Kummeleita Areenan täydeltä!

Ihan mielettömän nostalgiatripin saa aikaiseksi suuntaamalla Yle Areenaan, sillä muutama päivä sitten siellä julkaistiin Kummeli-sarjan kaikki alkuperäiset jaksot! Näitä samoja jaksoja esitetään tästä illasta lähtien arkisin myös Yle TV2:lla. Kummeli täyttää tänä vuonna 25 vuotta, ja alkuperäisen sarjan lisäksi sama porukka on vastuussa monesta Kummeli-elokuvasta sekä muista samanhenkisistä tv-sarjoista. Kummeli on Kanadaa, tamppausta ja tuomiopäivää!

Meidän perhe katsoi Kummeli:a uskonnollisesti jo ensimmäisestä jaksosta asti, sillä serkkuni oli mukana ohjelman teossa. Aluksi ohjelmaa tuli katsottua enemmän niiden lopputekstien takia, joissa isän siskonpojan nimi vilahti joka kerta, ja aika monesti hän oli myös extrana ohjelman älyvapaissa sketseissä. Tätä kautta meidän perhe jäi koukkuun 90-luvun tamperelaiseen huumoriin, ja monta hyvää lapsuusmuistoa sijoittuu minullakin näihin pätkiin.

Ylen sivuilla voi käydä lukemassa tämän Kummeli:n 25-vuotisjuhlavuoden erikoismateriaalista, ja samalla voi äänestää omaa lempihahmoaan ohjelmasta. Minun lempihahmoni ovat ehdottomasti Speedy ja Saku! Yläasteella aiheutin kerran kaverini kanssa hämmennystä kulkemalla käytäviä välitunnilla myrtsit ilmeet kasvoilla hokien tuomiopäivää. Ihan normaaleja meistä kummelilapsista on kasvanut.

 

P.S. On siellä Areenassa niitä Au pairejakin!

 

 

 

 

Kuva: Kummeli.

Kommentit

Kiti

Kummeli. <3 Satu ja Tuija, potilas Saarinen, Speedy ja Saku... En kestä. :D Kiitos Areenalle tästä!

Arttu perkele! :)

Tässä on Possu ja tässä on Kärpänen! Hetkessä pomppasin aikaan, jolloin silloisen työkaverin kanssa Kummelin jälkeinen työpäivä oli lievästi levoton..:D

 

kaista (Ei varmistettu)

Luomisen tuska -sketsit on ihan parhaita - vaikka en ole edes nähnyt niistä legendaarisinta, Pahaa kurkea. Multiploidu! Mene moneksi!

Hahmoista arvostan eritoten Mauno Ahosta ja Aas Weckströmiä, koska olen asia- ja uutisjournalismin ystävä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.