Sarjakuvasankari oikeutta jakamassa: Arrow

Kesällä eksyin kokeilemaan Netflixistä Arrow-sarjaa, sillä sen ympärillä pyörivät jutut kiinnostivat minua jollakin asteella. En yleensä ole kovasti supersankari- tai sarjakuvasankarituotoksien fani, ja kaiken maailman avengersit ja fantasticfourit menee minun mielestä jo vähän naurettavan puolelle. Arrow kuitenkin kiinnostaa edelleenkin, vaikka vielä jumitankin ensimmäisellä kaudella. Sarjassa on näyttelijöitä, joista olen tykännyt aikaisemminkin, ja Stephen Amell on vakuuttava omankädenoikeutta jakavana rikkaan pojuna. Hiukan ehkä epäilyttää se, miten muka puolet porukasta muuttuu sarjan edetessä Oliverin kaltaisiksi supersankareiksi, mutta olen minä televisiosarjoissa oudompaakin kestänyt!

Tämän kesän San Diego Comic-Conissa sarjan pääosassa nähtävä Stephen Amell (Oliver Queen) tuli paneeliyleisön eteen täydessä rooliasussa ja piti täysin hahmossa hyvän puheen! Näyttelijöiden ei ikinä pitäisi aliarvioida sitä, kuinka paljon fanit haluavat nähdä tällaista hahmona esiintymistä haastattelu- ja promoamistilanteissa. Ihan huippua! :)

 

Kuva: CW
Share

Kommentit

hanne_tasteofhoney

Mä oon nyt jo kolmoskaudella menossa, ja pakko sanoa että ikävä kyllä se sarjan jännitys ja hohto jotenkin häviää kun niin moni muu läheinen pääsee salaisuuteen sisälle... ja kyllä ne juonenkäänteetkin välillä on aika utopistisia. :D mutta eka kausi ainakin oli ihan huippu!

Maria Hakkala

Oon kans miettinyt, et miten se jaksaa kantaa! Noh, oon nyt vasta ekan kauden puoliväkin ylittänyt, joten hyvää on toivottavasti vielä jäljellä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.