Viikon sarjauutuudet Animals. ja Vallan suhteet (+oma blogi vauvajutuille)

Vaikka sain vauvauutispostaukseeni blogihistoriani eniten tykkäyksiä, en kuitenkaan elä siinä harhaluulossa, että kaikkia televisiosarjafaneja kiinnostaa myös raskauteni. Säästääkseni joidenkin hermoja ja antaakseni itselleni enemmän vapautta vauvajuttujen höpöttämiseen, perustin aihetta varten ihan ikioman blogin, joka on näppärästi nimeltään The Baby Show. Jos mama- ja bebejutut kiinnostavat, tulkaa seuraamaan sinne! Jonkin verran saattaa blogeihin tulla päällekkäisyyttä jo ihan elämäntilanteen vuoksi, mutta näin vältetään ainakin pahin tuputtaminen.

Video: Animals Season 1 - Invitation to the Studio

Viime päivien taatusti omalaatuisin ja mielenkiintoisin sarjauutuus alkoi viikonloppuna HBO Nordicilla, kun Animals.-animaatiosarja sai ensi-iltansa. Duplassin veljesten (Togetherness) tuottama komedia alkoi Phil Mataresen ja Mike Lucianon itsenäisenä projektina, ja se kiersi ensin alan festivaaleja, kunnes Sundancen esitys tuotti yhteistyötarjouksen HBO:lta. Sarjassa seikkailevat New Yorkin kaupungin eläimet, kuten pulut, hevoset, kissat ja koirat, ja näitä lukuisia hahmoja on äänittämässä vakionäyttelijöiden lisäksi valtava liuta mielenkiintoisia vierailevia tähtiä. Joka lauantai ilmestyy uusi jakso, ja sarjaa on tilattu jo kahden lyhyen tuotantokauden verran. Vinkkinä ensimmäisestä jaksosta voi kertoa lutikat, jotka muuttavat pormestarin häpykarvoihin!

Viikon paras televisiosarjauutuus kotimaisessa televisiossa on Vallan suhteet (eng. State of Affairs), joka on reilun vuoden takainen amerikkalaissarja. Tämän TV5:llä alkavan sarjan pääosassa nähdään nykyään enemmän elokuvia tekevä Katherine Heigl, joka on kuitenkin noussut tunnetuksi sarjojen Roswell ja Grey's Anatomy ansiosta. Heiglin hahmo on Yhdysvaltain ensimmäisen naispresidentin turvallisuusneuvonantaja, ja työssä tulee selväksi valtavat paineet. Ohjelmaa esitetään tiistaisin klo 21.00 TV5-kanavalla, ja pilottijakso esitetään tänään tiistaina 9.2.

 

 

 

Kuvat: The Baby Show, TV5.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.