Tv-vinkit: Nostalgiaa, sci-fiä, politiikkaa ja zombeja

Legion Fox to 9.2. klo 22.00 (uusinnat la ja ti)

Foxilla alkaa tuoreeltaan amerikkalaisen FX-kaapelikanavan sci-fi-vaikutteinen sarja Legion, jonka ensi-iltaa on odotettu parinkin seikan takia. Legion perustuu Marvelin sarjakuviin, ja se on ensimmäinen X-Men-elokuviin liittyvä televisiosarja. Pääosan skitsofreenistä David Halleria esittää Downton Abbey -pukudraamasta tuttu Dan Stevens (Matthew Crawley). Jaksot esitetään Suomessa vain päivä amerikkalaisen ensiesityksen jälkeen.

Rimakauhua ja rakkautta MTV3 su 12.2. klo 21.00 (uusinta ma)

Vuosituhannen vaihteen nuoret aikuiset liimaantuvat pian televisioidensa ääreen, kun sarjasuosikki Cold Feet eli Rimakauhua ja rakkautta palaa ruutuun uusin jaksoin. Vuonna 2003 loppuneen alkuperäisen sarjan tarina jatkuu kuudennen kauden tapahtumin, jotka saivat ensi-iltansa Briteissä viime syksynä. Sarjan uudet jaksot olivat niin suosittuja, että seitsemännen kauden kuvaukset alkavat jo piakkoin!

Kotikatsomo: Presidentti Yle TV1 su klo 21.05 (uusinta ti)

Joko olet tutustunut Ylen uuteen suursarjaan Presidentti? Sunnuntaina alkanut kotimainen laatudraama vilisee tähtinäyttelijöitä, joiden bongaamisesta voisi saada aikaiseksi aika mukavan bingon. Sarjassa seurataan kulissien takaisia tapahtumia, kun Suomen presidentiksi valitaan vuonna 2018 liike-elämästä ponnistava Henri Talvio, joka haluaa muuttaa Suomen populistisen puolueensa agendan mukaan. Mukavasti sekä kotimaan että ulkomaiden nykyiseen poliittiseen ilmastoon viittaavan sarjan ensimmäinen kausi on kokonaisuudessaan jo katsottavissa Yle Areenassa.

Santa Clarita Diet Netflix 1. kausi

Elokuvatähdet valuvat entistä enemmän suoratoistopalveluiden televisiosarjojen puolelle, ja nyt vuorossa on Drew Barrymore. Hän esittää kalifornialaista uraäitiä, joka yhtäkkiä huomaakin haluavansa syödä ihmisiä. Ilman pulssia elämä muuttuu hiukan, mutta onneksi mukana on rakastava aviomies (Timothy Olyphant, Justified) ja perhe. Kauhukomediaksi kuvattavan sarjan kymmenjaksoinen ensimmäinen kausi on kokonaisuudessaan nyt katsottavissa Netflixissä!

 

 

 

 

 

Kuvat: Fox, MTV3, Yle, Netflix.

Kommentit

Rimakauhua ja rakkautta! <3 Ja James Nesbitt myös! <3 (Fanitetaan samaa jalkapallojoukkuettakin Jamesin kanssa. ;-) )

Tuleekohan jaksot näkyviin myös Katsomon puolella? Ei siis vain livenä Katsomossakin vaan myöhemmin katottavina? Mä aina unohdan "livelähetyksen" ja sieltä on niin kätevä katsoa. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.