Gilmore Girls: Odotus on päättynyt!

The Variety Show

Kun luet tätä postausta, kauan odotettu jatko Gilmore Girls -sarjalle on jo julkaistu Netflixissä! Ihanaa! Jos et kuitenkaan ehdi heti ruudun ääreen, tai et jostain syystä pysty katsomaan uusia 'jaksoja' vielä, tämän postauksen kuvat ja videot auttanevat pahimpaan hätään.

Video: Gilmore girls cast in Jimmy Fallon

Gilmore girls -tähdillä on pitänyt kiirettä viime viikkoina, sillä he ovat tehneet lehtikuvauksia, antaneet haastatteluita, naurattaneet talk show -ohjelmissa, unohtamatta kaikkea mahdollista sosiaalisen median näkyvyyttä. Näyttelijät ovat tehneet sarjan promotyötä eri kokoonpanoilla, vaikka luonnollisesti halutuimmat ovat itse Gilmoren tytöt eli Lauren Graham ja Alexis Bledel. Tiesitkö, että oikeastaan Gilmore girls tarkoittaa Lorelain ja Roryn lisäksi Emilyä?

Entertainment Weekly -viihdelehti valjasti sarjan tähdet oman erikoisnumeron kanteen. Voi, kunpa saisin tuon lehden omakseni! Akateemisessa kirjakaupassa myytiin ennen tätä lehteä, mutta ei enää ainakaan Turussa.

Gilmore girls: A Year in the Life -erikoisjaksojen juoni kiinnostaa luonnollisesti aivan äärettömän paljon, ja suurimmat asiat tuntuvat olevan: A) kenen kanssa Rory päätyy yhteen (sillä ammattijournalistin todellinen arvo on naisena parisuhde) B) ne viimeiset neljä sanaa. Molemmat asiat kiinnostavat toki minuakin, mutta en haluaisi spoilaantua ennen kun ehdin katsoa jaksot itse. Jos et halua spoilaantua, tai lupaat olla spoilaamatta, voit käydä lataamassa itsellesi asian julistavan merkin!

Video: Gilmore Girls Entertainment Weekly cover shoot

Netflix on tarkkaan suunnitellut uusien jaksojen, jotka ovat pituudeltaan televisioelokuvia itsessään, julkaisuajankohdan, sillä torstaina juhlittiin Yhdysvalloissa kiitospäivää, jonka ansiosta suurella osalla amerikkalaisista on pitkä viikonloppuvapaa. Monet vielä valvovat torstain ja perjantain välisen yön ylensyömisen ja shoppailun takia, kun kiitospäivä liukuu luonnollisesti Black Friday -ostoshurmokseen.

Sosiaalinen media on täynnä Gilmoren tytöt -uutisointia huumoripätkistä katsomisjuhlavinkkeihin. Olisi kyllä ollut niin hienoa järjestää kunnon 'viewing party' uusien jaksojen kunniaksi! Ohjelmassa olisi ollut pientä tietovisaa, teemaan sopivaa ruokaa, pin the tail on Kirk -peli, nopeuspuhekisa, ja ehdottomasti oma pukukilpailu.

Gilmore girls -sarjan uutta tulemista juhlittiin virallisesti viikko sitten, kun Los Angelesissa harmaalla matolla nähtiin monta sarjan tähteä. Itse ensi-iltatapahtuma vaikutti sopivan kokoiselta, joten tähdet antoivat lukuisia haastatteluita, ja he saivat kommentoida mitä oudoimpiin tiedusteluihin. Vakiokysymys kaikille tuntui olevan niiden neljän viimeisen sanan arvaaminen, ja tähdet olivatkin varustautuneet todella hauskoilla arvauksilla. Yllättävän monessa vilahti keskeisesti Stars Hollow'n oma renessanssimies Kirk!

Video: Gilmore Girls: A Year in the Life premiere Amy Sherman Palladino & Daniel Palladino

Mikään ei tietysti olisi ollut mahdollista ilman sarjan luojia, Palladinon pariskuntaa, jotka vihdoinkin pääsivät tekemään sarjalle haluamansa lopetuksen. Eräs Netflixin johtajista kommentoi sarjaa ensi-illassa "Wherever they lead, we will follow", mikä voisi tietysti vihjata uudesta jatkosuunnitelmasta. Riippuen lopullisesti tietysti uusien jaksojen sisällöstä, haluaisin lopun olevan tässä. Ei tehdä yhdestä kaikkien aikojen parhaimmasta televisiosarjasta sitä bändiä, joka tekee paluun kerta toisensa jälkeen kenenkään sitä varsinaisesti pyytämättä.

 

Gilmore girls: A Year in the Life

Netflix

 

 

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: Netflix, Entertainment Weekly, Netflix.

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Työpäivä tuntuu tänään melko pitkältä :)

Maria Hakkala
The Variety Show

Suunnittelin ottavani asian ihan rennosti, ilman kiirettä, katsovani sitten, kun on paremmin aikaa paneutua. Sain jaksot katsottua eilen illalla, hups! :D

Mariaa
Hömppätaivas

Ah kuinka ihania! Kaksi katsottu ja kaksi katsomatta. Nyt jot osin tuntuu siltä että haluan lisää! Vaikka en tosin tiedäkään miten kaikki loppuu.

Netflix-noviisi (Ei varmistettu)

Mitenkä tuo Netflix toimii, kauanko Gilmoren tyttöjen uudet jaksot on siellä nähtävissä?

Toimitus
Toimitus

Meillä ei ainakaan ole tiedossa, että ne sieltä katoaisivat tietyn ajan kuluessa eli todennäköisesti ainakin lähes pysyvästi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.