Guilty pleasure -suosikit jatkuvat: #tisuomi #bachelorsuomi

#tisuomi

Temptation Island Suomi -sarja jatkuu uusin kolmannen kauden jaksoin keskiviikkona 22. maaliskuuta klo 22.00 alkaen Nelosella. Uudet pariskunnat, uudet sinkut, mutta samat, vanhat viinanhuuruiset ja pikkutuhmat kujeet. Pariskunnat uhkuvat intoa ja luottamusta parisuhteisiinsa, ja sinkut ovat ehkä jopa vielä trashimman näköisiä ja oloisia kuin aikaisemmilla kausilla.

Vaikka ensimmäisen jakson ennakkovilkaisun perusteella luvassa ei ole mitään uutta, seuraan varmasti tälläkin kaudella jokaisen jakson. Heti tuli valittua ne pariskunnat, joiden puolesta tsemppaa, ja sinkkumiehistä tuli valkattua ne itseen eniten vetoavat. Puolet ohjelman vedosta on reilu tirkistelyn ilo, kun pariskunnat pilaavat suhteensa, ja puolet on oman suhtautumisen ja oman käyttäytymisen mietintää samassa tilanteessa.

#bachelorsuomi

Bachelor Suomi -sarjan uuden version toinen tuotantokausi alkaa tiistaina 21. maaliskuuta klo 21.00 Liv-kanavalla. Naislauman huomion keskipisteenä on tällä kertaa 30-vuotias lentäjä Tuomas Sahimaa, joka luonnollisesti haluaa löytää sen oikean täydentämään muuten jo aika täydelliseltä kuulostavaa elämäänsä. Tuomasta havittelevat naiset ovat nättejä ja nuoria, ja heitä yhdistävät lisäksi tälle sarjaformaatille yleiset pitkät hiukset ja geneeriset iltapuvut.

Ensimmäisen jakson jännityksen ja pönöttämisen sijaan eksyisin mieluummin sarjan pariin myöhemmissä jaksoissa, kun tunteet alkavat kehittyä ja pukeutuminen normalisoituu. Sarjan jenkkiversio on jo monta vuotta kuulunut omiin suosikkisarjoihini, vaikka tämän uusimman kauden lopputulos ei itseäni miellytäkään. Tämä kotimainen bachelor on kyllä ihan mukavan ja miellyttävän oloinen!

 

Kumpaa katsot vai molempia? :)

 

 

 

 

 

Kuvat: Nelonen Media.
Share

Kommentit

tinndy

Ooh, kyllä! Oon odottanut Temptation Islandia jo koko alkuvuoden koska se on niin kamala. Bachelor-sarjat taas ällöttää, vaikka meno on niin kesyä. (Ehkä se on sitten vain liian kesyä.)

Maria Hakkala

TIS on nimenomaan niin kamala, et sitä täytyy katsoa, ja BS on liian kesy! Täydellisesti tiivistetty! :D

Tiia Rantanen

JES tänään se TIS alkaa! Rrrrrrrakastan sitä. 

Pitäisköhän laittaa viime vuonna kehittämäni juomapeli illalla tulille? :D

Maria Hakkala

Ehdottomasti!! :D

Mun piti viime ja tänä vuonna järjestää teemailta ensi-iltaan, mutta ei taaskaan kerinnyt/saanut aikaiseksi/jaksanut. Joskus se täytyy toteuttaa, ja juomapeli sopii sinne just hyvin. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.