Ladataan...
The Variety Show

 

Winter - Talvi

 

 

Spring - Kevät

 

 

Summer - Kesä

 

 

Fall - Syksy

 

Video: Gilmore Girls: A Year in the Life Official trailer (Netflix)

 

 

 

Paljon ihania uusia promokuvia ja yksi todella tärkeä video. Normaalisti en tee postauksia näin pienellä tekstimäärällä, mutta jälleen Gilmoren tytöt on poikkeus sääntöön. Ensimmäinen varsinainen traileri julkaistiin eilen, ja se on ihana!!! Spekulointi alkakoon. :)

 

P.S. Kahvia, kiitos! -blogissa on mahtava postaus uusien Gilmore Girls -jaksojen innokkaasta odottamisesta! :)

 

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: Netflix.

Ladataan...
The Variety Show

Voiko mikään piristää maanantaita yhtä paljon kuin Saara Aallon huikea esitys lauantaina? The X Factor -laulurealityohjelman kolmannessa finaalijaksossa suomalainen Saara Aalto esitti Björkin "It's Oh So Quiet", ja kaikkien mittapuiden mukaan hän räjäytti potin esityksellään!

Video: The X Factor Saara Aalto performs Björk's "It's Oh So Quiet"

Huom! Lilyssä on tällä hetkellä jotain vikaa videoiden kohdistumisessa! Laita tämä surkean pieni videoikkuna suosilla koko näytön kokoiseksi!

Sinun ei tarvitse olla Saaran fani, sinun ei tarvitse pitää laulukilpailuohjelmista, sinun ei tarvitse tykätä överistä esitystuotannosta, sinun ei tarvitse ihailla pinkkiä ja pirteää, mutta voit silti aivan hyvin tykätä täysillä Saaran lauantaisesta esityksestä!

En minäkään ole ikinä fanittanut Saaran lauluja Suomessa, mutta olen aina ihmetellen ihaillut hänen sitkeyttään tehdä töitä unelmansa eteen. Suomen kokoisessa maassa viihdemaailman naamat tulevat helposti tutuiksi, mikä Saaran kohdalla on johtanut tylyttämiseen. Uuden ja kansainvälisen julkisuuden myötä Suomessa ollaan innostuttu pohtimaan, miksi Saara ei vain toimi, ainakaan Suomessa, ja tämä uusin televisioesitys osoittaa täydellisesti ongelman juuret. Saaran pitää karistaa ne viimeisetkin häveliäisyyden ja pidättyväisyyden pölyt kannoiltaan, muuttaa lopullisesti pois liian rajallisesta ja rajallisesti näkevästä Suomesta, ja valloittaa maailma omalla tavallaan! Kun aloin seurata Saaran The X Factor -taivalta pari kuukautta sitten, tokaisin miehelleni hänen sopivan tekemään musikaaliteatteria vaikka Englannissa. Olin oikeassa, olin niiiiin oikeassa.

 

Onnea ja tsemppiä, Saara! Löydä oma yleisösi ja tiesi! :)

 

 

 

 

Kuva: The X Factor.

Ladataan...
The Variety Show

Uusi kanava TLC aloittaa Suomessa joulukuun alussa kanavapaikalla 18. Aiemmin maksukanavana saatavana ollut TLC on kohdennettu nuorille naisille, ja luvassa on muilta Discovery Networksin kanavilta tuttua tosi-tv-sisältöä sekä hyviä sarjoja. Ensimmäisten tietojen mukaan ruutuun tulee esimerkiksi Eva Longorian tähdittämä telenovelaparodia sekä ilmiöksi noussut ja inspiroiva Whitney Thoren realityohjelma. Lisää tietoa lähempänä kanavan aloittamista!

Marja Hintikka Live on alkanut uusin, 3. kauden jaksoin! Käy The Baby Show -äitiysblogini puolella lukemassa uuden kauden lanseeraustilaisuudesta, johon osallistuin perheeni kanssa. Kuten yllä olevassa kuvassakin sanotaan, voi ohjelman yleisöön ilmoittautua kuka tahansa, joten ripeää toimintaa, jos live-ohjelman tekeminen kiinnostaa (on muuten hauskaa, kokeilin itsekin talvella)!

No, se BumtsiBum! ja Kokkisota! Nyt sentään vanhojen ideoiden kierrättämiseen on syynä Maikkarin 60-vuotisjuhlat, mutta Marcoa ei ole pyydetty mukaan lantiotaan heiluttamaan, vaan tilalle halutaan uutta ja raikasta menoa. Uudet versiot voivat toimiakin, ja odotan niitä kauhunsekaisella mielenkiinnolla!

Ensi yönä saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa uusintaversio vuoden 1975 klassikkoelokuvasta The Rocky Horror Picture Show. Muutaman viime vuoden livemusikaalivillityksestä poiketen tämä uusi versio on ihan perinteinen televisioelokuva. Elokuvan kertojanrooliin on saatu houkuteltua alkuperäisen elokuvan suurin tähti Tim Curry, jonka Dr. Frank-N-Furter -hahmoa näyttelee tänä vuonna Laverne Cox (OITNB).

Vuosi sitten amerikkalaisten huippumallikokelaiden faneja kohdeltiin kylmästi, kun America's Next Top Model -realityn kerrottiin loppuvan 22 tuotantokauden jälkeen. Muu maailma kenties huoahti helpotuksesta, sillä ohjelmasta ei ikinä noussut oikeaa huippumallia, muiden alojen ammattilaisia kylläkin. Helmikuussa ilmoitettiin sarjan jatkavan CW-kanavan sijaan musiikkivideoistaan aikaisemmin tunnetulla VH1-kaapelikanavalla. Tyra Banks jatkaa ohjelman taustatiimissä ja vierailee välillä ruudussakin, mutta ohjelman vetäjänä nähdään laulaja Rita Ora. Tuomaripaneelin tunnetuin jäsen on yksi tämän hetken kuumimmista malleista Ashley Graham. Saadaankohan tämä uusi versio joskus Suomen ruutuihin? Ohjelma saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa joulukuun 12. päivä.

 

 

 

 

 

Kuvat: TLC, Yle, MTV3, Fox, VH1.

Pages