Vietä ystävänpäivä tämän miehen seurassa

Unohda kukkakimput, suklaarasiat ja korulahjat. Älä rakenna ystävänpäivän onnea muiden ihmisten toiminnan tai toimimattomuuden varaan, vaan luota televisiosarjoihin: avaa pullo viiniä tai keitä kuppi teetä, kaivaudu mukavaan asentoon sohvalla, ja vietä ihana puolituntinen HBO:n parhaan britin seurassa.

Last Week Tonight with John Oliver sivistää kertomalla amerikkalaisen yhteiskunnan ongelmista ja kriiseistä sarkastisella otteella, ja John Oliver on vangitseva ohjelman sarkastisena vetäjänä. Ohjelmaa katsoessa opit paljon uutta, vaikka jotkut oranssihtavat johtajahahmot joukkoineen esittäisivätkin omia vaihtoehtoisia faktojaan, ja saatat hämmästykseksesi huomata ajattelevasi John Oliverista varsin lämpimästi.

Yleensä voin aivan hyvin katsoa ohjelmia ilman suomenkielistä tekstitystä, mutta näin asiapitoinen ohjelma toimii paremmin oman kotimaisen tukemana, sillä itse asiapohjassa on niin paljon sulateltavaa, ettei energiaa kannata tuhlata kieliasioihin. Suomessa HBO Nordicilla ohjelma nähdään parin päivän viiveellä suomeksi tekstitettynä, mutta hätäisimmät voivat katsoa ohjelman päätarinan melkein heti sen ilmestyttyä ohjelman viralliselta YouTube-kanavalta.

Last Week Tonight with John Oliver -ajankohtaisohjelman tuoreella neljännellä tuotantokaudella seurataan muiden ajankohtaisten asioiden lisäksi tiiviisti Trumpin presidenttiyttä. Oliverilla on asiassa paljon pelissä, sillä useampi vuosi sitten hän vitsillä yllytti Trumpia ryhtymään presidenttiehdokkaaksi huumorikertoimen takia, mutta nyt hän monien muiden tavoin joutuu elämään tässä uudessa todellisuudessa. Ohjelmassa pureudutaan myös muihin vakaviin aiheisiin, kuten pyramidihuijauksiin, kouluongelmiin ja olympialaisiin. Testaa, syvenny, ihastu!

 

Hyvää ystävänpäivää! :)

 

 

 

 

 

Kuva: HBO.
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.