Viikonloppurentoilua television äärellä

The Variety Show

Tämä viikonloppu on minulta sujunut pitkälti television ääressä, ja meidän ihana sohvakin alkaa jo tuntua hiukan liian tutulta! Olen koko viikon ollut enemmän tai vähemmän kipeä, ja energia kaikkeen ylimääräiseen on ollut aivan lopussa. Luonnollisesti olen tässä tilanteessa katsonut paljon televisiota, sillä myöskään blogia varten ei ole energiaa riittänyt. Alkuviikon raju migreeni varmisti sen, että tietokoneella ei ole kauhean mukavaa olla, mutta meidän äärimmäisen mahtava lainatelevisiomme on tarkkuudeltaan paljon hellempi silmilleni.

Intoilin uudesta SuomiLOVE-tuotantokaudesta jo torstai-iltana, kun katselin Yle Areenasta ohjelman ensimmäisen kauden esityksiä sekä esittelypätkiä uudelta kaudelta. Herkistyin niin Popedan Tappara-esityksestä kuin Stellan Häävalssista, ja oli aivan pakko soittaa äidilleni ja muistuttaa seuraavana päivänä alkavasta uudesta kaudesta. Perjantaina olin tuttuun tapaan sohvalla, ja alkuillan katselin pitkästä aikaa YouTubesta talk show -videoita. Käytyäni läpi sekä Jimmy Fallonin, Jimmy Kimmelin että Conanin uusimmat hauskat jutut ja vieraat innostuin Ellen DeGeneresin ohjelman videoista, ja myöhästyinpä jopa muutaman minuutin SuomiLOVE:n alusta! En katsonut viime kaudella ihan jokaista SuomiLOVE:n jaksoa, mutta rakastan ohjelman konseptia ihan täysillä. Vähäeleisesti mutta suurella sydämellä ihmiset omistavat lauluja rakkaille ihmisille, ilman sen suurempaa alleviivaamista, täysin suomalaisella tavalla mutta ilman suomalaisille niin tavanomaista häpeilyä. Ohjelmaa katsoessa vakiovarusteisiini kuuluu ehdottomasti nenäliina, ja nytkin viestittelimme äitini kanssa heti ohjelman päätyttyä sen ihanuudesta. Tällaista hyvän mielen ohjelmaa pitäisi olla enemmänkin!

Maikkarin Putous:sta on tullut katsottua vuosien saatossa enemmän ja vähemmän, mutta tällä kaudella olen seurannut ohjelmaa ehkä vain hiukan vasemmalla silmällä muiden puuhien ohessa. Viikko sitten olin kuitenkin vanhempieni luona ohjelman pyöriessä taustalla, ja aika monta nerokasta juttua sieltä taas bongasin. Eilen jälleen omaa sohvaani kuluttaessani katsoin ohjelman alusta loppuun, ja oli se kyllä hyvä! Katsoin itse asiassa osan ohjelmaa vielä äsken uusintanakin, kun mieheni sitä sattui katsomaan, ja suurin osa vitseistä toimi ihan toistamiseenkin. Hyvin tehty sketsiviihde on mahtavaa, ja toivon laadun pysyvän hyvänä jatkossakin. Hahmoista oma suosikkini on ehdottomasti Kooolmio-päivä Angela Bros! Oli myös virkistävää huomata, että ensimmäistä kertaa Putous-historian aikana naishahmot ovat selvässä kärjessä.

Muuten televisioviikonloppuuni on kuulunut epätoivoista Netflix- ja HBO Nordic -selailua sekä yllättävän paljon ihan perustelevisiokanavien selailua. Päättämättömyydessäni meinasin jopa sortua DVD:n katsomiseen, mutta se suunnitelma kosahti laiskuuteeni nousta sohvalta. Instagramia olen selaillut äärimmäisen innokkaasti, mutta havahduin itse päivittäneeni sinne kuvia kaksi viikkoa sitten. Aika kuluu mystisesti, ja kohta on jo joulu! Veronpalautuksetkin tulevat pian. Ja työt loppuu. Muuten hyvä!

 

Mitä teidän (televisio-)viikonloppuihinne on kuulunut ja näkynyt? :)

 

 

 

Kuvat: Yle, MTV3.

Kommentit

Eeru
Packing peanuts

Viikonloppu meni kokkaillessa. Pitkästä aikaa keittiöhommat ovat alkaneet taas maistua ja nyt on ruokaa jääkaapissa eväiksi vaikka kuinka moneksi päiväksi. Ihan hyvä juttu kun arkena ei meinaa aikaa tuohon ruuanlaittamiseen oikein riittää. 

Telkkarista jostain kumman syystä ei tule muuta kun pääasiassa urheilua aina joltain kanavalta minun ollessani kotona samaan aikaan kun mieheni... joten vahingossa kun tuli eksyttyä kanavalle Putouksen aikaan, upposi tuo jalkapallosketsi myös minuun! Auts!

Viikolla tuli omana aikana pahasti liimauduttua tallenteiden pariin ja katsoin muutamassa päivässä läpi Bates Motel-sarjan kaksi ensimmäistä  tuotantokautta. Ihan huippu sarja. Näyttelijät tulkitsivat hyvin roolinsa, varsinkin äiti Bates on hyytävä ja kun tietää mikä Norman Batesistä lopulta tulee, on jännä seurata hahmon kehitystä. Kaikessa karmeudessaan viihdyttävä sarja, joka on hauskasti tuotu tähän päivään. Suosittelen.

 

Maria Hakkala

Voi, kunpa saisinkin aikaiseksi kokkailla! Meidän ruokavaliota on hoitanut Turun ravintolat viime viikkoina enemmän kuin varmaan pitäisi myöntää. Tänään teimme kotona helppojakin helpompia kalapuikkohamppareita, ja tunsimme niin suurta saavutuksen tunnetta tästä minimaalisesta saavutuksesta, että oikein nauratti. :)

Viime aikoina olen imenyt vaikka mitä sarjoja tajuntaani (ElementaryPretty Little LiarsModern FamilyArrow jne), ja television ääressäkin olen ihan normikanavien tarjonnassa viihtynyt oikein mukavasti. Jatkuva väsymys pakottaa ottamaan normaaliakin rennommin iltaisin, ja olen ihan reippaasti makoillut sohvalla kaikki illat. *hups* :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.