Game of Thrones -näyttely Helsingissä!

Toivottavasti olette jo kaikki Game of Thrones -fanit kuulleet tämän viikon huipputapahtumasta Helsingissä! Jos ette kuitenkaan ole, tässä tulee: The Hall of Faces -näyttely on ilmainen ja avoinna Helsingin Narinkkatorilla! Fanit voivat käydä tutustumassa näyttelyyn koko loppuviikon ajan (ke-pe klo 12-20, la klo 10-18 ja su klo 10-15). Tässä on oiva tilaisuus käydä fiilistelemässä parin viikon päästä alkavaa Game of Thrones -sarjan 6. tuotantokautta.

The Hall of Faces näytettiin katsojille edellisen eli viidennen kauden jaksoissa Aryan seikkaillessa Braavosin The House of Black and White -paikassa. Hallissa on näytteillä kuolleiden kasvoja, vaikka kaikki ei olekaan niin yksinkertaista, kuin miltä se näyttää, kuten Aryakin oppii pian. The Hall of Faces -seiniä on nerokkaasti käytetty tämän uuden 6. kauden markkinoinnissa, sillä lukuisia hahmoja sarjasta on kuvattu kuolleiden seinällä. Osa näistä hahmoista on kuollut myös sarjassa, osien kohtalo on vielä auki, ja osa oli ihan elossa ainakin 5. kauden lopussa. Fanit tietysti aloittivat villit spekuloinnit uudesta kaudesta näiden promokuvien perusteella, sillä nyt ei enää tiedetä etukäteen kaikkea sarjan tapahtumista George R.R. Martinin ollessa jäljessä kirjojen kirjoittamisessa.

Näyttelyssä on mahdollista kuvauttaa itsensä kuolleiden seinälle, ja oman kuvansa voi luonnollisesti jakaa sosiaalisessa mediassa. Paikalla on myös Rautavaltaistuin, jossa voi tietysti itsestään ottaa hyvin mahtailevan kuvan! Myös Braavos-aiheista rekvisiittaa sarjasta on näyttelyssä, muun muassa Aryan Needle-miekka. Telttahalli itsessäänkin on Narinkkatorilla aika vaikuttavan näköinen, ja sen ulkoseinien edessä on myös hyvä ottaa fanituskuvia.

Tämä oma kuvani on viime vuoden Game of Thrones: The Exhibition -näyttelystä Tukholmassa, jossa myös pääsi poseeraamaan tuolla halutulla valtaistuimella. Tämän vuoden näyttely on saman tyylinen, ja onkin hienoa, että saimme sen vaihteeksi Helsinkiin! En päässyt osallistumaan tiistain kutsuvierasavajaisiin, vaikka HBO Nordicilta tulikin mahtavan kekseliäs GoT-aiheinen kutsu, mutta tunnelmia avajaisista voi käydä vakoilemassa vaikka Isyyspakkauksen Tommin postauksesta. Menemme mieheni kanssa lauantaina katsomaan näyttelyä! :)

Game of Thrones 6. kausi alkaa HBO Nordicilla ma 25.4. klo 04

 

 

 

Kuvat: 1-3 HBO Nordic, 4 The Variety Show.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.