Minä täällä taas!

Hei! Kahden viikon mittainen kesälomani ja samalla blogilomani alkaa olla taputeltu, ja nyt palaan lupaamallani postauksella ruotuun blogin suhteen! :)

Lomailumme on ollut epätavallisen lyhyt syksyllä häämöttävän upean hääjuhlinnan takia, mutta olemme muutenkin hiukan huonoja matkustelemaan. Tälläkin kertaa kävimme ainoastaan minun kotikonnuillani sekä Helsingissä ja Tuurissa, mutta lomailu on kaikessa yksinkertaisuudessaan ollut erittäin rentouttavaa ja siten myös toimivaa!

Lomani ensimmäinen viikko toisti hyvin vahvasti ensimmäisen lomaillan mantraani "SKUMPPAA!!!", sillä viiniä kuplilla ja ilman tuli lipiteltyä useimpina iltoina. Ehdin jo ihmetellä, että miksi ihmeessä olen niin monen vuoden ajan himmaillut omaa juomistani, sillä tämähän on erinomaisen ihanaa ja rentouttavaa (sellaisella täysin kontrolloidulla ja hallitulla tavalla). Avokkikin huomautti hyvin nopeasti loman alkupäivinä, että olen onnistunut oikeasti rentoutumaan. Jee! Success! Viime kuukausien työhuolet tuntuivat kaikkoavan saavuttamattomiin, ja nautin myös blogimaailmassa seikkailemisesta pelkän lukijan roolissa.

Hyvin pian kuitenkin muistin, miksi oma alkoholinkäyttöni on kohtuullisen vähäistä normaalisti: sain alkuviikosta kahden päivän sisään kolme rajua migreenikohtausta. Näistä toipumiseen on tämä loppuviikko mennytkin, eivätkä silmäni ole vieläkään ihan täysin normalisoituneet, vaikka muuten oloni onkin jo aika hyvä. Migreenin itsehoitoonhan kuuluvat säännöllinen rytmi, säännölliset ja järkevät elämäntavat sekä alkoholin kohtuukäyttö, ja olin näille kaikille näyttänyt ihan kohtalaisella riemulla ahteria ensimmäisen lomaviikon aikana, joten ihan ymmärrettävä vastareaktio nuo migreenit olivat. Jo näidenkin syiden takia normaaliin arkirytmiin palaaminen on minulle hyvä asia, mutta ei siinä muutenkaan ole mitään hirveän väärin.

Aivan tavallisen tylsäksi arki ei meillä millään muutu, sillä arkeamme värittää loman aikana hyvään vauhtiin kiihtyneet häävalmistelut! Omaan hääpäivään on enää reilut kaksi kuukautta aikaa, joten kiirehän tässä pian tulee! Jännää! :)

Tätä postausta kuvittaa HBO Nordicilta viime vuonna True Blood:in loppumisen aikoihin saamani Alcide Herveaux -nukke, jonka seikkailut osoittanevat blogi- ja televisiokuvioiden pyörineen mielessäni myös laiskottelun lomassa! Nuo Funkon Pop! -keräilyhahmot ovat ihan järjettömän hurmaavia, ja aina välillä innostun selailemaan valikoimaa kuolaten läpi. Funkon sivuilla näyttäisi olevan uudet hahmot jo Outlander-hahmoillekin, unohtamatta kuitenkaan vanhoja suosikkeja, kuten Buffy ja The X-Files. Myös HBO:n EU-kaupassa on monia HBO:n sarjojen keräilyhahmoja ostettavissa ihan mukavaan hintaan!

Olen ehtinyt mukavasti katsomaan televisiosarjoja tässä kesän aikana, ja teenkin katsotuista sarjoista varmasti oman postauksensa. Positiivista sydämentykytystä on aiheuttanut myös viihdemaailman tapahtumisien seuraaminen, joista varsinkin San Diegon Comic-Con aiheutti akuutin sosiaalisen median pakkomielteen! Jännitystä elämääni on tuonut myös yhteistyön jatkuminen Samsungin kanssa, jonka ansiosta sain testiin ihan älyttömän mahtavan älypuhelimen ja oheisvälineistöä! Näistä on myös tulossa omaa postausta piakkoin, ja muuta fiilistelyä voi seurata perinteiseen tapaan Instagramissa The Variety Show'n tilillä!

Ihanaa olla täällä taas! Tervetuloa seuraamaan televisiosarjaintoiluani jatkossakin! :)

 

 

Share

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Nice to have you back! :)

Mä jotenkin odotan ihan hirveästi niitä teidän häitä - toivottavasti jaat jotain sitten täällä bloginkin puolella!!

Maria Hakkala

Oi, ihan unohdin vastata! Kiitos! :)

Aivan varmasti jaan häätunnelmia myös täällä blogin puolella!! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.