Piristystä perjantaihin: Kimmy Schmidt seikkailee jälleen!

Mikä olisi parempaa piristystä viikon loppuun kuin ikuinen optimisti Kimmy Schmidt sekailaisine ystävineen? Unbreakable Kimmy Schmidt -komediasarjan toinen tuotantokausi on tänään saapunut Netflixin verkkopalveluun katsottavaksi, ja saatavilla on heti kaikki 13 jaksoa uusia seikkailuita!

Video: Unbreakable Kimmy Schmidt season 2 trailer

Vuosi sitten UKS sai ensi-iltansa, ja se hurmasi monet omalaatuisuudellaan heti kättelyssä. Kimmy Schmidt muuttaa New Yorkiin vapauduttuaan vuosikausien panttivankiudesta oudon lahkojohtajan alaisuudessa. Monilta osin Kimmyn kiinnostuksen kohteet ovat jääneet teini-ikäisen tasolle, sillä tuolloin hän on viimeksi ollut maailman kanssa tekemisissä. Vaikka monin osin Kimmy on ihan järkevä aikuinen, on hänen määräävin piirteensä hauskuutta aiheuttava naiivi optimismi!

Sarjan todelliseksi tähdeksi, jopa ohi Kimmyä esittävän Ellie Kemplerin, on noussut Kimmyn kämppistä esittävä Tituss Burgess. Hänen hahmonsa Titus Andromedon on pienituloisena kituuttava näyttävä mies, jonka ikuisena haaveena on Broadway-tähteys. Tituksen ylitsevuotava dramaattisuus sekä kolahtaa että solahtaa hyvin yhteen Kimmyn jatkuvan positiivisuuden kanssa. Joukossa on mukana myös Kimmyn ensimmäinen työnantaja Jacqueline Voorhees (Jane Krakowski) sekä Kimmyn ja Tituksen vuokraemäntä Lillian (Carol Kane).

Näissä 2. kauden jaksoissa nähdään vierailemassa muun muassa sarjan luoja Tina Fey, Jeff Goldblum, Anna Camp ja Zosia Mamet. Uusissa jaksoissa Kimmy löytää uuden työpaikan, joka on yhtä erikoinen kuin hänkin, ja aloittaa jälleen deittailun.Tämän vuoden alussa sarja uusittiin jo 3. kaudelle, joka oletettavasti näkee päivänvalon noin vuoden päästä. 

 

Unbreakable Kimmy Schmidt @ Netflix

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: Netflix.
Share

Kommentit

Oranssinen

Ihanaa! 

Vietin Kimmyn ekan kauden kanssa ratkiriemukkaita hetkiä, mutta hillitsee itseni nyt ja säästän (yritän ainakin) kakkoskauden seuraavaan flunssaan tai ärripurripäivään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.