Perjantain parhaat videot!

Maisie Williams: Welcome to my channel

Game of Thrones -sarjan Aryana tunnettu Maisie Williams on aloittanut oman YouTube-kanavansa. Maisie kertoo itse juhlistavansa videon julkaisemisella miljoonaa Twitter-seuraajaansa, mikä on vallan mainio syy korkata uusi sosiaalisen median kanava. En itse katsele hirveästi vloggaajia, mutta Maisie on mukaansatempaavan hurmaava ja aidon oloinen. Hänen aksenttinsa on mahtava, ja hän tuntuu videolla paljastavan itsestään paljon sellaista, mitä ei mediassa ole vielä aikaisemmin revitelty. Ehkä Maisie jo näin nuorena haluaa itse viisaasti kontrolloida julkisuuteen antamaansa infoa.

Jimmy Fallon & Ellen DeGeneres: Lip Sync Battle

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelman vakio-osioita on nykyään Lip Sync Battle, joka suuressa suosiossaan poiki jopa oman sarjansa Spike-kanavalle. Jimmy Fallon itse ei tee Lip Sync Battleja onneksi liian usein, joten hommassa säilyy tietty tuoreus. En mitenkään ole pystynyt katsomaan tämän myöhäisillan talk show'n edellistä Lip Sync Battlea, sillä siinä oli vieraana itse Tom Cruise. Vaikka Rock of Ages -elokuva osoitti hämmentävällä tavalla Cruisen olevan kuuma, ei häntä noin oikeasti pysty katsomaan. Mieluummin katson Elleniä, joka vetää tämän battlen omalla taatulla tyylillään. Yleisöä hurmaa videolla myös kisan tuomarina toiminut Justin Timberlake!

Zero Hour - The Walking Dead - 2015

Jos sinua kiinnostaa zombiet, The Walkind Dead -sarja tai maailmanlopun meininki noin yleensä, kannattaa huomenna lauantaina suunnata Helsinkiin Zero Hour - The Walking Dead -tapahtumaan! Tässä Fox Suomen järjestämässä tapahtumassa on luvassa survival-lenkki zombie-tyyliin ja muun muassa verenluovutusta SPR:lle. Maskit naamaan, piilarit päähän ja menoksi! Tapahtumalla nostatetaan hypeä, koska The Walking Dead -sarjan 6. kausi alkaa Fox Suomella 12. lokakuuta.

 

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.