Orange Is the New Black: 5. kausi N-Y-T!

Kesä ei ole alkanut kunnolla ennen kuin Orange Is the New Black -sarjan uusi kausi on ilmestynyt. Tänään voi vihdoinkin heittää päälle kesämekon, lakata varpaankynnet ja siemailla kesäistä drinksua kotisohvan turvallisessa ja säästä riippumattomasta syleilyssä samalla kun televisiosta tai muusta laitteesta laittaa pyörimään uudet 5. kauden jaksot!

Video: Orange Is the New Black season 5 trailer (Netflix)

Uusien jaksojen ilmestyminen on myös hyvä muistutus minulle kaikesta siitä, minkä esikoiseni syntymä vajaa vuosi sitten sekoitti: OITNB:n 4. kauden jaksot ovat minulla vieläkin kesken, sillä poika päätti syntyä pari viikkoa etuajassa ja valloittaa koko elämämme. Nyt täytyy tsempata ja katsoa puuttuvat pari jaksoa pois alta, jotta pääsen näiden uusien jaksojen pariin.

 

Hyvää viikonloppua ja loppukesää Litchfieldin naisten parissa!

 

 

Psst! Oletko kuullut, että ihana Laura Prepon (Alex Vause) odottaa esikoistaan viimeisillään?

Psst! Psst! Olenko muistuttanut tarpeeksi usein, että olen tavannut Laura Preponin ja Taylor Schillingin (Piper Chapman)?

 

 

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä.

Kuva: Netflix.

Kommentit

Suttastiina

Mie oikein odotan sadepäivää, että maltan (siis en PYSTY olemaan pois pihalta jos aurinko paistaa) kietoutua ihanaan OITNB-huppariini sohvalle ja alkaa tuijotusmaratonin <3

Maria Hakkala

Sulla kävi tänään siis ihan tosi hyvä tuuri! :) :D

josha
P.S. Never Stop Smiling

Jes, jes, jes! Muistan elävästi kun pari vuotta sitten hommasin Netflixin ja pääsin vihdoin katsomaan sitä (eli tätä) sarjaa jota kaikki hehkuttivat! Nyt vähän samat fiilikset uuden kauden kanssa :)

Maria Hakkala

Jes! Hyvä, hyvä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.