Ladataan...

Onko meidän jälkikasvulla mitään muuta mahdollisuutta kuin oppia rakastamaan televisiosarjoja? :)

Netflixin viestinnästä Suomessa vastaava Cocommsin väki muisti meidän bebeä ihanalla paketilla jo kuukausia sitten, kun kerroimme täällä blogissa vauvauutisestamme. Heidän lahjansa odotti kiltisti muiden aikaisin hankittujen tai saatujen vauvatavaroiden tavoin pahvilaatikossa varsinaisia vauvavalmisteluita, ja nyt nämäkin ihanuudet pääsevät esille.

Selkeästi tykätyimmät paketin sisällöstä ovat nämä Netflix-aiheiset bodyt, joista tuon binging-aiheisen olenkin bongannut (ja ihaillut) joissain muissakin blogeissa. Mieheni suosikiksi nousi heti Heisenburp-body, sillä hänellä itsellään on vastaava Breaking Bad -aiheinen Heisenberg-paita, ja näistä olemmekin jo suunnitelleet äärisöpöä yhteiskuvaa, kunhan bebelle body mahtuu!

Söpöön peltiseen lunchboxiin menee mukavasti beben eväät myöhemmin tai vaikka hygieniatarvikkeita reissun päällä. Minun perheeni asuu kolmen tunnin matkan päässä, joten reissaaminen tulee bebelle tutuksi heti ensimmäisien kuukausien aikana. Netflix-aiheinen tutti on myös hauska!

Ihanan pirteän punainen VeggieTales-pehmolelu kyllä varmasti vakiinnuttaa paikkansa beben tavaroissa, sillä kohtuullisen vahingossa kokovalkoiseksi päätynyt huone kaipaa ehdottomasti väriläiskiä. Huoneessa on jo kirkkaan reipas matto, ja pinnasängyssä on kaikkea iloisen sekamelskan väristä käyttötavaraa. Vaatteiden ostoissakin olemme pyrkineet värikkäisiin vaatteisiin, mutta ihan vastasyntyneille on tarjolla todella vähän kirkkaita värejä, tai sitten hinnat hirvittävät liikaa.

Kiitos Netflixille ja Cocommsille näistä beben lahjoista! Myöhemmin on varmasti luvassa kuvia bebestä netflixeilemässä uusissa vermeissään! :) 

 
 
 

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: The Variety Show.

Ladataan...

Hyvää juhannusta itse kullekin säädylle! :)

Meidän juhannus on erinäisistä syistä johtuen hyvin rauhallinen, ja viime päivät ovatkin kuluneet hyvin sohvalla ja nojatuolissa lojuen. Viime vuosina olemme muutenkin suosineet rauhallisia kaupunkijuhannuksia, ja eilenkin kävimme iltayöllä kävelyllä ihmettelemässä juhannustunnelmaa jokirannassa. Piipahdimme myös yhdessä niistä harvoista auki olleista baareista, jossa varmasti herätin hieman huomiota suurehkon mahani kanssa.

Olemme jo tähän mennessä ehtineet herkutella ihanalla ruoalla, ja tuossa yllä olevassa kuvassa hehkuvilla ahvenfileillä aloitimme juhannuksemme torstaina. Eilen haudutimme uunissa ihanaa pulled porkia, josta teimme ihania täytettyjä pitaleipiä oman tzatzikin kanssa. Vielä olisi luvassa ainakin herkkuhamppareita, herkkusieniä pekonilla ja täytettyjä paprikoita, nam! (ruokafiilistelyä ja muita kuulumisiani voi tsekkailla SnapChatistä @mariavarietyshw)

Juhannusviikkoni on kulunut pitkästä aikaa kirjan lumoissa, ja on ollut ihanaa täydellisesti heittäytyä hyvin kirjoitetun kirjan maailmaan! Televisiosarjojen sijaan huomioni on vienyt Robert Galbraithin Career of Evil, joka on kolmas Cormoran Strike -dekkari. Jos kirjailijan nimi ei sano mitään, aliaksen takana oleva J.K. Rowling on varmasti tutumpi tapaus. En normaalisti lue dekkareita, mutta olen jo aikaa sitten todennut, että luen mielelläni kaiken Rowlingin kynästä lähtevän, sillä hän on erinomainen kielenkäyttäjä ja mielikuvien luoja. Tämäkin teos oli äärimmäisen mukaansatempaava ja jännittävä, ja odotan jo kieli pitkällä sarjan seuraavaa teosta! Näistä kirjoista tehdään myös BBC:lle televisiosarja, joten oikeastaanhan vaan teen taustatyötä blogia varten. ;)

 

P.S. Nämä ja muita kuvia löytyy Instagram-tililtäni @mariavarietyshow!

