Hyvää juhannusta!

Juhannuksemme alkoi eilen mainiosti Ravintola Kaskiksessa! Varasimme pöydän tähän kehuttuun turkulaisravintolaan jo pari kuukautta sitten, ja kyllä kannatti. Maut, värit ja yhdistelmät olivat kohdillaan, ja palvelu oli aivan huikaisevan hyvää! Suunnittelemme jo seuraavaa käyntiä. :)

Vietämme perinteistä cityjuhannusta, eikä mikään voi olla juuri nyt parempaa kuin kotisohvalla istuminen, jos ulkona on huono keli. Suurimmaksi houkutukseksi viime juhannuksina minulle on noussut oma tahto, ettei joudu tekemään kolmen päivän ajan jotain, mitä muut seuralaiset ovat kollektiivisesti päättäneet. Avokin kanssa syömme ja juomme mukavasti, käymme vähän vierailuilla, ja katsomme paljon hyviä televisio-ohjelmia; aivan parasta! Pidän myös pientä blogilomaa samalla, koska kädet ovat edelleenkin kipeät. Juhannuspuuhailujani voi seurata mm. Instassa; nähdäänhän siellä?

 

Hyvää juhannusta kaikille! :)

 

Kuvat: The Variety Show

Kommentit

Ranja
Haavekuvia

Ai että mä haluan päästä tuonne Kaskikseen. Hitsi, kun sinne pitää olla neljän tunnin matka meiltä. Joskus teemme viikonloppureissun sinne.

Maria Hakkala

Oon kuullu, että monet ajaa Turkuun varta vasten Kaskista varten! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.