Syke kiihtyy: 3. kausi alkaa

Kotimaista huippudraamaa on jälleen luvassa, kun tänään jatkuvat suositun Syke-sarjan jaksot! Sairaalamaailmaan sijoittuvan sarjan 3. kausi alkaa TV2:lla tänään keskiviikkona klo 21.00. Sarjan pääosassa ovat edelleen sairaalan henkilökunta ja varsinkin neljä traumapolin sairaanhoitajanaista, joiden elämät nivoutuvat potilaiden hoidon lomaan, ja monesti nämä aiheet sekoittuvat erottamattomasti toisiinsa.

Tulevan kauden trailerin perusteella draamaa ei todellakaan tule puuttumaan, eikä kyyneliltä voi välttyä. Sydän tulee varmasti pakahtumaan useallakin katsojalla, ja vaatimukset neljännen kauden jaksoista tulevat varmasti tukkimaan Ylen palvelimet heti tämän uuden kauden päätyttyä. Fanit voivat olla huoletta: 4. kausi on jo tilattu Ylelle, ja kuvaukset ovat jo itse asiassa käynnissä! Syke rikkoo ennätyksiä kaikkialla, ollen Yle Areenan kaikkien aikojen katsotuin tv-sarja, ja siitä tehdään Ruotsissa oma versionsa.

Video: Syke 3. kausi traileri

Yle Areenan käyttöaste Syke-sarjan kohdalla on poikkeuksellisen suuri, ja tänään julkaistaankin uuden 3. kauden viisi ensimmäistä jaksoa heti suoraan Areenassa! Malttamattomimmat fanit voivat ahmia heti tänään puolet uusista jaksoista, ja vähän enemmän jäljessä olevat voivat vielä käydä Areenassa täydentämässä 1. ja 2. kauden jaksojen puutteita. Pieni määrä faneja pääsi tämän kuun alussa tutustumaan sarjan kuvauksiin ja näkemään uuden kauden ensimmäisen jakson etukäteen; käy Ylen sivuilla katsomassa tunnelmia fanitapaamisesta.

Olen itse hiukan jäljessä Syke-jaksoissa, joten pyysin kommentteja sarjasta äidiltäni, joka odottaa näitä uusia jaksoja innolla. Hänen mielestään sarjassa on ehdottomasti parasta aidot henkilöhahmot. Pääosissa olevat naiset eivät ole täydellisiä vaan inhimillisiä, joten heidän elämiään on mukavampi seurata. Äidiltäni myös saa kiitosta sairaanhoitajien ja lääkärien realistisuus, ja lisäplussana on ehdottomasti kuulemma ihana Matti Ristinen, joka on jo Kun taivas repeää -sarjasta asti ollut erinomaisen hyvä näyttelijä!

Syke

Yle TV2 & Yle Areena

Ke 23.3. klo 21.00 alkaen

 

 

 

 

Kuva: Yle.
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.