 

 

 

 

Kuvat: The Variety Show.

Ladataan...

Paras jakso: Game of Thrones "Battle of the Bastards" Jos et ole vielä katsonut varhain maanantaina ilmestynyttä jaksoa, katso ihmeessä! GoT:n tekijöillä on tapana ladata kaikki suurin toiminta kauden toiseksi viimeiseen jaksoon eli yhdeksänteen jaksoon, eikä tämä uusin jakso poikennut totutusta kaavasta lainkaan. Eeppistä taistelua käytiin parillakin eri rintamalla, ja erilaisia rinnastuksia ei voi välttää jakson katsottuaan. Jakso kannattaa katsoa jo senkin takia, ettei spoilaantuisi muualta, ja jotta voisi ensi viikolla uppoutua kauden viimeiseen jaksoon ja aloittaa loputon pohdinta seuraavan kauden tapahtumista!

Paras urheilu: NHL 2016 Entry Draft Suomalaisia nuoria miesjääkiekkoilijoita on esillä runsaasti juhannuksena perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun NHL:n perinteinen varaustilaisuus valtaa urheiluotsikot. Jo pitkään on ollut selvää, että suomalaisista TOP 10:ssä varataan todennäköisesti Patrik Laine, Jesse Puljujärvi ja Olli Juolevi, mutta suurempana kysymyksenä on mediassa vellonut Laineen sijoitus: varataanko hänet ennustetusti vuorolla 2, vai onnistuuko hän kiilaamaan Auston Matthewsin edelle numerolle 1? Hämmentävästi koko varaustilaisuus kiinnostaa minua.

Video: The Magicians trailer

Paras uusi sarja: The Magicians (HBO Nordic) Samannimiseen romaaniin perustuva tarina taikamaailman löytävästä nuoresta miehestä on löytänyt tiensä Suomessa HBO Nordicille, ja alkuperäisesti sitä esitetään Yhdysvalloissa Syfy-kanavalla. Lev Grossmanin suosittu romaani on saanut myös kaksi jatko-osaa, joten pohjaa tarinalle hyvän ja pahan taistelusta on runsaasti. Quentin Coldwater päätyy muutaman mutkan kautta Brakebills-yliopistoon opiskelemaan taikuutta, vaikka hän onkin vielä hämmentynyt satujen todellisuudesta. HBO Nordicilla on heti tarjolla koko 13-osainen ensimmäinen tuotantokausi! Toinenkin kausi on tilattu Syfylle, ja nämä jaksot pitäisivät olla nähtävillä ensi vuoden alussa.

Video: Petri Nygård - "Pannaan Suomi kuntoon"

Paras biisi: Petri Nygård - "Pannaan Suomi kuntoon" Jos minulta kysytään, tässä on tämän kesän hittibiisi! Aivan ehdottomasti! Pilailu- ja p***ubiisien maineesta huolimatta Nygård on mielestäni aivan huippu; biisit ovat oivaltavia ja hauskoja ilman turhaa nipottamista. Näin Nygårdin kerran livenä, ja pointsit täytyy antaa myös hyvästä (ja ammattimaisesta) lavashow'sta. Tämän uuden biisin kertosäkeessä viitataan Toimi Kankaanniemen taannoisiin seksiviesteihin, jotka ovat inspiroineet koko biisin. Volat kaakkoon ja juhannuksen viettoon! :)

Paras ohjelma: Kesäyön uni (eng. Midsummer Night's Dream) [BBC] Yle Teema la 25.6. klo 20.00 Jos juhannuksena on aikaa etsiytyä television ääreen ja klassikot kiinnostavat, kannattaa katsoa BBC:n uunituore moderni tulkinta WIlliam Shakespearen klassikkonäytelmästä Kesäyön uni. Uuden version taustalla on Doctor Who:n uudelleen henkiin kerättänyt Russell T. Davies, ja huikeissa päärooleissä nähdään esimerkiksi Matt Lucas (Little Britain), John Hannah ja Nonso Anozie (Game of Thrones). Jos juhannuksena olet kiireisempi, on tämä modernisointi nähtävissä Yle Areenassa seitsemän päivän ajan.

 

 

 

 

Kuvat: HBO Nordic, NHL.com, Yle/BBC.

Pages