Kysy televisiosarjoista ja bloggaamisesta!

Hei, mitä haluaisit tietää televisiosarjoista? Juonipaljastuksia tai jotain kulissien takaisesta toiminnasta? Kiinnostaako kuulla enemmän televisiosarjojen tekemisestä tai niihin liittyvästä bisnespuolesta? Vai haluatko kenties kysyä jotain minulta, joko bloggaamisesta tai muuten vain?

Koen itse kysy-postaukset hiukan ongelmallisiksi, sillä en useinkaan keksi mitään, mitä haluaisin tietää bloggaajista. Oman blogini suhteen tilanne on ehkä vähän erilainen, sillä kirjoitan oman intohimon ja kiinnostusten lisäksi jakaakseni tietoa toisille televisiosarjafaneille, joten on loogista kysyä, että mikä sitten oikeasti kiinnostaa. Välillä kirjoitan vain lempisarjoistani, toisinaan kirjoitan vain niistä sarjoista, mistä muutkin kirjoittavat, ja toisinaan unohdan kokonaan päivittää omat kuulumiseni. Toki palautetta ja toiveita saa kertoa aina, vaikka sähköpostissa tai muulla viestillä, mutta tässä on myös helppo ja vaivaton mahdollisuus samaan.

Nyt on tilaisuutesi päästä vaikuttamaan blogin sisältöön ja kysymään mieltäsi askarruttavista asioista! Anna palaa!

 

 

 

 

 

Kuva: The Variety Show (bloggaaminen voi viedä vaikka Tavastian takahuoneeseen!).
Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiinnostavinta antia ovat uutiset uusista sarjoista, kiitos niistä! Ja myös kaikki kurkkaukset kulisseihin kiinnostaa :)

SJ (Ei varmistettu)

Komppaan edellistä, on kiva lukea esittelyitä uusista sarjoista, tai vaikka vanhemmistakin joita on saatavilla suoratoistopalveluista, sillä itsellä ainakin on kynnystä lähteä sokkona kokeilemaan uutta sarjaa esim netflixistä. Kiva lukea ensin joku pieni kooste sisältäen vaikka teasereita (liikaa paljastamatta;) Näin olen löytänyt muutaman uuden lempparin, jotka olisi voinut jäädä ekaan jaksoon jos ei olisi ollut pieniä taustatietoja.En tällä kertaa keksi kysyttävää mutta kiitän kivasta blogista!:)

Minua kiinnostaa, mistä haet tietosi tulevista sarjoista ja niiden sisällöistä. Miten ehdit hoitaa kahta blogiasi pienen lapsen äitinä? Ja tietenkin se, koska Bonesin ja Rouva ministerin uudet jaksot alkavat! :)

 

ainoakoo (Ei varmistettu)

Tykkään lukea juonipaljastuksia ja tietenkin vinkkejä uusista sarjoista. Myös kaikki spekulaatiot ja tärkeiden jaksojen jälkipuinnit kiinnostaa. On myös kiva lukea mitä sarjoja muut katselee.

Glow And Edge by Krista

Sarjojen tekeminen kiinnostaa ja kulissien taakse kurkkiminen myös. Seuraan lukemattomia sarjoja, mutta olen aina valmis tutustumaan/koukuttumaan uuteen eli esittelyt eri sarjoista ovat kivoja! Varsinkin Netflixissä olevista sarjoista olen kiinnostunut :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.