Päivän piristys: Tv-lääkärit hyvällä asialla

Jos et ole akuutisti kipeä, kuinka usein käyt lääkärillä? Terveydenhuoltoalan jättiläisyritys Cigna haluaa saada amerikkalaiset käymään vuosittaisissa lääkärintarkastuksissa, ja yritys on värvännyt televisiosta tuttuja näyttelijöitä herättelemään katsojat ajattelemaan terveyttään. Tv-lääkärit muistuttavat, että vaikka he eivät tiedä oikeasti lääketieteestä mitään, kannattaa katsojien käydä silti lääkärillä tulevien sairauksien ehkäisemiseksi.

Video: TV Doctors of America (Cigna)

Tässä hauskassa ja tehokkaassa mainoksessa ovat pääosassa Patrick Dempsey (Dr. Derek "McDreamy" Shepherd, Grey's Anatomy / Greyn Anatomia), Noah Wyle (Dr. John Carter, ERTeho-osasto), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy, House), Donald Faison (Dr. Christopher Turk, ScrubsTuho-osasto), ja Alan Alda (Dr. "Hawkeye" Pierce, M*A*S*H).

VIDEO: TV DOCTORS OF AMERICA "Walking" (CIGNA)

Näyttelijät muistuttavat katsojille, että heidän tehtävänsä on näyttää lääkäriltä eli kävellä nopeasti ja käyttäytyä vakuuttavasti. Samalla mainos hienosti pilkkaa lääkärisarjoja, jotka ovat aina olleet erittäin suosittuja. Mainokseen valitut tv-lääkärit on hienosti valittu, sillä lääkäreitä löytyy liukuvasti 70-luvulta näihin päiviin asti!

VIDEO: TV DOCTORS OF AMERICA "Romance" (CIGNA)

Cigna on julkaissut useamman lyhyen mainosvideon, joten oletettavasti tulossa on vielä lisää. Näitä kannattaa tsekkailla joko Cignan Facebook-sivuilta tai YouTube-kanavalta. Ja kyllä, evil corporate jne., mutta hauskoja mainoksia!

 

 

 

 

Kuva: Cigna.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.