Juhannusviikon parhaat: kesäbiisi, NHL:ää ja sarjoja

Paras jakso: Game of Thrones "Battle of the Bastards" Jos et ole vielä katsonut varhain maanantaina ilmestynyttä jaksoa, katso ihmeessä! GoT:n tekijöillä on tapana ladata kaikki suurin toiminta kauden toiseksi viimeiseen jaksoon eli yhdeksänteen jaksoon, eikä tämä uusin jakso poikennut totutusta kaavasta lainkaan. Eeppistä taistelua käytiin parillakin eri rintamalla, ja erilaisia rinnastuksia ei voi välttää jakson katsottuaan. Jakso kannattaa katsoa jo senkin takia, ettei spoilaantuisi muualta, ja jotta voisi ensi viikolla uppoutua kauden viimeiseen jaksoon ja aloittaa loputon pohdinta seuraavan kauden tapahtumista!

Paras urheilu: NHL 2016 Entry Draft Suomalaisia nuoria miesjääkiekkoilijoita on esillä runsaasti juhannuksena perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun NHL:n perinteinen varaustilaisuus valtaa urheiluotsikot. Jo pitkään on ollut selvää, että suomalaisista TOP 10:ssä varataan todennäköisesti Patrik Laine, Jesse Puljujärvi ja Olli Juolevi, mutta suurempana kysymyksenä on mediassa vellonut Laineen sijoitus: varataanko hänet ennustetusti vuorolla 2, vai onnistuuko hän kiilaamaan Auston Matthewsin edelle numerolle 1? Hämmentävästi koko varaustilaisuus kiinnostaa minua.

Video: The Magicians trailer

Paras uusi sarja: The Magicians (HBO Nordic) Samannimiseen romaaniin perustuva tarina taikamaailman löytävästä nuoresta miehestä on löytänyt tiensä Suomessa HBO Nordicille, ja alkuperäisesti sitä esitetään Yhdysvalloissa Syfy-kanavalla. Lev Grossmanin suosittu romaani on saanut myös kaksi jatko-osaa, joten pohjaa tarinalle hyvän ja pahan taistelusta on runsaasti. Quentin Coldwater päätyy muutaman mutkan kautta Brakebills-yliopistoon opiskelemaan taikuutta, vaikka hän onkin vielä hämmentynyt satujen todellisuudesta. HBO Nordicilla on heti tarjolla koko 13-osainen ensimmäinen tuotantokausi! Toinenkin kausi on tilattu Syfylle, ja nämä jaksot pitäisivät olla nähtävillä ensi vuoden alussa.

Video: Petri Nygård - "Pannaan Suomi kuntoon"

Paras biisi: Petri Nygård - "Pannaan Suomi kuntoon" Jos minulta kysytään, tässä on tämän kesän hittibiisi! Aivan ehdottomasti! Pilailu- ja p***ubiisien maineesta huolimatta Nygård on mielestäni aivan huippu; biisit ovat oivaltavia ja hauskoja ilman turhaa nipottamista. Näin Nygårdin kerran livenä, ja pointsit täytyy antaa myös hyvästä (ja ammattimaisesta) lavashow'sta. Tämän uuden biisin kertosäkeessä viitataan Toimi Kankaanniemen taannoisiin seksiviesteihin, jotka ovat inspiroineet koko biisin. Volat kaakkoon ja juhannuksen viettoon! :)

Paras ohjelma: Kesäyön uni (eng. Midsummer Night's Dream) [BBC] Yle Teema la 25.6. klo 20.00 Jos juhannuksena on aikaa etsiytyä television ääreen ja klassikot kiinnostavat, kannattaa katsoa BBC:n uunituore moderni tulkinta WIlliam Shakespearen klassikkonäytelmästä Kesäyön uni. Uuden version taustalla on Doctor Who:n uudelleen henkiin kerättänyt Russell T. Davies, ja huikeissa päärooleissä nähdään esimerkiksi Matt Lucas (Little Britain), John Hannah ja Nonso Anozie (Game of Thrones). Jos juhannuksena olet kiireisempi, on tämä modernisointi nähtävissä Yle Areenassa seitsemän päivän ajan.

 

 

 

 

Kuvat: HBO Nordic, NHL.com, Yle/BBC.
Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://www.facebook.com/kesabiisit

Mä nyt vähän mainostan, mutta lisää kesäbiisejä olis osoitteessa facebook.com/kesabiisit. Käy tykkäämässä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.