Televisiosarjafiilistelyä nyt Snapchatissä!

Haluatko tietää, mitä televisiosarjoja ja jaksoja katson? Haluatko kuulla mielipiteitäni television tapahtumista? Haluatko kenties kurkistaa myös muihin tekemisiini?

 

Snapchat: @mariavarietyshw

 

Olen jo aikaisemminkin ilmoittanut täällä blogissa, että minua voi seurata myös Snapchatissä, mutta nyt olen tehnyt siellä puolella muutaman uudistuksen! Olen joskus aikoinaan kirjoitellut tänne blogin puolelle postauksia katsomistani jaksoista, heittäen joukkoon pienimuotoisia arvosteluita, mutta tällaiset kirjoitukset tuppaavat venymään aivan liian pitkiksi ja pitkäveteisiksi. Snapchat to the rescue! Vaikka tästä uudehkosta sosiaalisen median villityksestä voi olla montaa mieltä, on se todella kätevä pieniin höpötyksiin, ilman sen suurempaa suunnitelmallisuutta.

Jo muutaman viikon ajan olen snäppäillyt sekä kuvia että videoita katsomistani televisiosarjojen jaksoista, osin ihan fiilistelyn vuoksi, ja osin jakaakseni mielipiteitä jaksojen tapahtumista. Se on kivaa! Toivottavasti tulette seuraamaan sarjaelämääni, ja vinkatkaa myös omia Snapchat-tilejänne kommenteissa! :)

 

 

 

 

Kommentit

SHaidi (Ei varmistettu)

Toivottavasti jatkat myös ns. jaksoarvostelujen kirjoittamista blogiin etmiekin saan lukea niitä ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.