Inside Amy Schumer -sketsisarja Yle Areenaan!

 

Ah, tuleva viikonloppu on pelastettu! Oikeastaan lähiviikkojen illat ja päivät voi myös merkata varatuiksi, sillä Yle Areenaan on tänään ilmestynyt kaikki neljä tuotantokautta Inside Amy Schumer -sketsiohjelmaa!

Amy Schumer on tämän hetken kuumin koomikko, joka nousi suureksi tähdeksi juurikin tämän omaa nimeään kantavan komediasarjan ansiosta. Tätä Comedy Central -kaapelikanavan alkuperäissarjaa on tehty neljä tuotantokautta, ja mahdollinen viides kausi häämöttää kaukana tulevaisuudessa Schumerin nousujohteisen uran takia. Viimeisen parin vuoden aikana hän on esimerkiksi tehnyt suuren stand up -kiertueen, julkaissut pari elokuvaa, joita hän on ollut myös käsikirjoittamassa, sekä julkaissut huippusuositun kirjan.

Schumer ja muu tekijätiimi on saanut sarjan ansiosta paljon mainetta ja kunniaa, sillä Inside Amy Schumer on voittanut muun muassa parhaan sketsiohjelman Emmy-palkinnon sekä laadusta ja yhteiskunnan hyväksi tehdystä kulttuuriteosta kertovan Peabody-palkinnon. Useat ohjelman sketsit ovat saaneet nostetta sosiaalisessa mediassa sekä palkintoehdokkuuksia ihan irrallaan muusta ohjelmasta.

Video: Inside Amy Schumer Herpes Scare

Olen itse aikamoinen Amy Schumer -fani, ja olen kirjoittanut täällä blogissa hänen edesottamuksistaan useammankin kerran. Myös Yle taitaa fanittaa Schumeria aika kovasti, sillä näiden jaksojen lisäksi luvassa on myöhemmin keväällä hänen stand up -keikkataltiointinsa vuodelta 2012. Inside Amy Schumer -ohjelman jaksot ovat nähtävissä Yle Areenassa yksinoikeudella vajaan vuoden verran, joten aikaa on riittämiin myös hitaammille syttyjille!

 

Inside Amy Schumer

Pe 7.4. alkaen

Yle Areena

 

 

 

 

Kuvat: 1. Yle Kuvapalvelu, 2. Yle Kuvapalvelu/Matt Peyton Photography.
Share

Kommentit

jennajohannasi
Pirtti

Aaaaah kiitos tästä vinkistä, viikonloppu sujunut oikein rattoisasti :D

Maria Hakkala

Erinomaista! :)

jenni.janakka

Erinomainen nosto! Itse ainakin olen odottanut, koska Amyn upea sarja olisi Suomessa katsottavissa muutenkin kuin lyhyinä klippeinä YouTubesta. Todella uraauurtavaa työtä.

Maria Hakkala

Ole hyvä! Oon itekin oottanu tätä sarjaa Suomeen ihan innoissani! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.