Hääsuunnittelusta häiden toteutukseen

Meidän häät ovat ihan kohta! Nyt alkaa jo hiukan jännittää, ja on jo aikakin: häihin on enää 2,5 viikkoa!

Kuten olen aikaisemminkin maininnut täällä blogin puolella, on meidän hääsuunnittelu mennyt suhteellisen rennosti ja todella mukavasti. Tämä on ollut sekä mukava yllätys että tietoinen pyrkimys, sillä olemme kummatkin halunneet nauttia myös tästä kihlausajasta sekä itse suunnittelun hauskuudesta. Heti kihlauksen jälkeen teimme suuret päätökset juhlapaikasta, kirkosta ja hääbändistä, ja näiden varauksien jälkeen vietimme monta onnellista kuukautta ihastellen kihlasormuksiamme ja hymyillen typerästi toisillemme, nostaen hääsuunnitelmat pöydälle vain ajoittain ja pienissä annoksissa. Kesällä meidän oli pakko rutistaa itsestämme energiaa pieneen suunnittelupyrähdykseen, jotta saimme pyörät pyörimään oikeaan suuntaan, mutta siltikään kummallekaan meistä ei tullut sellainen olo, että tässä nyt sitten laitetaan pystyyn niitä meidän häitä. Kyllähän nyt kesän aikana häät ovat pyörineet mielessä koko ajan, sillä lailla fiilistelymielessä, mutta jännästi aika kului niin, että huomasimme häihin olevan alle kuukausi aikaa, ja hommat ovat ihan levällään!

Todellisuudessa meillä on paljon mietittynä takaraivossa, ja suuret linjat olemme puhuneet koristeluiden, ohjelman ja yleisen tunnelman suhteen tässä vuoden mittaan, joten mitään yllättävän suurta nettitilauslistaa tai pikavippitarvetta ei meille ole tullut. Eilen varasimme sitten vihdoinkin aikaa toisillemme, ja kävimme oikeasti läpi suunnittelun aiheita päätöksen tasolle, ja nyt sitten alamme näitä kuvitelmia toteuttaa. Eilen ja tänään ovat viuhuneet Facebook-viestit ja sähköposti, kun olemme kyselleet ilmoittautumattomien perään ja laitelleet viestejä erilaisille palveluntarjoajille. Vielä on paljon kaikkea säätämistä jäljellä, mutta päällimmäisenä on (seitinohuen stressin lisäksi) onnellinen ja hyvä fiilis! Meidän häistä muodostuu perinteiset mutta meidän näköiset, klassiset mutta modernit, ja toivottavasti aivan täynnä ällön ihanaa tunnelmaa! <3

 

(Ja ne polttarit, ne ovat vielä edessä.)

 

 

Kuvat: The Variety Show (Instagram)

Kommentit

Nekku
Passi ja hammasharja

Miten tää aika kuluu näin nopeasti. Mulla on sellainen olo, että vasta luin sun blogista, et olette alkaneet häitä suunnitella! :D Jännää! Onnea kovasti jo etukäteen ja innolla odottelen postauksia vielä itse häistä.

Maria Hakkala

Kiitos! :)

En onneks sitten oo ainoa, jonka mielestä aika välillä lentää! Kuvia häiden valmistetuista ja itse häistä tulee varmasti sekä tänne että Instaan ja Snappiin. :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihanaa!! :)

Maria Hakkala

Todellakin! :) <3

no nyt alkoi jännittämään, vain kaksi ja puoli viikkoa! ihanaaaaaa!

Maria Hakkala

Jeeeee!!!!!! :) :) :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon niin älyttömän iloinen teidän puolesta! Jään innolla lukemaan lisää ja ihastelemaan mahdollisesti varsinaisia hääpäiväkuviakin. ;)

Maria Hakkala

Kiitos!! Aivan varmasti jaan joitain kuvia täällä blogissakin. :)

Miss Decibell

Paljon onnea! :) toivottavasti sulla ei ole yhtä hirveä stressi mitä mulla oli ennen häitä :D hyvä etten revinnyt hiuksia päästäni :D

Maria Hakkala

Kiitos! :) Varsinainen stressi on tuntunut alkaneen vasta nyt, mutta toivottavasti silti saadaan kaikki tehtyä ajoissa, että ehtii hyvin nauttiakin. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.