Yle Areena -vinkit: Komediaa, klassikoita ja keikkoja

The Variety Show

Luottomies: Jos haluat katsoa reilussa tunnissa ensimmäisen kauden uudesta kotimaisesta komediasarjasta, tsekkaa Luottomies! Lukuisista komedioista tuttu Kari Ketonen sekä enemmän draamasarjoista tunnettu Antti Luusuaniemi näyttelevät naapureita, jotka pinnallisesta erilaisuudestaan huolimatta päätyvät yhdessä säheltämään kaikkea mahdollista. Sarjan ovat käsikirjoittaneet itse tähdet sekä Lauri Nurkse.

Video: Metsolat Joulurauhan julistus

Klassikkosarjat Areenaan & Toivotut-äänestys: Pitkään Yleltä on toivottu kotimaisten suosikkisarjojen ja muiden ohjelmien uusimista, mutta tekijänoikeuksien monimutkaisuus ja korkea hinta ovat tähän asti estäneet sen. Tällä viikolla Yle julkisti uuden suuren sopimuksen, jonka ansiosta Yle Areenaan saapuu katsottavaksi kokonaisuudessaan lukuisat Ylen omatuotantoa olevat suosikkisarjat seuraavien vuosien aikana! Ensimmäiset toiveet toteutetaan jo jouluna, ja näistä maistiaisista saa nyt äänestää Ylen sivuilla. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Metsolat-sarjan joulujakso kuuluu jouluun yhtä lailla kuin joulurauhan julistus ja Joulupukin Kuuma linja.

Sherlock: Jos yksi viime vuosien hehkutetuimmista brittisarjoista on mennyt ohi, siihen tutustumiseen on jälleen mahdollisuus, sillä Yle uusii sarjan alusta asti! Jaksot tulevat tiistai-iltaisin Yle TV2:lta, mutta ohjelman pariin on myös helppo uppoutua ajasta riippumatta Areenan puolella. Kiirettä kannattaa pitää, sillä jaksot ovat Areenassa vain viikon kerrallaan. Näistä Uusi Sherlock -uusinnoista julkisoidessaan Yle tiputti aikamoisen pommin: Yle ei saanut tulevan eli neljännen tuotantokauden esitysoikeutta Suomessa!

Areenan musiikkitarjonta on pullollaan erilaisia konserttitaltiointeja, dokumentteja ja muita musiikkiaiheisia ohjelmia. Miltä kuulostaisi Sannin olohuonekeikka, Hozierin intiimi keikka, Nightwishin Mexico Cityn jättikeikka, tai Lista-ohjelma tasan 20 vuoden takaa? :)

 

 

 

 

 

Kuvat: Yle.
Share

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ou nou! Eikö Sherlockin neloskausi tule ylelle! Toivottavasti edes Netflixiin!

Maria Hakkala
The Variety Show

Tuo oli kyllä todella yllättävä uutinen, varsinkin kun on kyseessä BBC:n sarja. Netflix on mahdollinen, mutta ainoastaan jos aikovat julkaista jaksot heti niiden ilmestyttyä. Useimmiten Yle ja Netflix painivat eri sarjoissa.

(kylläpäs tuo Metsola-video oli häipynyt nopeaa YouTubesta)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.