Ladataan...

Ti 30.5. House of Cards 5. kausi (Netflix)  --> TRAILERI

Vaalit lähestyvät, ja tunnelma tiivistyy, sekä Underwoodin pariskunnalle että muille amerikkalaisille. Terroristit iskevät omiin kansalaisiin, ja media sekoittaa perinteisesti pakkaa. Kuka selviää pinnalla hukkumatta?

Ti 30.5. klo 21.00 Koomikon kuolema (eng. National Treasure) (Yle TV1)  --> TRAILERI

Koko kansan suosikki tempaistaan keskelle tutkintaa ja oikeudenkäyntiä seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä. Mitä tapahtuu miehen uralle, ihmissuhteille ja itsetunnolle? Onko hän syyllinen vai ei, ja onko sillä edes väliä yleisön silmissä?

Ke 31.5. klo 20.30 1+5 tytärtä (eng. OutDaughtered) (TLC)  --> TRAILERI

Välillä ajattelen, että minulla on rankkaa esikoiseni kanssa, mutta en olekaan saanut siihen päälle vielä viitosia

To 1.6. The Good Fight 1. kausi (HBO Nordic)  --> TRAILERI

Jos hiljattain loppunut lakidraama The Good Wife sykähdytti, pääsee tämän uutuussarjan avulla samoihin tunnelmiin. Sarjan pääosassa on Christine Baranskin Diane Lockhart, joka aloittaa omat taistelunsa toisessa firmassa kummilapsensa Maian (Game of Thrones'in Rose Leslie) kanssa.

To 1.6. klo 22.00 Numb3rs (FOX Suomi)  --> TRAILERI

Yksi suosikkini poliisisarjojen suuressa joukossa aloittaa uusintakierroksen! Poliiseja, matematiikkaa, perhesuhteita... Pääosan veljekset hurmaavat ja juonikuviot koukuttavat. Sarja on myös täynnä tuttuja kasvoja!

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Netflix, ALL3MEDIA International / Yle Kuvapalvelu, TLC, HBO Nordic, Fox Suomi.

Ladataan...

Oletko usein miettinyt, mitä Love Actually -elokuvan (suom. Rakkautta vain) hahmoille kuuluu? Hyvät ja mieleenpainuvat elokuvat tunnistaa siitä, että hahmot jäävät katsojien mieliin todellisina henkilöinä, joiden myöhempiä vaiheita tulee helposti mietittyä. Yhden kaikkien aikojen parhaimman romanttisen komedian ja jouluelokuvan fanien ei tarvitse enää tätä pohtia, sillä Love Actually sai pienimuotoisen jatko-osan lyhytelokuvan muodossa!

Vuonna 2003 julkaistu Love Actually sai jatkoa brittiläisen Comic Relief -hyväntekeväisyysjärjestön Red Nose Day -tempauksessa, joka Suomessakin tunnetaan Nenäpäivän nimellä. Ensimmäinen versio lyhytelokuvasta sai ensi-iltansa maaliskuun 24. päivä BBC:n Red Nose Day -lähetyksessä, ja toinen versio nähtiin vastaavassa amerikkalaisessa hyväntekeväisyyslähetyksessä toukokuun 25. päivä NBC-kanavalla.

Video: Red Nose Day Actually: The Love Actually Reunion 14 Years in the Making (NBC)

Suurin osa rakastetun elokuvan päänäyttelijöistä palasi tekemään myös tämän jatko-osan, mutta muutaman mieliin jääneen hahmon kohtalo jää mietityttämään jatkossakin. Alan Rickmanin viimevuotisen kuoleman takia hänen hahmonsa sekä tämän vaimo (Emma Thompson) jäivät pois uudesta lyhytelokuvasta, sillä ohjaaja-käsikirjoittaja Richard Curtisin mukaan komediallista hyväntekeväisyyssisältöä ei voi kirjoittaa hahmolle niin pian sen esittäjän poismenon jälkeen, koska tunteet ovat vielä liikaa pinnassa. Pois ovat ruudusta jääneet myös Martin Freemanin ja Joanna Pagen ihanat John ja Judy sekä Kris Marshallin hurmaavan optimistinen naisten rakastaja Colin.

