Luetko kesällä blogeista mieluummin hömppää vai asiaa?

Nyt täytyy varmastikin viimein myöntää, että kesä on tullut! Tämä viikonloppu on ensimmäistä kertaa tänä kesänä tuntunut kunnon kesäviikonlopulta, vaikka voin viettää hyviä kesähetkiä ilman lämpöä ja aurinkoakin. Turku on esitellyt lukuisille turisteille parhaita puoliaan Keskiaikamarkkinoiden ja muiden ulkoilmatapahtumien muodossa, ja terassit ruokineen ja juomineen ovat olleet viimeistäkin paikkaa myöten täynnä! :)

Kun itsekin vietin harvinaisen paljon aikaa tänä viikonloppuna ulkona sekä ihan konkreettisesti että sosiaalisen elämän kannalta, aloin arpoa pienessä mielessäni blogia ja kesää. Tarkemmin sanottuna mietin, jaksavatko ihmiset lukea blogeja kesällä, ja jos jaksavat, halutaanko niiltä erilaista sisältöä kuin muina vuodenaikoina. Itse olen aika tasainen blogilukija, mutta tiedän monille blogien olevan hengähdyshetki arjen keskellä tai tapa viettää aikaa paremman puutteessa. Kesäisin erilaisia rientoja riittää, joten blogeille suunnattu sitoutuneisuus saattaa vaihdella hyvinkin paljon, ja jotain tämän suuntaista olen havainnutkin kävijämäärien perusteella.

Kysymys kuuluukin: luetko mieluummin kesällä kevyempää sisältöä blogeistakin, vai onko sinulla kesäisin nimenomaan paremmin aikaa syventyä blogien ajatuksia herättäviin postauksiin?

Äänestä kommenttiboksissa: hömppää vai asiaa? :)

 

Minulla alkaa pian säälittävän pieni kahden viikon kesäloma, ja mietin, pidänkö myös pienen blogiloman, vai kirjoittelenko teille kaikkea hauskaa myös lomalta. :) Kovasti suunnittelen jo kaikkea mukavaa blogille syksyksi, ja tarkoitus on jälleen haastaa itseä uusin tavoin bloggaajana! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille. :)

 

Kuvat: Fox
Share

Kommentit

Amma
Why you little!!

Ihan samalla intensiteetillä mennään kesät talvet. Tarkoittaen välillä monenkin viikon taukoa kaikesta ja välillä ahmimista. So bring it on!

Minä äänestän blogitaukoa, sitä kesällä helposti huomaa lukijanakin että ei ole viikkokausiin muistanut vilkaista mitään blogeja ja siinä vaiheessa ei ainakaan kiitä niitä joka päivä aktiivisesti bloggaavia... :D

Maria Hakkala

Näin mä vähän aattelinkin, että osalla on, joten täytyy ehkä hiukan keventää tahtia näin ruuhkaisimpana kesän aikana! :)

Ranja
Haavekuvia

Blogien lukemisesta on tullut vähän tapa, jota teen kyllä lomalla ja arkenakin. Tykkään lukea sekä asiaa että hömppää! :)

Maria Hakkala

Hyvä tasapaino kaikessa! :)

Mariaa
Hömppätaivas

Luen mielelläni vähän mitä sattuu, enemmän kyllä sitä hömppää. Harvemmin kyllä luen blogeja kesällä, enkä jaksa itsekään päivittää omaa blogia niin usein.

Ps. Onko muuten suosituksia mitä Turussa kannattaa tehdä/ nähdä/ syödä kun tulee kesällä käymään? :)

Maria Hakkala

Hömppäjuttuja on kyllä hauskaa tehdäkin! :)

Oi, Turussa on niin paljon kaikkea kivaa, varsinkin kesällä! Ruokapaikkoja on nykyään miljoona hyvää, vaikka esim. El Nam, Sloppy's, Di Trevi ja Fontti. Kahvin ystäville CafeArt on ihan ehdoton, ja ihania cupcakeseja on Pink Vanilla Dessertsissä. Hyvällä kelillä voi istuskella vaikka Taidemuseon nurkilla Puolalanpuistossa piknikillä, mihin voi hakea pizzapalat Pizzariumista. Jokirannan laivat ovat hyviä, ja siitä voi kävellä ylös Samppalinnan mäelle vaikka maauimalaan. 

Heh, aivan liikaa ideoita ja suosituksia. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.