Kun dieetti muuttuikin raskaudeksi

Muistatteko, kun suureleisesti kuulutin elämäni ensimmäisestä varsinaisesta dieetistä lokakuun loppupuolella? Reilu viikko tuon postauksen jälkeen tein positiivisen raskaustestin, joten siitä eteenpäin vatsani on ollut aivan toisenlaisen huolen kohde. Jos kaikki menee hyvin, meille tulee kesällä vauva! <3

Vuodenvaihteessa alkanut työttömyyteni sattui suunnittelemattomasti hyvään kohtaan, sillä kieltämättä on ollut mukavaa, kun on voinut keskittyä kuuntelemaan oman kehon vointia. Samaan aikaan huomaan ärsyyntyväni suuresti ihmisten toivottaessa minulle hyviä aikoja keskittyä omaan ja vauvan hyvinvointiin. Kyllä tämä raskaushormonien omituisuus on tullut meilläkin, siis, jo tutuksi, mutta onneksi aika lievästi!

Alkuraskaus oli aika hankalaa aikaa, kun viikko toisensa jälkeen erilaiset oireet valtasivat tilaa, ja suurimpana oli kaikenkattava väsymys. Töiden jälkeen makasin illat sohvalla, katsoin SuomiLOVE:a vollottaen, ja soitin mieheni tuomaan minulle hampurilaisia. Fyysisten oireiden ohella huolta aiheutti jo heti alussa vauvanalusta huolehtiminen, ja teinpä jopa viikko ensimmäisen testin jälkeen uuden testin vain hermoja rauhoitellakseni. Apteekin setä kyllä sanoi, että vika ei ole testissä vaan minun päässäni. Tässä vaiheessa itseänikin alkoi jo naurattaa, ja onneksi olemme osanneet kaiken uudenlaisen huolehtimisen ohella nähdä myös ne hauskan positiiviset puolet. Parina iltana ylikehittynyt hajuaistini sai minut vaatimaan miestäni selvittämään, miksi tietokonehuoneessamme haisee home, kunnes tajusin myöhemmin tuoksun johtuvan jalkavoiteestani.

Ihaninta tässä kaikessa on se pakahduttava rakkaus, jota tunnemme mieheni kanssa toisiamme kohtaan sekä pikkuruista bebeämme kohtaan. Huoli on kova, mutta samalla tiedostamme rajoittuneet mahdollisuutemme asioihin vaikuttamiseen. Bebe ilmoitti tulostaan hurjan paljon nopeammin kuin olimme ajatelleet, joten ajatukseen sopeutuminen vei varsinkin minulta jonkin aikaa, mutta mieheni on ollut myytyä heti kerrottuani plussan ilmestyneen ruutuun.  Olemme kertoneet ihmisille sitä mukaa, kun olemme heitä kasvotusten nähneet, ja toiseksi ihaninta tässä kaikessa onkin ollut ihmisten iloiset ja onnelliset reaktiot meidän puolesta. 

 

<3

 

 

 

Kuvat: Pauliina Ruokonen Photography.
Share

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Ihana uutinen! Paljon onnea odotukseen <3

Maria Hakkala

Kiitos paljon! :)

Amma
Why you little!!

Voi ihanaa, auvoisaa odotusta <3

(no ei se yleensä kovin auvoista ole, mutta ..hankalatonta? Ärsyttämätöntä? Suhteellisen iisiä? Epäikävää? En tiedä, mutta kuitenkin, mahdollisimman kivaa ja mukavaa ja helppoa ja kivutonta ja rauhallista ja stressitöntä ja kaikkea sellaista!) 

Maria Hakkala

Kiitos, ymmärrän! :D

Annemaris

IHANAA! Onnea <3

Maria Hakkala

Kiitos! :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Onnea vielä tätäkin kautta! Tää postaus oli aivan ihana! <3

Maria Hakkala

Kiitos! Oli ihanaa päästä höpötteleen asiasta kasvotusten! :)

Tää on just niin ihana uutinen!

Nannannaa kirjautumatta (Ei varmistettu)

Mä arvasin! ♡ Mullahan on mieletön kyky arvata toisten raskaudet, näköjään nytkin. :')

Onnea onnea onnea ainakin miljoona kiloa!♡

Maria Hakkala

Kiitos, kiitos! <3

Juliaihminen
Juliaihminen

Vau, huippua!! Onnea tuhannesti! <3

Maria Hakkala

Kiitos! :)

Oon ihan ahminut sun blogia,ja sormet on oikein syyhynneet kommentoimaan tässä salassapitoaikana. :D

Raissi
RetroPrinsessa

Tsemppiä odotukseen :)

Maria Hakkala

Kiitos! Otan mielelläni vastaan kaikki hyvän onnen haikut, loitsut ja yrttipussukat, koska pientä positiivista voimaa tarvitaankin tasapainoittamaan oma huolehtiva mieleni. :)

Merenwen
Destination Maryland

Ihanaa! Paljon onnea <3

Maria Hakkala

Kiitos! :)

tanjatanja
Ei Beigeä

Mahtavaa!! Onnea! Toivottavasti pieni tyyppi on sen verran rauhallinen ja tyytyväinen että saat jatkossakin katsoa sarjoja. 

Jaksamista odotukseen! <3

Maria Hakkala

Niinpä! Tilaan yhden hyväunisen ja hymyileväisen vauvan, kiitos. :)

Kiitos! :)

Nina Enroth

Pikku kakkonen -postauksia siis odotettavissa! Onnea :)

Maria Hakkala

Musta tuntuu, että mies vois tehä Pikku Kakkosista oman postauksensa! Mä varmaan keskityn eka kaivamaan netin syövereistä oman lapsuuden pikkukakkosia ja muita lastenohjelmia. :)

Kiitos! :)

Paljon onnea! :)

Maria Hakkala

Kiitos! :)

Eeru
Packing peanuts

Hurjan paljon onnea odotukseen! Mä jotenkin olin aavistellut jotain tällaista, mulla on kait jokin kuudes aisti toisten raskautumisesta... 

Toivottasti huolet hälvenevät ja heitit homeelta tuoksuvan jalkavoiteen roskiin ;-)

Maria Hakkala

Kiitos! :D

<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.