Muotilegendan murha: Maistiaiset tulevasta sarjasta

Vuoden 2018 alkupuolella saanee ensi-iltansa American Crime Story -televisiosarjan toinen tuotantokausi, joka keskittyy tarinassaan muotisuunnittelija Gianni Versacen murhaan ja sitä ympäröiviin tapahtumiin. Sarjan ensimmäinen kausi, The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, voitti runsaasti muun muassa Emmy-palkintoja ja takasi suuren mielenkiinnon sarjan tulevia tarinoita kohtaan. The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story -nimellä virallisesti kulkevaa toista kautta kuvataan paraikaa Yhdysvalloissa, ja tällä viikolla saatiin nähdä ensimmäiset maistiaiset kauden tunnelmista.

Entertainment Weekly -viihdelehti kuvasi ensi viikon numeronsa kanteen ja usealle sisäsivulle Versace:n tulevat tähdet. Varsinkin itse Giannin sekä hänen yhtä kuuluisan sisarensa Donatellan roolit olisivat voineet olla aivan mahdottomia roolittaa, mutta sarjan vastaavan tuottajan ollessa amerikkalainen viihdemaailman ihmelapsi Ryan Murphy ei lopputulos ole läheskään niin huono kuin pienemmillä resursseilla liikkeellä olevilla ammattilaisilla olisi voinut olla. Donatella Versacen roolissa nähdään filmitähti Penélope Cruz, ja ainakin tässä yllä olevassa kuvassa Cruz vaikuttaa sisäistäneen esittämänsä voimakkaan naisen todella hyvin.

Gianni Versacea näyttelee lukuisista elokuvista, kuten Domino, tuttu Edgar Ramirez. Roolia varten miehen maski ja puvustus ovat onnistuneita, ja ainakin näissä uusissa kuvissa mukana on sitä aitoa 90-luvun överiä italialaishenkeä, joka varmasti täyttää uuden sarjan melkein joka kolkan. Erilaista tyyliä visuaalisestikin sarjassa edustaa Versacen murhanneen Andrew Cunanan tarina, jonka pääosassa vakuuttaa Glee:stä tuttu Darren Criss.

Gianni Versacen elämänkumppania Antonio D'Amicoa näyttelee uudessa sarjassa poptähti Ricky Martin, jonka ura näyttelijänä on toistaiseksi aika vaatimaton, mutta hän on esiintynyt ainakin pienessä roolissa Murphyn Glee-sarjassa. Martin on roolistaan innoissaan, ja hän löytää Versacen ja D'Amicon julkisuudelta peitellystä rakkaustarinasta yhteneväisyyksiä omaan elämäänsä. Martinin lisäksi yllättävin roolitus on New Girl -sarjasta tuttu Max Greenfield, joka nähdään sarjassa kolmantena Versacen sisaruksena Santona.

Video: Versace: American Crime Story: BTS Of Highly Anticipated Series | Cover Shoot | Entertainment Weekly

Versacen tarina näyttää ainakin visuaalisesti aivan huikealta, ja vaikka muuten sarja ei ole kiinnostanut minua kovasti tähän mennessä, taidan kyllä tämän maistiaisen perusteella tutustua uusiin jaksoihin ainakin jonkin verran. Tällainen huipputähtien keskittymä tulee keräämään sarjalle valtavasti huomiota, ja jos sarja ei onnistu olemaan aivan tajuttoman huono, voi sille jo veikata rutkasti palkintoehdokkuuksia. Mielenkiintoista tulee myös olemaan sarjassa esitettävien elossa olevien henkilöiden reaktiot, ja muotimaailmalla ylipäätään tulee varmasti olemaan paljon sanottavaa rakastetun ja kunnioitetun Gianni Versacen tarinan filmatisoinnista.

 

Mielipide:

// Ruutuun? / Ei ruutuun? //

 

 

 

 

 
Kuvat: Entertainment Weekly.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.