Päivän pikatärpit: Nuori MacGyver, Lemony Snicket ja Gladiaattorit

Päivän sarjauutuus:

Nuori MacGyver (Sub) ke 18.1. klo 21.00 (uusinta lauantaina, myös Katsomossa). Uusintaversio legendaarisesta kasarisarjasta seuraa Angus MacGyveria, joka suorittaa salaisia operaatioita hallituksen laskuun. Sarja alkoi viime syksynä Yhdysvalloissa, mutta vielä ei ole tietoa, saako sarja toisen kauden.

Päivän 'pitäisikö antaa uusi mahdollisuus' -traileri:

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events on nuoresta iästään huolimatta legendaarinen kirjasarja, josta on tehty yksi elokuva ja nyt myös Netflixin uutuussarja. Tämä uusi versio on saanut paljon hehkutusta, ja onhan se visuaalisesti huikea, ja onhan pääosassa Neil Patrick Harris. Traileri näyttää hyvältä, vaikka aikanaan vihasinkin näitä kirjoja, ja jätin muistaakseni neljännen kirjan kesken.

Päivän uskomattomin kotimainen tv-uutinen:

Sub näyttää uusintana kaikki legendaarisen Gladiaattorit-kilpailuohjelman jaksot 25.1. alkaen, ihan suoraan ihanalta ysäriltä. Kyllä, luit oikein. Syynä on näennäisesti MTV:n 60-vuotisjuhlinnat, mutta eiköhän se ole ihan selvää, että jo vuosia on vain odotettu tarpeeksi hyvää syytä uusia tämä ysärihelmi.

 

Ei mulla muuta.

 

 

 

 

Kuvat: MTV.
Share

Kommentit

tinndy

Hääh, miten kukaan on voinut vihata Surkeiden sattumusten sarja -kirjoja?? :D Ite luin ne esiteininä varmaan sata kertaa ja oon laskenut päiviä tän uuden sarjan alkamiseen. Harmittaa, että ekalla kaudella on vaan neljän kirjan verran jaksoja! Sarja on ehdottomasti leffaa parempi ja kirjoille uskollinen.

Maria Hakkala

Vaikka kaavamaisuus ei mua yleensä häiritse kirjoissa, ja tykkään aina lukeakin tietyntyylisiä teoksia, oli tän kirjasarjan kaavamaisuus niiiiin yli vietyä, että en vaan kestänyt. Ja kyllähän se toki vaikuttaa, että kirjoissa tunnelma on niin masentava. Mutta tää tv-sarja näyttää kyllä paljon paremmalta! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.