Vain Suomessa, vain juhannuksena: Hihna 247

Jos olet kuten sadattuhannet muut suomalaiset, ei juhannuksen viettoosi mahdu tavalliset televisiosarjat ja elokuvat. Usein tosin se perinteinen yhdessäolo juhannustouhuineen ei riitä varsinaiseksi aktiviteetiksi, ja nyt onkin tarjolla juhannusyönä täydellistä katsottavaa televisiosta, joka sopii saumattomasti juhannukseen kuin juhannukseen: Sub näyttää suorana lähetyksenä kuvaa Kannelmäen Prisman eräältä kassahihnalta!

Konsepti on selkeä: ihminen menee kauppaan ja lataa ostoksensa hihnalle, ja nämä ostokset välittyvät kotikatsomoihin suorassa lähetyksessä ilman mainoskatkoja. Ihmisten kasvot eivät näy, pelkästään ostokset. Käsi ylös: kuinka moni uskoo ihmisten tottelevan tätä käytäntöä ollessaan tietoisia kamerasta?!

Suora lähetys alkaa ensin Prisman Facebook-sivuilla juhannusaattona eli perjantaina 23.6. klo 16, ja Subin puolella televisiossa live-lähetys alkaa samana iltana klo 23.30 ja kestää kolme tuntia. Toivottavasti tästä tulee jokavuotinen juhannusperinne!

Tästä saakin tehtyä juhannusaaton parhaat pelit, oli ne sitten juomapelejä, veikkauksia, äänestyksiä tai vaikka perinteistä bingoa etukäteen tehtyine lappuineen! Vain mielikuvitus on rajana, sillä suomalaiset tuntien hihnalle voi päätyä ihan mitä vaan. Milloin ostetaan lähetyksen ensimmäiset kondomit? Monta hyttysansaa ostetaan? Nähdäänkö hihnalla samaan aikaan ananas ja kumihanskapaketti? Tyhjentääkö joku alehyllyt joululahjaleluista? Kuka laittaa hihnalle itsensä tai jonkun ruumiinosansa?

 

Hyvää juhannusta kaikille!! :)

 

 

 

 

Kuva: Sub.
Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin, tällaista typeryyttä vain suomessa. Ihmiset menevät ostoksille keskiyöllä vain päästäkseen telkkariin.
Ei mitään todellista. Sairasta viihdettä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.