Downton Abbeyn viimeiset hetket tällä ja ensi viikolla

The Variety Show

Joulunpyhien pöhnästä oli aivan pakko palata blogin pariin muistuttamaan tänään tulevasta Downton Abbey -sarjan jaksosta! Sarjan viimeinen eli kuudes kausi loppui täällä meilläkin jo joitain viikkoja sitten, mutta tänään alkaa surullinen loppurutistus. Joulupäivänä Briteissä esitettiin perinteinen talven erikoisjakso, joka meillä Suomessa tunnetaan yleensä kahtia jaettuna kauden 9. ja 10. jaksona. Tänään nähdään Yle TV1:llä sarjan toiseksi viimeinen jakso, ja ensi viikon tiistaina nähdään viimeiset hetket talvispesiaalin loppupuolelta.

Voi, ei!!! Miten tämän kestää?!? Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta silti!!! Odotan viimeiseltä (tupla-)jaksolta sekä surullisia että iloisia hetkiä, ja eniten toivon, että sarjan lopputekstien pyörähtäessä käyntiin viimeistä kertaa olo on hyvä ja tyytyväinen. Kaikki eivät voi saada onnellista loppua, vähiten kartano itse, mutta tiettyjen hahmojen puolesta on pakko pitää peukkuja pystyssä.

Mille hahmolle sinä toivot eniten onnea sarjan loppuessa?

 

 

Downton Abbey

Yle TV1

ti 29.12.2015 & ti 5.1.2016

klo 21.00

Yle Areena

 

 

 

 

Kuvat: Yle.
Share

Kommentit

Voi, tuskin maltan odottaa iltaa. Mitenköhän Mary ja Tom? :)

Maria Hakkala

Turhaan yrität samaa edelleenkin! :D

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Mitä DA:n jälkeen? Nyyh...

:)

Maria Hakkala

Niinpä! :( :D

mikihara

Barrow'sta tuli lopulta koko DA:n kiehtovin ja moniulotteisin hahmo, eilen jo näytti grande finale menevän hahmon osalta kohti tosi mielenkiintoista ja haikeeta suuntaa mutta saa nähdä mitä vielä ensi tiistaina tapahtuu! Tässä tuskin oli kaikki mitä Barrow'n tulevaisuus pitää sisällään :'( <3 

Maria Hakkala

En olisi uskonut koko sarjan aikana, että Barrow saattaa oikeasti tajuta oman käytöksensä ohjanneen pitkälti ihmisten suhtautumista häneen, ja oli hienoa huomata myös muiden ihmisten tajunneen ilkeyden ja syrjimisen jättäneen jäljet Barrow'hin. Jännää! :)

mikihara

Ihanasti kävi! Nyyh! Just niinkun piti! Yäää! <3

Amma
Why you little!!

En jaksanut aikanaan lukiessani tätä jättää kommenttia puhelimella, mutta ah, kuinka toivon tästä jäävän samanlaisen "kaikki menee kaikilla hyvin jatkossakin"-fiiliksen, kuin Frendeistä aikanaan jäi. Vaikka sen loppu oli kliseinen ja ennalta arvattava, niin eihän herranjestas tollaista sarjaa VOI lopettaa mitenkään muuten! HIMYM:sta olin aika kauhuissani ja Giltsutkin jätti toivomisen varaa, vaikka positiivisiin fiiliksiin jäikin.

Mä en ehkä kestä jos jotain pahaa tapahtuu!!!

Maria Hakkala

Jännittää kyllä huominen niin perkuleesti!! :o :o :o

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.