Hylätyt postausaiheet: helmikuu

Amerikan unelmavävy... Tämä ohjelma tehtiin jo muutama vuosi sitten, eikä nyt oikeasti ole mukavaa katsoa suomalaisen ja amerikkalaisen deittailukulttuurin epämukavaa yhteentörmäystä. Ainakaan ohjelman mainonnassa ei ole millään tavalla viitattu aikaisempaan versioon; olisiko syynä se, että viimeksi se tehtiin eri kanavalle?

Frendien 'reunion'... Ympäri maailmaa Friends-fanit innostuivat, kun jokin aika sitten alkoi liikkua huhuja näyttelijöiden virallisesta jälleennäkemisestä, ja Suomessakin asiaa hehkutettiin jopa iltapäivälehdissä. Alusta asti tiedossa oli, että paljon hypetetty reunion oli osa kunnianosoitusta hyvin menestyksekkäälle tv-ohjaaja James Burrowsille, mutta silti Central Perkin fanit käyttäytyivät sosiaalisessa mediasas kuin kyseessä olisi vähintään kauden verran uusia Frendit-jaksoja. Ymmärrettävistä syistä toissapäivänä televisiossa esitetty James Burrows -spesiaali oli pettymys Frendit-fanien kannalta; ihan niin kuin se olisi ollut yllätys.

SNL Suomi... ja sen haukkuminen! Grow up, people! Mikään ohjelma ei saavuta huippuaan ensimmäisten jaksojen aikana, eikä sitä tarvitse arvottaa kuin presidentin uudenvuoden puhetta.

Love... Netflixin komediaksi tituleeraama uutuussarja ei onnistunut trailerillaan saamaan tätä tv-intoilijaa edes avaamaan ensimmäistä jaksoa. Minkä takia monet "komediat" eivät ole edes hauskoja? Jos tämä Judd Apatow'n uutuus kuitenkin kiinnostaa, Visual Diary:n Saara kirjoitti sarjasta pienen esittelyn!

Ilta-Sanomat... Voidaanko sopia, että lopetetaan niiden kaikista idiooteimpien viihdeuutisten klikkiotsikkojakaminen, ja annetaan minulle etätyö uutena viihdetoimittajana?

***

Vikings... 4. tuotantokausi alkoi viime viikolla HBO Nordicilla, mutta muutama viikko joudutaan vielä odottamaan Franzénin ja Pääkkösen ensiesiintymistä pitkissä parroissa ja kasvomaalissa!

Syke... Jos tämä paljon kehuttu kotimainen sairaaladraamasarja on mennyt ohi, nyt kolmatta kautta odotellessa voi katsoa uusintana Yle Areenasta kokonaisuudessaan sekä sarjan 1. että 2. kauden.

Togetherness... Reilu vuosi sitten alkaneen Duplassin veljesten parisuhdesarjan toinen kausi alkoi eilen HBO Nordicilla!

Vinyl... Viikko sitten alkanut HBO:n huippusarja saa jatkoa, sillä se uusittiin heti ensi-illan jälkeen toiselle kaudelle, joka nähtäneen ensi vuonna.

Oscarit... Jee! Sunnuntaina (tai oikeastaan maaanantaina) se koittaa: vuoden odotetuin palkintogaalayö! Yle näyttää jälleen suorana sekä punaisen maton että itse juhlan, ja odotettavissa on seuraavana päivänä nettimedioissa jälleen raflaavia otsikoita kotimaisten kommentaattoreiden toiminnasta. Itselläni on kova dilemma: olen pitkästä aikaa vapaalla, joten voisin pitää omat Oscar-valvojaiset (en siedä muita ihmisiä puhumassa ohjelman päälle), mutta maanantain ohjelman takia pitäisi olla ihan skarppina. Suunnitelmani onkin herätä Oscareiden jälkeisenä aamuna, välttää uutisia, ja laittaa ohjelma pyörimään suoraan! Paremmat unet, parempi mieli (miten niin olen aikuinen)!

Video: Oscars commercial - Chris Rock - Shonda Rhimes

 

 

 

Kuvat: Kaley Cuoco (@normancook), HBO Nordic.

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Katsoin juuri tänään tuon tribuutin James Burrowsille ja itse pidin siitä. Toki tiesin mikä on ohjelman idea enkä odottanut tunnin kestävää Frendit-hehkutusta, joten se lunasti odotukset. Tribuutti oli todella lämminhenkinen ja vaikka media todella hehkutti ihan liikaa Frendien paluuta(varsinkin kun siitä ei ollut kyse), oli mukava nähdä näyttelijät yhdessä. Muistakin sarjoista kuin vain Frendeistä. :)

Maria Hakkala

Mun mielestä toi tribuuttiohjelma oli kans hyvä idea, sekä nostaa kameran takana olevia tekijöitä esille että antaa tilaisuuden muistella vanhoja hyviä sarjoja. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.