Viikon julkkisvideot: Bryan Cranston, Kit Harington, Kaley Cuoco ym.!

Video: "My Super Sweet 60" w/ Bryan Cranston on Jimmy Kimmel Live

Tämän videokokoelman ensimmäinen video on samalla sen pisin, mutta älkää säikähtäkö: se on aivan pakko katsoa! Breaking Bad -sarjan pääosaa näytellyt Bryan Cranston täytti maaliskuussa 60 vuotta, ja nyt Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa nähtiin Cranstonin synttärijuhlinnoista kooste. Aiheena oli, ei enempää eikä vähempää, pilaversio (eli spoof) MTV:n legendaarisesta My Super Sweet 16 -tosi-tv-ohjelmasta, jossa itseriittoiset ja lapselliset jenkkiteinit vaativat (ja saavat) itselleen järjettömän ylivedetyt 16-vuotissyntymäpäiväjuhlat. Aivan huippu!

Video: Late Night with Seth Meyers w/ Kaley Cuoco

Minusta on aivan mahtavaa kuulla julkkisten kertovan tarinoita, joista käy ilmi heidän olevan tähtistatuksestaan huolimatta ihan tavallisia ihmisiä, ja monesti tämä tulee parhaiten esille, kun he kertovat kohtaamisistaan viihdemaailman idoleidensa kanssa. Huippusuositun The Big Bang Theory -komediasarjan päänaistähti Kaley Cuoco vieraili Seth Meyersin talk show'ssa, ja hän kertoi tapaamisestaan Friends-tähti Jennifer Anistonin kanssa. Cuoco tuntuu itsekin valloittavalta ihmiseltä, eikä minua haittaisi törmätä häneenkään!

Video: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon w/ Kit Harington

SPOILER ALERT: Jos et ole katsonut uusimman eli kuudennen Game of Thrones -kauden paria ensimmäistä jaksoa, älä katso tätä videota! Jimmy ja Kit kyllä varoittavat asiasta myös videon alussa. Jon Snow'na paremmin tunnettu näyttelijä Kit Harington vieraili taannoin Jimmy Fallonin ohjelmassa, ja he puhuivat Kitin kohtaamisesta poliisin kanssa. Ihan parasta!

Video: The Ellen Show w/ Kristen Bell and Mila Kunis

Televisiosta paremmin tutut Kristen Bell (Veronica Mars, House of Lies) ja Mila Kunis (That '70s Show) vierailivat The Ellen Show'ssa promoamassa uutta elokuvaansa Bad Moms, joka kuulostaa erinomaiselta katsottavalta suomalaisille perhebloggaajille. Kristen ja Mila päätyivät puhumaan Ellenin kanssa äitiydestä hulvattomin seurauksin! Kannattaa myös katsoa epävirallisia videoita haastattelusta, sillä naiset saavat myös ihanan yllätyksen esiintymisensä loppupuolella.

Video: The Late Late Show with James Corden w/ Allison Janney and Bradley Whitford

Vasta reilun vuoden amerikkalaista myöhäisiltojen talk show -maailmaa rikastuttanut brittikoomikko James Corden on onnistunut nousemaan The Late Late Show with James Corden -ohjelmallaan suureksi sosiaalisen median hitiksi, suurimmaksi osaksi äärimmäisen suosittujen Carpool Karaoke -videoiden ansiosta, joissa tähdet, kuten Adele ja One Direction laulavat Cordenin kanssa suurimpia hittejään ja höpöttävät kaikkea tyhjänpäiväistä. Ohjelmassa tehdään myös paljon muita sketsejä, ja yhdessä uusimmista olivat mukana The West Wing -draamahitistä tutut Allison Janney ja Bradley Whitford, jotka sattuivat olemaan samassa jaksossa vieraina. He tekivät yhdessä Cordenin kanssa spooffin The West Wing -tyylisestä kävelevästä neuvonpidosta!

Video: White House Press Briefing w/ Allison Janney

Lisää The West Wing -spooffia! Allison Janney näytteli ohjelman ensimmäisillä kausilla Valkoisen talon lehdistösihteeriä, joka antaa lehdistölle selontekoja, tiedotuksia ja selvityksiä joka aamu. Näin tehdään oikeassa elämässäkin, ja nämä päivittäiset briiffaukset ovat nähtävillä eri televisiokanavien toimesta YouTubessa. Kolme viikkoa sitten tämänhetkinen oikea lehdistösihteeri Josh Earnest ei astellutkaan normaaliin tapaansa median eteen, vaan hänen paikkansa otti tyynen rauhallisesti Allison Janney C.J. Gregg -hahmonaan!

 

 

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.