Minä + flunssa = Netflix & tee

Hmm... Listataanpa, mitä tekemistä tässä lähiviikkoina olisi:

  • remontti ja muutto
  • kahden blogin ylläpito ja yhteistyökuvioiden edistäminen
  • normaali elämä.

Mitä minä teen? Sairastun. :(

Eilen jo ounastelin hiukan hönttiä oloani, että jospa se olisi alkavaa flunssaa, ja viime yönä karhea kurkku vahvisti epäilyni. Tänään olen päivällä jaksanut puuhailla, ja kävin tapaamassa The Baby Show'n tulevaa yhteistyökumppania, mutta nyt illan tullen voimat ovat ehtyneet. Parhaalta tuntuu sohvalla rötvääminen ja teen lipittäminen.

Ennen joulua saamani Netflixin pieni flunssailupaketti tulee nyt tarpeeseen, sillä haluaisin kovasti parantua nopeasti ja tehokkaasti! Toivon, etten ole huomenna liian kipeä neuvolakäyntiä varten, ja muutenkin olisi aika kivaa olla jättämättä koko remonttia ja muuttoa mieheni harteille.

Sen sijaan, että katsoisin jotain Netflixin lukuisista uutuuksista tai lempisarjojeni uusista jaksoista, olen päätynyt katsomaan Buffy the Vampire Slayer -sarjaa! Buffy on ehdottomasti yksi lempisarjoistani, mutta 90-luvun lopun ensiesityksistä minulta on näkemättä muutamia jaksoja, sillä DVD:llä minulla on sarjasta vain kaudet 1 ja 4-7. Muutenkin lempisarjaani on ollut mukavaa katsoa pitkästä aikaa, ja eilenkin kyyneleet valuivat, kun katsoin Joss Whedonin tuossa alla kuvailemaa toisen kauden päätösjaksoa.

Video: Joss Whedon on "Becoming Pt. 2"

Sarja on hyvin kestänyt aikaa, ja se käsittelee paljon teemoja, joita muut sarjat käsittelevät vasta nyt, melkein 20 vuotta myöhemmin. Ihmettelen ainoastaan enää tuon ajan muotia...

 

 

 

 

Kuva: The Variety Show.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.