Wet Hot American Summer: First Day of Camp

 

Oletko ikinä kuullut kulttikomediasta Wet Hot American Summer? Kenties olet kuullut huhuja 2000-luvun alun kohelluselokuvasta, jossa vilisee tämän hetken suuria tähtiä uriensa alussa? Ai, et vai? En minäkään ollut kuullut ennen tätä blogia; hehkuttaessani joskus viime vuonna Oz ja Law & Order: SVU -sarjoista tuttua jumalaista Chris Kelleriä eräs lukijani vinkkasi tästä elokuvasta, jossa Keller on kuulemma hauska. Ja onhan se!

Alkuvuodesta julkistettiin tieto, että Netflix tekee jatkoa elokuvalle, ja pitkin kevättä olemme saaneet kuulla alkuperäisestä elokuvasta tunnettujen tähtien kiinnittämisestä Wet Hot American Summer: First Day of Camp -sarjaan. Oikeastaan kaikki tähdet ovat mukana, ja uusiakin on mukaan värvätty! Tästä jatko-osasta kuoriutuikin prequel eli tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen alkuperäistä elokuvaa. Pääosan esittäjien ollessa luonnollisestikin melkein 15 vuotta vanhempia kuin alussa on tästä jatkosarjasta varmastikin turhaa etsiä yhtään sen parempaa logiikkaa!

Video: Wet Hot American Summer: First Day of Camp trailer

Huomenna eli perjantaina 31. heinäkuuta julkaistaan kaikki uuden sarjan kahdeksan jaksoa, joten halutessanne voitte nämäkin imaista kerralla yhden viikonlopun aikana. Teille, jotka vielä ihmettelette, mistä tässä ilmiössä on kyse: Netflixistä löytyy nyt myös luonnollisesti Wet Hot American Summer -elokuva!

 

Kuka on sinun suosikki-WHAS-tähtesi? :)

 

Kuva: Netflix

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kommentit

empuska

Musta se on kyllä hyvä, että ne ovat tarinansa puolesta ottaneet osaa siihen, miten 15 vuotta myöhemmin samat hahmot voivat näytellä samoja rooleja. Itse meinasin saada halvauksen, kun ihmettelin, mistä tuo leirin johtajan ääni on niin tuttu (näin Bob's Burgersia ja Archeria viime aikoina kuluttaneena) ja uaa, Jon Benjamin oli leffassakin! Joka tietenkin piti TAAS katsoa, että joo, tosiaan oli siinäkin mukana.

Mutta joo...eihän tuosta voi suosikkia sanoa, kun niitä on niin paljon! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.