Viikonlopun tv-poiminnat ja muuta hehkutusta!

Iiiiikk!!! Lizzy Caplan oli eilen Suomessa!!! Voi, ei! Miksi minä en ollut paikalla?!? *kateellinen*

Eilen oli Helsingissä Fox Suomi -televisiokanavan syyspressi, jossa perinteisesti nähdään esittelyitä uusista ja jatkuvista sarjoista ja ohjelmista. Yleensä pääpaino on luonnollisestikin kotimaisissa ohjelmissa, koska niiden tähdet ovat aina paikalla. Näihin syys- ja kevätpresseihin pyritään yleensä saamaan myös muutama ulkomainen, niin sanotusti ison maailman, tähti paikalle otsikoiden ja hehkuttamisen takaamiseksi. Viime syksynä Fox Suomi sai paikalle Sharknado-elokuvien tähden Ian Zieringin, ja jo tuolloin olin hiukan harmissani, etten ollut saanut kutsua tuohon tapahtumaan.

Eilisessä syyspressissä olivat päätähtinä Da Vinci's Demons -sarjan tähdet Tom RileyGregg Chillin ja Eros Vlahos, joiden kuvia on sosiaalisessa mediassa pyörinyt reippaastikin. Hämmentyneenä bongasin yhdestä kuvasta myös Masters of Sex -sarjan päätähden Lizzy Caplanin! Ihmettelin, että mitä ihmettä hän teki tapahtumassa, sillä eihän mikään hänen sarjansa edes näy Fox Suomella! Ne kuuluisat tarkkasilmäiset olivat kuitenkin bonganneet Caplanin Rileyn seurasta, ja huhut kertovat heidän olevan tuore pariskunta. Ihanaa! Aika harvoin julkkispariskuntien puoliskot ovat mukana toistensa perinteisissä pressitapahtumissa. Nyt harmittaa vielä enemmän, etten ollut paikalla! Fox Suomi, missä mättää? :)

Kyllä, minäkin sorruin Snapchatiin, ja niinhän tuntuu tekevän kaikki muutkin blogimaailmassa! Ensin kaikki bloggaajat liittyivät Facebookiin, sitten Instagramiin, Pinterestiin ja nyt viimeisimpänä Snapchatiin. Kuvien lyhyen näkyvyysajan takia on helpompi jakaa kaikkea pientä säätöä, jotka eivät ole järkkärikameralla otettuja ja kertovat seuraajille enemmän hetken fiiliksiä. Sovelluksen kätevyydestä ja omasta liittymisestäni huolimatta sovellusvillitysten seuraaminen hiukan naurattaa, ja vielä enemmän naurattaa ne Snapchat-oppitunnit, joita jouduin pikkuveljeltäni ottamaan! En koe Snappiä ihan niin käyttäjäystävälliseksi aloittelijalle kuin muu käyttämäni sosiaalinen media, mutta pikkuhiljaa alkaa tämäkin selvetä. Minua voi seurata nimimerkillä mariavarietyshw, ja olen jo innoissani jakanut fiilistelyitäni katsomistani sarjoista ja muista televisiosarjoihin liittyvistä ajatuksista. Tulkaa mukaan snäppäilemään, ja jakakaa kommenteissa myös hyviä seurattavia! :)

Video: Center Stage trailer

Pe 4.9. klo 20.30 Frii: Sydänten tanssi (Center Stage) Viikonlopun ensimmäinen televisiovinkki on tämän perjantai-illan elokuva Friillä. Älkää säikähtäkö elokuvan verrattaista vanhuutta, sillä tämä vuodelta 2000 oleva elokuva vaikuttaa aivan ihanalta. Hämmentävästi en ole tästä elokuvasta ikinä kuullutkaan, vaikka tuolloin teinivuosinani katsoin juuri tämän tyylisiä elokuvia. Tässä on tanssia, romanssia, itsensä etsimistä, draamaa, komediaa, kaikkea! Tästä tulee mieleen Save the Last Dance, joka on edelleenkin yksi lempielokuvistani. Sydänten tanssi (eng. Center Stage) vilisee tuttuja tähtiä, joten bongausbingoa voi hyvinkin pelata tämän parissa näin perjantai-illan ratoksi!

Video: Hunderby trailer

La 5.9. klo 22.00 Yle TV1 Hunderby Luin pari viikkoa sitten Ylen tiedotteita tulevista ohjelmista, ja ohitin tämän ohjelman ensin tuhahtaen, mutta onneksi kiinnitin siihen paremmin huomiota. Hunderby on englantilaisen Sky Atlantic -kanavan humoristinen vastaus maansa pukudraamavillitykselle, joka on jo kohta parikymmentä vuotta kerännyt katsojia, huipentuen nyt Downton Abbey -huumaan. Hunderby sijoittuu 1830-luvulle ja kertoo mustan komedian keinoin tarinaa naisesta, joka haaksirikon jälkeen päätyy naimaan miehen, jolla on odotetusti synkkä kartano sekä kuollut vaimo. Sarjassa revitellään esimerkiksi Charlotte Brontën Jane Eyre -romaanin sekä suositun Gothic novel -tyylilajin kustannuksella. Jo Jane Austen pilkkasi aikoinaan Northanger Abbey -teoksellaan nuoria naisia villinnyttä Gothic novel -asetelmaa synkistä kartanoista ja niiden synkistä omistajista, jotka luonnollisestikin villitsevät nuoret naiset taitavasti. Hunderby-sarjaan kannattaa suhtautua avoimesti, mutta se ei siltikään ole välttämättä kaikkien juttu!

 

Minä odotan täällä jo kovasti avokkia kotiin työmatkalta, ja jatkan häiden fiilistelyä, sillä niihin on enää alle kuukausi aikaa!! Huomenna söpistely tulee jatkumaan, sillä menemme avokin bestmanin häihin. :)

Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu?

 

 

 

Kuvat: Fox Suomi, The Variety Show

Kommentit

FOX (Ei varmistettu)

Hei Maria,
olemme lisänneet sinut uutiskirjeemme postituslistalle ja ilman muuta jatkossa kutsumme sinut pressitilaisuuksiimme.
Yleisenä vinkkinä: kannattaa olla suoraan yhteydessä kanavien ohjelmatiedotuksiin, jos haluaa tietoa kanavien ohjelmistoista, päästä jakelu- ja kutsulistoille (kutsulistoille päästäkseen täytyy tietysti olla jotain medianäkyvyyttä tms. takana) jne.
Ihanaa syksyn jatkoa!

FOX

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.