Orphan Black saa vihdoin Emmy-tunnustusta!

Orphan Black -sarjan fanit saivat mukavan ja pitkään odotetun uutisen heinäkuussa, kun Tatiana Maslany sai Emmy-ehdokkuuden lukuisista rooleistaan sarjassa! Oma suosikkini Project Ledan naisista on Alison; onko sinulla omaa suosikkia?

Normaaleissa sarjoissa näyttelijät esittävät yhtä roolia syventäen sitä ohjelman edetessä, mutta Maslany kannattelee harteillaan harvinaisen suurta osaa sarjasta lukuisien kloonirooliensa ansiosta. Nykytekniikan ja Orphan Black:in upeiden teknisten osaajien ansiosta nin sanottua trikkikuvaamista on aika mahdotonta huomata sarjasta, ja useimmiten unohdankin Maslanyn hoitavan yli 50 prosenttia sarjan hahmoista, vaikka sen tiedostankin. Ainoastaan toisen kauden päättänyt nyt jo legendaarinen clone dance party -kohtaus paljasti tekniikan puutteet, mutta koko kohtauksen herkullisuus sekä kloonien kokoontumisen että sarjasta yleensä puuttuvan kuplivan positiivisuuden suhteen saavat nopeasti unohtamaan mahdolliset tekniset puutteet.

Video: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon with Tatiana Maslany

Kriitikot ja fanit ovat alusta asti hehkuttaneet sarjaa, mutta suuremmissa televisiogaaloissa ei rakkautta ole juurikaan sadellut Maslanyn tai sarjan muunkaan tekijäjoukon suuntaan. Tässä yllä olevassa tuoreessa haastattelussa Tatiana Maslany kertoo Jimmy Fallonille, kuinka hänen ja sarjan aikaisempi palkitsemattomuus varsinkin Emmyjen suhteen oli itse asiassa sarjalle äärettömän hyvää julkisuutta, sillä harmistuneet fanit kuuluttivat paheksuntaansa ympäri verkkoa. Fallon myös vetää huomion Maslanyn roolien monipuolisuuteen tai oikeastaan suorastaan niiden määrään, sillä Maslany on ehdolla suuremmasta määrästä rooleja kuin kategorian muut ehdokkaat yhteensä! Huhu kertoo, että Emmy-kisaan Maslany olisi asettanut ehdolle 3. kauden kuudennen jakson. Alisonin, Cosiman, Sarahin, Rachelin, Helenan ja Krystalin rooleista ehdolla oleva Maslany on onnistunut tekemään jokaisesta kloonista omanlaisensa pienimpiä eleitäkin myöten, ja olen äärettömän innoissani hänen Emmy-ehdokkuudestaan! It's about time!

 

Emmy-palkinnot jaetaan Los Angelesissa sunnuntaina syyskuun 20. päivä!

 

 

Kuva: BBC America
Share

Kommentit

Amma
Why you little!!

Musta Cosima on jotenkin herkullinen hahmo, mutta en osaa selittää asiaa oikeastaan enempää.. Hyvä että Maslany on saanut vihdoin tunnustusta!

Maria Hakkala

Cosima on jotenkin niin maanläheinen, vaikka on toisaalta tieteen kautta kovin idealisti. :)

saippis
Saippuakuplia

Voi Tatiana <3 Vihdoin tunnustusta uskomattomalle näyttelijälle. Minun lempparinäyttelijä heti ekasta Orphan Blackin jaksosta :) Ite ihastuin nyt kakkostuottarilla Krystaliin, koska se oli niiiin paljo erilainen ku muut kloonit. Sarah on ihana, Cosima on uskomaton, Helena aivan järetön, meikä tykkää melkeinpä kaikista klooneista :D Ja Paul <3 Voi perhanan Paul. Saispa siitä jonku pahvifiguurin itelle nurkkaan tuijottaan :---D

Maria Hakkala

Mun suosikki Tatianan roolien ulkopuolelta on kyllä ehdottomasti Felix, ja enenevissä määrin nyt viime aikoina myös Donnie! Saa nauraa välillä ittensä ihan kipeeksi! :)

saippis
Saippuakuplia

Totta! Donnien hahmoa on kyllä kehitetty hyvvään suuntaan ja näyttelijästäki on tullu ihan uus kuva, mitä se oli ykköskaudella :)

Äiti älä pelkää

Hei vähänkö hyvä vinkki, käväisin katsomassa sarjan trailerin ja hyvältä vaikuttaa! Taitaa mennä seuraavaksi tämä listalle. Kiitos kovasti ideasta :)

Maria Hakkala

Ole hyvä! Mahtavaa, että sarja löytää lisää faneja! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.