Kilpailu: Downton Abbeyn viimeinen kausi alkaa!

Kaivakaa nenäliinat esille, ja tyhjentäkää aikataulunne: Downton Abbey -draamasarjan 6. ja viimeinen kausi alkaa Yle TV1:llä tiistaina 6.10. klo 21.00!

Sarjan kuudes tuotantokausi jatkaa tapahtumia melkeinpä samasta kohdasta mihin 5. kausi jäi, ja heti alussa katsojalle käy selväksi, että lopun ajat ovat lähettyvillä, symbolisesti sekä sarjalle itselleen että sarjassa esitettävälle elämäntavalle. Useammallakin hahmolla on ensimmäisen jakson aikana suuriakin ongelmia, mutta monet asiat ratkeavat ihanasti jättäen katsojalle suloisen katkerat tunteet. Kartanon elämän jatkuessa pitkästä aikaa ruuduissamme huomaa katsojana pitävänsä sormet, varpaat ja hiuksetkin ristissä lady Maryn, lady Edithin, Annan ja talon muiden asukkaiden onnellisen kohtalon toivossa! Oi, toivottavasti tämä viimeinen kausi on kaikkea tätä ja vielä enemmän!

Video: Downton Abbey series 6 trailer

Suomessa nämä viimeisen kauden jaksot esitetään vain pari viikkoa brittien ensi-iltaesityksien jälkeen, joten taas pisteet BBC:n ja Ylen väliselle yhteistyölle. Kun nämä kahdeksan normaalia jaksoa on esitetty nyt syksyn mittaan, on jäljellä vielä sarjan lopettava erikoisjakso, joka pituutensa takia nähdään Suomessa kahtena eri jaksona muiden tuotantokausien välisten erikoisjaksojen tapaan. Suomessa nämä Downton Abbey -sarjan viimeiset hetket nähdään ensi vuoden kahdella ensimmäisellä viikolla, brittien joulupäiväisen ensi-illan jälkeen.

Huom! En muista, olenko koskaan nähnyt yhtä surumielistä traileria uuteen kauteen kuin tuo yllä oleva viimeisen kauden Downton Abbey -traileri on!

Tämän viimeisen kauden alkamisen kunniaksi pistetään pystyyn kilpailu! Muutama teistä on saattanutkin bongata Instagramista, että ostin alennuksista pari kuukautta sitten itselleni sarjan 5. kauden taustoja valoittavan Downton Abbey - Kartanon vuosi -nimisen kirjan. Kaukaa viisaana ostin kirjaa kaksi kappaletta, jotta voisin arpoa toisen teille ihanille lukijolleni! :)

Kilpailukysymys: kenen Downton Abbey -hahmon toivoisit saavan/saaneen enemmän ruutuaikaa?

Kilpailuaikaa on tämän viikon loppuun asti, eli sunnuntain 11.10. loppuun asti. Arvon voittajan palattuani häämatkalta! Onnea kaikille kilpailuun! :)

 

 

 

Kuvat: Yle, The Variety Show.

Kommentit

Matilde (Ei varmistettu)

Lady Edith.

OJ (Ei varmistettu)

Lady Mary, ehdoton suosikki. :)

Paula O. (Ei varmistettu) http://disnerddreams.com/

Surullista, että Downton Abbey päättyy pian, mutta onneksi edessä on vielä monen tunnin verran uusia jaksoja ja voihan sitä sarjan loputtua katsoa aina jaksot uudelleen läpi. :) Olisin toivonut Lady Sybilin pysyneen sarjassa pidempään, sillä hän elämäänsä Tomin kanssa olisi ollut mukava seurata kauemmin.

Minkak (Ei varmistettu)

Toivoisin ehkä lisää aikaa Lady Edithille. Mutta myös Tomin kuulumiset olisi hieno kuulla. :)

SHaidi (Ei varmistettu)

Lady Mary ehdottomasti. En tiedä mikä tässä naisessa niin kiehtoo mutta voi että hän on niin ihana.

katiK
Punainen tupa

Violet Crawley, mahtava hahmo.

Lady Edith, ehdottomasti! Uskomattoman hieno omaa tietään kulkeva uudenaikainen nainen. Kaikesta vähättelystä huolimatta mieletön selviytyjä. 

Kotza (Ei varmistettu)

Thomas. Pahiksista parhain, jolle toivoisin kaikista eniten onnellista loppua.

Aippi (Ei varmistettu)

Toivoisin enemmän ruutuaikaa Lady Edithille. Toivottavasti hän saa onnellisen lopun yhdessä Marigoldin kanssa.

hellin sininen (Ei varmistettu) http://sinistapintaa.blogspot.fi

Oi joi, mikä arvonta!
Cora on mielestäni jäänyt sarjassa vähän vähemmälle huomiolle ylipäätään, joten olisi kiva nähdä häntä tällä viimeisellä kaudella enemmän.

Anna on mun suosikkini!

abcd (Ei varmistettu)

Violet Crawley, koska kyseisen hahmon juonikuvioita ei voi olla liikaa :)

byRiina

Riinan äiti vastaa: Toivoisin Annan elämän helpottavan ja mielellään iloisia uutisia vauvasta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljon onnea nuorelle parille :)
Harmi kun huomasin tänään vasta tämän kilpailun. Täytyypä alkaa etsimään kyseistä kirjaa.

Maria Hakkala
The Variety Show

Kiitos! :)

Kyllä suurimmassa osassa kotimaisia mettikauppoja näyttäisi kirja olevan vielä myynnissä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.