Ladataan...
Väriterapiaa

Minulla on muutamat vanhat talvikengät jotka olen käyttänyt aivan puhki. Viime jouluna äitini osti minulle talvikengät joululahjaksi, mutta aika pian huomasin että tuli tehtyä huono valinta. Käytin kyllä kenkiä, mutta lopulta jouduin luopumaan niistä koska jalkani tulivat kipeäksi niitä käytettäessä. Se ei kuitenkaan ole jalkineiden tarkoitus. Nuo kengät ovat nyt tyttären käytössä. Minun on erittäin vaikea löytää itselleni sopivia kenkiä koska jalkani on niin korkea, rintava. Toiseksi en pysty käyttämään oikeastaan minkäänlaisia korkoja, ei myöskään niin että kenkä olisi ensi katsomalta matala, mutta jos sisäpohja nousee kantapäätä kohti. Vasemmassa jalassani on asentovirhe, josta johtuen jalkaa alkaa särkeä jos päkiälle tulee koron johdosta painetta. Edellisestä kenkienetsintäsessiosta voit lukea täältä.

Talvikengät ovat siis jälleen tänä vuonna hakusessa ja lauantaina niitä lähdettiin etsimään paikallisesta kenkäkaupasta. Ohitin marketit tällä kertaa, koska niistä ei tunnu löytyvän minulle sopivia kenkiä.

Myyjä aloitti esittelemällä Sievin, Pomarfinnin, Riekerin jne. kenkiä. Suurinta osaa en saanut kuin puoliksi jalkaan ja hinnatkin olivat kaikissa kolminumeroisia tai ainakin lähes. Olin kuitenkin ostanut 2Moons kengät tästä samaisesta kaupasta, josta yllälinkattu juttukin kertoo ja kyselin olisiko tällä merkillä talvikenkiä.

Monenlaisia malleja löytyikin ja hintakin oli huomattavasti huokeampi, sattumalta nämä 2Moons kengät olivat nytkin tarjouksessa, kuten myös noita aikaisempia kenkiä ostaessa.

Kokeilin niitä muutamia erilaisia malleja, kunnes löytyi se oma. Halvin malli joka löytyi, miten se sattuikaan olemaan se kaikkein sopivin.

Nämä kengät siis maksoivat 29.90 euroa. Aika söpöt vai mitä? Ja hinta-laatusuhde kohdillaan.

Share

Ladataan...
Väriterapiaa

Meillä on töissä aika hektiset ajat juuri nyt. Sopimusneuvotteluita, rekrytointia ja kaikenlaisia hankintoja perusrutiinien päälle. Torstaina oli taas yhdet sopimusneuvottelut ja peräti aivan uuden toimijan kanssa. Tästä yrityksestä jäi erittäin positiivinen vaikutelma, meillä oli etukäteen pieniä epäilyksiä, mutta hyvältä näyttää ainakin toistaiseksi. Epäilykset johtuivat varmaan siitä että tämä yritys on fuusioiden kautta aika uusi toimija tällä saralla, voitti kuitenkin kilpailutuksen ja on valittu toimittajaksi.

Neuvottelujen lopuksi meille ojennettiin pienet liikelahjat, Suomi100 voiveitset. Tämä oli oikein kiva yllätys, emme odottaneet mitään tällaista. Tämä yritys on muutenkin paljon mukana Suomi100 toiminnassa.

 

Tällaiset veitset saimme. En ole vielä kokeillut miten toimii, muotoilu on aika mielenkiintoinen.

Share

Ladataan...
Väriterapiaa

Syntymäpäivä. Tänään se on, 16.11. Vanhenin jälleen vuoden, olen vuoden lähempänä kuuttakymmentä, en kuitenkaan onneksi ihan kauhean lähellä.

Synttäreitäni en erikoisemmin viettänyt, normaali kiireinen työpäivä. Lähimmät työkaverit kyllä tiesivät, mutta unohtivat. Ei haittaa. Käsityökerhossa kerroin jo edellisellä viikolla kun se sattumalta osui torstaille. Lupasin siis tarjota jotakin. Ja tarjosinkin, Fazerin kääretorttua ja suklaata. Kääretortut on syöty parempiin suihin, mutta suklaata jäi hieman vielä kotiinkin.

Marraskuu on minusta aika ikävä kuukausi, pimeä ja märkä. Välillä olen harmissani että synttärini on silloin, välillä tuntuu taas piristävältä. Kerhossa minulle jopa laulettiin kun tulin viimeisenä. En työmatkani takia ihan ehdi alkuun.

Ensi viikolla on tyttären synttärit. Olemme siis molemmat skorpioneja. Emme kuitenkaan kalistele pistimiä vaan olemme läheisiä toisillemme. Ehkä meillä on jokin pehmentävä nouseva merkki.

Minulle on joskus muutama ihminen sanonut että tiesi minun olevan skorpioni ennen kuin se kerrottiinkaan. En sitten osaa sanoa mitkä ominaisuudet itsessäni olisivat sitä tyypillistä skorpionia.

Uskotteko te horoskooppeihin? Mitäs kaikkia horoskooppimerkkejä lukijoiden keskuudesta löytyy?

 

Share

Pages