HBO Nordicin uutuussarja Big Little Lies: Kirja-arvonta!

Haluatko tutustua kirjaan ennen siihen perustuvaan televisiosarjaan tai elokuvaan paneutumista? Uppoudutko mieluummin kirjoihin kuin sarjoihin? Huudatko jo mielessäsi 'hep!', kun näet arvontapostauksen?

HBO Nordicilla alkaa maanantaina 20. helmikuuta uusi suursarja Big Little Lies, joka on seitsemän jakson mittainen minisarja pienen mutta rikkaan yhteisön koulusta ja varsinkin vanhempien maailmasta. Sarja on täynnä huikaisevia naisrooleja, mikä olikin sarjan tuottaneen Reese Witherspoonin tarkoitus Liane Moriartyn romaanin tuomisessa televisioruutuihin. Witherspoonin oman tuotantoyhtiön lisäksi sarjaa on ollut luomassa sarjavelho David E. KelleyBig Little Lies -sarjan pääosissa loistavat muun muassa Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Alexander Skarsgård ja Adam Scott. Sarjasta voi käydä lukemassa lisää esimerkiksi Lilou's Crush -blogista, jossa on kaupallinen yhteistyö sarjan ensi-iltaan liittyen.

Näin Big Little Lies -sarjan ensimmäisen jakson jo joulukuussa HBO Nordicin kevätkauden esittelytilaisuudessa. Sarjan alussa esitellään iso näyttelijäryhmä ja sen keskinäiset suhteet sekä alustetaan sarjaa hallitseva mysteeri. Kuka murhattiin, vai murhattiinko, ja miksi? Yhden koulun vanhempien keskinäiset suhteet ovat monimutkaiset, ja aiheesta saisi varmasti pidemmänkin sarjan aikaiseksi. Ensimmäinen jakso vakuutti, ja eritoten on mukavaa seurata yleensä vain valkokankaalla viihtyneiden tähtien sarjatyöskentelyä. Reese Witherspoon on yksi suosikkinäyttelijäni, joten varsinkin hänen hahmonsa kiinnostaa sarjan jatkuessa eteenpäin.

Big Little Lies -televisiosarja sijoittuu Yhdysvaltoihin, mutta alkuperäisen kirjan tarina sijoittuu Australiaan. Liane Moriartyn kirja Mustia valkeita valheita on ilmestynyt jo suomeksi pokkarina, ja sain HBO Nordicilta teille arvottavaksi yhden pokkarin. Osallistu näin:

Kommentoi alle, luetko mieluummin kirjan vai katsotko myös sarjan!

Muista liittää kommentointilomakkeeseen sähköpostiosoitteesi (huom! Lilyn rekisteröityneet käyttäjät: osoitteenne ei näy automaattisesti kommentoidessanne).

Osallistuminen onnistuu myös Instagramissa ja Facebookissa!

Arvonta on voimassa perjantaihin 24.2. klo 16.00 asti.

 

 

 

 

Arvostelukappale ja arvontapalkinto saatu HBO Nordicilta.

Kuvat: The Variety Show.
Share

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä en osallistu arvontaan, koska mulla on tämä kirja jo enkunkielisenä, mutta haluan hehkuttaa sitä, miten innoissani olen tästä sarjasta! Kirja oli ainakin niin hyvä ja trailerikin niin lupaava, että mun oli pakko aktivoida HBO Nordicin tilaus uudestaan tämän sarjan takia. :) Jee!

Ranja
Haavekuvia

Luen mieluummin kirjan, mutta sarja houkuttaa näyttelijäkaartin vuoksi!

(ranja.nurkkala@gmail.com)

Elise H. (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa!
Molempi parempi, mutta mielestäni kirja kuuluu lukea ensin :)
netteri@gmail.com

Maria Hakkala

Onneksi olkoon! Olet voittanut Mustat valkeat valheet -pokkarin! :)

Tarkistaisitko sähköpostisi? :)

Aikku10 (Ei varmistettu)

Mukaan arvontaan, lukutoukka lukee mielellään tämän kirjan jos onni suo arvonnassa.

Minnea
Minnean muruja

Minäkin hyppään mukaan arvontaan :) Monissa kirjoihin perustuvissa filmatisoinneissa olen mennyt leffa tai sarja edellä, ja myöhemmin lukenut sitten myös kirjan, jos olen leffasta/sarjasta tykännyt. 

minneanmuruja@gmail.com

Jjjope (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Haluan ehdottomasti sekä lukea kirjan että katsoa sarjan. :)

ainoakoo (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan!
Minä yleensä luen kirjan vasta sarjan katsomisen jälkeen, jos olen ko. sarjasta innostunut (esim. GoT, Call the Midwife, Poldark).

siili82 (Ei varmistettu)

Ensin sarja, sitten kirja :)

Mä luen mieluiten ensin kirjan ja vasta sitten katson sarjan, vaikka joskus on käynyt toisinkin päin kuten Outlanderin ja Game of Thronesin kanssa.

 

Tän kirjan lukisin mieluiten ennen sarjaa, koska juuri luin samaisen kirjailijan toisen kirjan Hyvä Aviomies joka oli ihan kelpo luettava. Mielelläni lukisin kirjailijalta lisää!

Kevättyttö (Ei varmistettu)

Tykkään lukea kirjan mutta joskus myös katson elokuvan! riippuu aivan sarjasta tai elokuvasta kiinnostako se kun on lukenut kirjan.

Suttastiina

Koska tuppaan kirjaa lukiessani muodostamaan varsin voimakkaat mielikuvat päähenkilöistä, luen mieluumin kirjan jälkeenpäin.
Muuten menee katsominen siihen, että jupisen koko ajan eihän tää nyt ole yhtään sellainen ja ei se kirjassa mennyt näin jne.

Esim. Outlander-sarjaa en ekan kauden jälkeen enää katsonut, koska Jamie ja Claire  vain eivät olleet oikeanlaiset!! Jos en olisi niin kirjasarjan lumoissa ollut, filmatisointi olisi taatusti kolahtanut kovaa.

Asta O. (Ei varmistettu)

Kirja kiinnostaa! Mukaan kivaan arvontaan!

Nekkuli (Ei varmistettu)

Mä mielelläni sekä luen että katson sarjan. :) Harvemmin mua pännii, vaikka sarja tai elokuva etenisi eri tavalla kuin kirjat, koska pidän niitä erillisenä viihteenä, enkä usein jaksa alkaa vertailemaan.

Tämä sarja kyllä kiinnostaa kovasti. Ihan mahtava näyttelijäkaarti! Erityisen iloinen olen Alexander Skarsgårdin paluusta tv-maailmaan, huh...siinä vasta mies. :')

Sonjaem (Ei varmistettu)

Mielelläni lukisin sekä kirjan, että katsoisin sarjan. Sarjan näyttelijäkaarti on hyvä. Mieluummin lukisin kuitenkin kirjan ennen sarjan katsomista ja sen jälkeen katsoisin sarjan.

Typy (Ei varmistettu)

No ihan sama, jos hyvä leffa tai sarja, niin se saattaa innostaa lukemaan kirjankin. Kummin päin vaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.