Pallomahan vaarallinen musiikkimateriaali

Kiitos kaikille todella paljon ihanista onnitteluista! :) Tuon torstaisen postauksen jälkeen olen jo elänyt omassa pienessä kuplassani mieheni kanssa sekä hyviä että huonoja hetkiä, ihan vaan oman ylenmääräisen huolehtimisen takia, jonka olen kuullut kuuluvan asiaan. Välillä haluan vain hukuttaa arkiajatukseni rakastamieni televisiosarjojen pariin, ja välillä haluan keskittyä tulevaisuuden miettimiseen ja asiaankuuluvan musiikin kuuntelemiseen. Laitoin pystyyn Spotifyhin pienen soittolistan, jossa on lapsista kertovia kappaleita, jotta voin niihin uppoutua sillä tuulella ollessani. Tänään on ollut onnellinen olo, ja soittolista saa jo etukäteen nostalgiseksi ja hiukan surumieliseksi. Ilmeisesti tämä vanhemmuus alkaa sinänsä olla jo aika hyvin hanskassa.

Suurimmat rakkaus- ja surutarinat löytyvät countrymusiikin parista, sillä tuo elämänmakuinen genre osaa koskettaa syvältä. Olen jo oman päällipuoleisen fanitukseni aikana törmännyt useampaan vanhemmilta lapsilleen tehtyyn tai elämänohjeita jakavaan kappaleeseen. Olin jo moneksi vuodeksi unohtanut tämän yllä olevan syksyisen tunnelmallisen kappaleen, mutta nyt se taas soi listallani. Kappale kertoo huono-onnisesta Will-pojasta, jonka elämään laulun kertoja hetkeksi aikaa päätyy. Poika on niin huonona, että hän on niin sanotusti enkelten oma jo alusta asti, ja siitä kappaleen nimikin tulee. Ei tätä pysty kuuntelemaan ja katsomaan silmänurkat kuivina.

 
Martina McBride - "God's Will"

 

 

Kommentit

Mä en valitettavasti muista mieslaulajan nimeä, mutta biisi taisi olla You'll gonna miss it? Surumielistä countrymusiikkia sekin, mutta kertoo lohduttavaan sävyyn kaikesta siitä mihin väsyy perheenpyörittämisessä ja lasten kasvatuksessa. Kun ne väsyttävät ajat ovat takana, niitä kaipaa.

Maria Hakkala

Olisko tää?

Tää on ihan mahtava, ja löytyy mulla samaiselta soittolistalta! :)

Kyllä! Juuri tämä, itkin jo ekalla kuuntelulla. Nykyään pitää jo ennakkoon miettiä milloin laittaa soimaan. Ihan joka tilanteessa en uskalla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.