The Variety Show HBO Nordic -panelistina

Kai tekin seuraatte HBO Nordicin Facebook-sivuja? Hämmentävän monelta tuntuu menneen ohi HBO Nordicin joulukalenteri, ainakin osallistujamäärien perusteella. HBO Nordicin jouluhaasteessa voi voittaa mitä tahansa suoratoistopalvelun ilmaiskoodeista Chromecastiin ja Samsung-kaiuttimeen! Palkintoja jaetaan sekä viikottain että jouluna. Osallistua voi yksinkertaisesti kommentoimalla johonkin tai vaikka kaikkiin haasteen televisiosarjoihin. Eli joka päivä haasteen valokuva-albumiin lisätään kuva jostain HBO Nordicilla nähtävästä sarjasta, ja jokainen halukas voi kommentoida kokemuksensa tai mielipiteensä sarjasta valokuvan kommentteihin. Kannattaa myös lukaista läpi muiden kommentteja! :)

Minä olen HBO Nordicin joulukalenterissa mukana vakiopanelistina Nörttityttöjen ja Näköradion ohella! Jokaisena päivänä fanien kommenttien lisäksi joku meistä vakiopanelisteista kommentoi hiukan pidemmin, joko suoraan kommenteissa tai omassa mediassaan. Tänään oli minun ensimmäinen kommenttini jouluhaasteessa, ja kommentoitavana sarjana on Sex and the City eli tuttavallisemmin Sinkkuelämää. Ensi viikolla kommentoin useampaakin sarjaa HBO Nordicin joulualbumissa, ja toivottavasti näen siellä teidänkin kommentteja!

Joulukalenterin esittelykuvanani toimii tuore profiilikuva, jonka mainio valokuvaaja Pauliina Ruokonen minusta otti. En osaa juurikaan poseerata, ja mieheni kanssa on aivan turhaa yrittää ottaa kuvia välittömän riitelyn takia, mutta Pauliinan kanssa kaikki sujuu niin mukavan vaivattomasti. Hän otti myös meidän ihanat hääkuvat! Pauliinan Facebook-sivuilla on muuten mukava joulukilpailu menossa, vink vink! :)

 

 

 

 

Kuvat: HBO Nordic, Pauliina Ruokonen.
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.