Kohtalon tiistai ruudussa: Bachelor Suomi & Euroviisu-semifinaali

Tänään on kohtalon päivä parillakin eri tavalla, eikä kumpikaan niistä liity jääkiekon MM-turnaukseen! Media käy ihan ylikierroksilla, ja varsinkin Twitter-kommentointi tulee olemaan railakasta ja repivää. Aiotko sinä viihtyä tänään television ääressä?

Ensimmäisenä ruudut valtaa Bachelor Suomi -realityohjelma, jonka finaali nähdään tänään. Liv-kanavalla klo 20 alkaen ei nähdä ainoastaan tunnin mittaista jaksoa vaan peräti kolme tuntia/jaksoa finaalitykitystä! Ensimmäisenä nähtävässä jaksossa karsitaan kolmanneksi jäävä nainen, jota ei tietystikään pantata viime hetkille, ja näin tästä jaksosta onkin jo ollut tänään juonipaljastuksia tv-yhtiöllä ja siten myös iltapäivälehdissä. Toisessa jaksossa klo 21 nähdään viimeiset treffit kotimaassa, kun Juha tapaa kahden naisen perheet ja tekee lopullisen valintansa. Oikeaoppisesti romanttista huipentumaa seuraa jälkipuintijakso, kun klo 22 Sami Kuronen juontaa Bachelor Suomi - tilinteko -nimisen erikoisjakson. Tämä jakso mukailee alkuperäisformaatin After the Final Rose -jaksoa, ja kaikki naiset sekä Juha pääsevät ääneen käydessään läpi kokemuksiaan. Tässä yleensä on ehtinyt vierähtää aikaa varsinaisista kuvauksista, joten katsojat näkevät osallistujien tuoreemmat mielipiteet.

Huom! Kannattaa käydä äkkiä tykkäämässä Radio Rockin Facebook-päivitystä, jonka mukaan tarpeeksi monella tykkäyksellä Jone Nikula katsoo tämän minun postauksen molemmat ohjelmat tänään kokonaisuudessaan! :)

Toisena tämän tiistain jännitysnäytelmänä nähdään Euroviisujen 1. semifinaali, jossa ratkeaa myös Suomen jatkaminen lauantaiseen finaaliin. Suomea Tukholman Globenissa edustaa Sandhja kappaleella "Sing It Away", ja Sandhja kilpailee tänään numerolla yksi. Perinteisesti ensimmäistä paikkaa pidetään huonona pärjäämisen suhteen, mutta Sandhjan reipas kappale voi hyvin jäädä ihmisten mieliin tarpeeksi hyvin äänestystä ajatellen. 1. semifinaali alkaa Yle TV2:lla klo 22.

Tässä 1. semifinaalissa saamme me suomalaiset myös äänestää, eli jokainen maa äänestää siinä semifinaalissa, missä oma maa esiintyy. Itse pistelasku finaalissa on hiukan muuttunut aikaisemmista vuosista, sillä tavoitteena on ollut jännityksen pitäminen loppuun asti. Systeemi on hiukan sekava mutta lisää varmasti innostusta lauantain pikkutunneilla.

Video: Sandhja - "Sing It Away" (official video)

Jos satut tämän viikon aikana käymään Tukholmassa, suosittelen ehdottomasti pyörimään ydinkeskustassa ja fiilistelemään viisutunnelmaa! Olin itse nyt menneenä viikonloppuna perheeni kanssa pienellä viikonloppureissulla Tukholmassa, ja aivan ihanasti oli aurinkoa ja juhlatunnelmaa keskustassa. Kungsträdgårdenissa on varsinainen Eurovision Village, missä on sponsoreiden oheistoiminnan lisäksi katettu katseluareena isoine näyttöineen. Kuninkaanlinnaa vastapäätä veden äärellä on virallinen Euroviisu-kahvila, jossa bailataan ankarasti useana iltana, ja jossa voi käydä moikkaamassa muita faneja ja jopa itse kilpailijoita. Pienenä vinkkinä kerrottakoon, että jos luulet kuulevasi parin vuoden takaista viisuvoittaja Loreenia joka puolella, et ole tulossa hulluksi: ydinkeskustan Euroviisu-alueen läheisissä liikennevalotolpissa soi kaikissa Loreenin "Euphoria"! :)

 

 

 

Kuvat: Liv, Iltalehti.
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.