On aivan ihanaa nähdä tutut hahmot uudestaan, mutta samalla on hämmentävää, sillä positiivisesta yleistunnelmasta huolimatta jotkut hahmot tuntuvat vähän vierailta. Jokainen hahmo saa vain pari minuuttia kuulumisten päivittämiseen, joten väkisinkin tapaaminen jää hieman ohueksi. Oma lempihahmoni on tässä jatko-osassakin Hugh Grantin esittämä pääministeri, joka tanssahtelee jälleen ympäri Downing Streetin virka-asuntoaan, tosin charmantisti vanhentuneena hänkin.

 

Kuka on sinun lempihahmosi Love Actually -elokuvassa? :)

 

 

 

 

 

Kuva: NBC.

Ladataan...

Nyt, kun Upfrontsien raakuudesta on selvitty, alkaa kesäkausi olla käsillä. Vaikka yleensä televisiokauden ajatellaan olevan se perinteinen kouluvuoden mukainen, jakautuu se tosiasiassa useampaan kokonaisuuteen. Kesäisin huomio kiinnittyy enemmän kaapelitelevision puolelle, joten loppukeväästä kansalliset ilmaiskanavat antavat jo maistiaisia tulevan syksyn ohjelmistosta pysyäkseen katsojien mielissä.

Video: Game of Thrones Season 7 Official trailer

Viikon suurin viihdeuutinen on ollut odotetun Game of Thrones -sarjan tulevan seitsemännen kauden ensimmäisen trailerin julkaisu. Uudesta kaudesta on saatu ärsyttävän vähän tietoa etukäteen, muutamia pieniä makupaloja ('teaser') lukuun ottamatta, ja vasta viime viikkojen aikana on nähty uudelta kaudelta ensimmäisiä valokuvia, joista ei kyllä selviä mitään juonellista.

Uusi traileri kertoo seitsemännen kauden keskittyvän eri joukkojen ja valtiasehdokkaiden väliseen suureen sotaan, mistä kielii myös uusi tunnuslause ('tagline') "The Great Was Is Here". Daenerys, Jon Snow, Cersei Lannister ja muut panevat parastaan voittaakseen rautavaltaistuimen itselleen, mutta taustalla häämöttää kuitenkin tuleva ja vielä vaikeampi taistelu valkoisia kulkijoita vastaan. Itse tapahtumien paljastamisen osalta traileri on aika peruskauraa, mutta trailerin musiikki oli erityylistä kuin sarjassa yleensä, mikä sai ainakin minut innostumaan tulevasta kaudesta enemmän!

Video: Will & Grace New episodes (preview)

NBC-kanavan esitellessä omaa tulevan syksyn ohjelmistoaan mainostajille ja medialle keskittyi huomio ruutuun palaavaan suosikkisarjaan. Komediasarja Will & Grace loppui vuonna 2006 kahdeksan tuotantokauden jälkeen, ja viime vuonna sarjan päänelikko teki spesiaalivideon Yhdysvaltain presidentinvaaleihin ja niissä äänestämiseen liittyen. Jo useamman vuoden ajan sarjalle on toivottu jatkoa, ja viime vuoden suotuisasti vastaanotettu minipaluu ('reunion') kartotti hyvin katsojien tunnelmia asiasta.

Will & Grace -sarjan yhdeksäs tuotantokausi alkaa ensi syksynä, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä kerrottu. Alun perin uusia jaksoja tilattiin 10 kappaletta, mutta hiljattain jaksomäärä nostettiin 12:een. Moni sarjan faneista on näistä uusista jaksoista aivan innoissaan, ja uusi maistiaisvideo näyttäisi sarjan jengin olevan ihan ennallaan. Mitenköhän uusien jaksojen käy: tuleeko menestykselle jatkoa vai loppuuko sarja uudestaan?

Video: Victoria Season 2: First Look (Masterpiece PBS)

Viime viikolla nähtiin Ylellä brittiläisen Victoria-sarjan ensimmäisen kauden viimeinen jakso, ja onneksi luvassa on lisää! Sarjan toisen kauden kuvaukset alkoivat jo helmikuussa, ja toisen kauden ennustetaan alkavan Briteissä alkusyksystä, sillä toisen kauden perään on tilattu myös joulun erikoisjakso. Suomessa nämä toisen kauden tulevat jaksot nähdään keväällä 2018.

Psst! Tiesitkö sarjan päätähtien Jenna Colemanin ja Tom Hughesin olevan pari myös oikeassa elämässä?

 

 

 

 

 

Kuva: HBO Nordic.

Pages