Somekatsaus: 5 tapaa pukeutua Halloweeniin

1. Ajankohtainen hahmo

Taylor Lautner (Scream Queens) pukeutui Rio-skandaalissa rypeneeksi uimari Ryan Lochteksi, joka on äärimmäisen tunnistettava menneestä hopeanharmaasta hiustyylistään. Lautner ei ollut ainoa Lochte, sillä hän sattui viikonloppuna olemaan samoissa Halloween-juhlissa Nina Dobrevin (The Vampire Diaries) kanssa, joka oli myös pukeutunut uimari Lochteksi!

2. Ikivihreä pop-kulttuurin ikoni

Elokuvatähti ja yrittäjä Jessica Alba juhli tänä vuonna Halloweenia muun muassa Absolutely Fabulous (suom. Todella upeeta) -hengessä parhaan ystävänsä Kelly Sawyerin kanssa. Naiset todellakin hallitsivat poseeraamisen, ja omat juomat olivat kätevästi mukana koko ajan!

3. Sata lasissa pukukilpailun voittoa tavoittelemaan

Monet julkkikset juhlivat Halloweenia promotarkoituksessa, jolloin kasvojen tunnistaminen on ensiarvoisen tärkeää, eikä yksityisjuhlissakaan ole aina tarvetta kunnon maskille. On olemassa kuitenkin muutamia julkkiksia, jotka innostuvat asuistaan oikein kunnolla! Vuosittaiset Halloween-juhlansa vetävä Heidi Klum on yksi näistä, mutta tässä yllä Miss Piggynä poseeraa Colton Haynes (Teen WolfArrow), joka on täysin omistautunut Halloweenille. Aikaisempina vuosina hän on pukeutunut muun muassa Shrek:in Fionaksi sekä Disneyn pahis-Ursulaksi.

4. Halloween on vain tekosyy pukeutua paljastavasti

"In girl world, Halloween is the one night a year, when a girl can dress like a total slut, and no other girls can say anything about it." (Mean Girls) Tämä ei ole minkään muotoista slutshamingiä, vaan mielestäni jokainen saa pukeutua haluamallaan tavalla, varsinkin Halloweenina, mutta Halloweeniin kuuluu hyväksyttävä vähäpukeinen esiintyminen, jopa siinä määrin, että sitä on jo pitkään pidetty parodiana itsestään. Jotkut pukeutuvat Mean Girls -elokuvan sanojen mukaan vain alusvaatteisiin ja eläinkorviin, mutta yllä olevassa kuvassa Kylie Jenner (Keeping Up with the Kardashians) on pukeutunut Christina Aguileraksi vuoden 2002 "Dirrty"-musiikkivideolla.

5. Playboy Bunny

Onhan tämä asu klassikko jo vuosikymmenien takaa, ja joka Halloween joku muodokas julkkisnainen Hollywoodissa kiinnittää pupun korvat ja hännän. Tänä vuonna tämän teki Ariel Winter (Modern Family), joka täytettyään alkuvuodesta 18 vuotta on korostanut muotojaan jokaisessa mahdollisessa käänteessä. Jos ei silloin, kun on 18 vuotta ja hyvännäköinen, niin koska sitten? :)

 

 

 

 

 

Kuvat: Taylor Lautner, Kelly Sawyer, Colton Haynes, Kylie Jenner, Ariel Winter.
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.