Making a Murderer - ja Narcos-fanit: Älä missaa tätä!

Tiedättekö sen tunteen, kun kuulet jostain älyttömän mahtavasta tapahtumasta vasta jälkikäteen? Ja kuinka silloin harmittaa aivan vietävästi, koska sellaisia tapahtumia ei satu omalle kohdalle liian usein? Tänään leikin pelastavaa enkeliä televisiosarjafaneille mutta eritoten Making a Murderer - ja Narcos-sarjojen faneille: tänä keväänä Helsingissä on kaksi näihin sarjoihin liittyvää oheistapahtumaa, joihin on aivan pakko päästä!

* * *

Torstai 23.3.2017 Kulttuuritalo, Helsinki A conversation on Making a Murderer with Attorneys

Netflixin dokumenttisarja Making a Murderer oli yksi viime vuoden puhutuimmista sarjoista, ja nyt Kulttuuritalon keskusteluiltaan saapuvat Steven Averyn puolustusasianajajat Dean Strang ja Jerry Buting, Syyttömänä vapautetun ja uudestaan tuomitun Averyn tapaus puhututtaa edelleenkin, eikä amerikkalaiseen oikeusjärjestelmään pureutuva vyyhti tuskin tule koskaan selviämään kunnolla.

Torstai 4.5.2017 Kulttuuritalo, Helsinki Capturing Pablo - an Evening with Javier Pena and Steve Murphy

Puolitoista vuotta sitten Netflixissä alkanut Narcos esittää yhden maailman suurimman huumepomon Pablo Escobarin nousun ja tuhon, sekä hänen itsensä että häntä jahdanneiden agenttien näkökulmasta. Draamasarja perustuu tositapahtumiin, eikä lopputulos ole yllätys kenellekään, ja nyt nämä Escobarin napanneet amerikkalaisagentit saapuvat Helsinkiin! Javier Pena ja Steve Murphy kertovat keskusteluillassaan Escobarin jahdista sekä siitä tehdystä sarjasta.

Lippuja molempiin tapahtumiin voi ostaa Lippu.fi-palvelusta, ja lisätietoa illoista voi lukea sekä kotimaisen järjestäjän W&T Comedyn että Helsingin Sanomien sivuilta. Vaikka molemmat sarjat tapahtumien taustalla ovat Netflixin, ei sillä kuitenkaan ole virallista yhteyttä näihin tapahtumiin.

Aivan mahtavaa, että tällaisia oheistapahtumia tuodaan nyt myös Suomeen! Lisää tällaista! Niin monessa sarjassa olisi mahdollisuutta tällaiseen fanitapahtumaan, ja heti päässä alkoi pyöriä mahdollisuudet tuleviin tapahtumiin. Miksi, oi, miksi, en pääse noina päivinä Helsinkiin?!?

 

 

 

 

 

Kuvat: W&T Comedy.
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.