Ladataan...
Väriterapiaa

Tässä joku päivä sitten menimme tyttären kanssa Cittariin etsimään XZ mustikkashampoota.Ostin kerran tuon shampoon Prismasta, ihan vaan koska pullo oli niin kaunis. Sitten kun se loppui, halusin sitä tietysti lisää, mutta kun etsin sitä Prismasta, niin en löytänytkään enää. En tiedä oliko tämä ollut jokin koe-erä kun en enää löytänyt edes paikkaa tälle tuotteelle.

Ja sitten huomasin että tämähän on Suomi100 tuote, että kyllähän sitä pitäisi ainakin jostain löytyä.

Menimme siis tyttären kanssa Cittariin ja sieltähän sitä löytyi, ostin peräti kolme pulloa ja aion ostaa lisääkin kun loppuu, aion nimittäin lähettää ainakin yhden pullon joululahjaksi yhdysvaltalaiselle ystävättärelleni ja ehkä toisen hänen tyttärelleen. Samalla reissulla näin sitten tämän kukkatunikan.

Se oli aika kallis, mutta sovitettuani tätä, en voinut jättää sitä kauppaan, vaikkei rahaakaan sen ostoon ehkä olisi ollut. Tämä on yksi vaihtoehto ensimmäisen työpäivän asuksi ensi viikolla.

Share

Ladataan...
Väriterapiaa

Yksi ystävistäni on käsityöystävä, toki puhutaan paljon muustakin mutta yksi iso yhdistävä tekijä ovat nimenomaan käsityöt. Toki myös entinen työ yhdistää, hän oli työkaverini edellisessä työpaikassa kunnes jäi eläkkeelle n. 1,5 sitten. Tässä päivänä eräänä hän lähetti viestin ja pyysi valitsemaan kahdesta väristä ja että asia on salaisuus. Värit olivat vaalea turkoosi ja koralli. Valitsin korallin. En kyllä osannut yhtään arvata mistä oli kyse. Sunnuntaina hän laittoi viestin että salaisuus lähtee maanantaina postiin ja eilen hain sen postista.

Olin aivan varma että hän on tehnyt jotakin itse, mutta ei ollutkaan.

Paketista paljastui neulojan muki. Ahh, olen aivan myyty, ihana muki. Piti heti välittömästi soittaa hänelle ja kiittää lahjasta. No niinhän siinä yleensä käy että eihän me hänen kanssaan kovin nopeasti selvitä, yleensä menee tunti puhelimessa helpostikin, mutta nyt taidettiin vähän noepammin selvitä kun olimme saunaan menossa. Taidan viedä tämän töihin kahvimukiksi. Minulla on aiemmin ollut työmukina tosi vanha Kermit muki jonka olin saanut luokkakaverilta 18-vuotis lahjaksi. Se meni sitten edellisessä työpaikassa valitettavasti rikki, palveltuaan yli 30 vuotta. Sitten ostin Vallila mukin jossa on järvimaisema, vettä ja rantakaislikko. Aivan oivallinen muki minulle järven rannalla kasvaneelle. Siitäkin ensimmäinen muki meni rikki, mutta onneksi löysin uuden. Nyt taidan kuitenkin viedä tämän neulojan mukin töihin kun se kohta alkaa. :)

Share

Ladataan...
Väriterapiaa

Tänään saunan jälkeen teki mieli jotakin iltapalaa, mutta ei oikein tiennyt mitä haluaisi. Minulle käy näin aika usein. Monesti tällöin kokoan itselleni salaattilautasen eli annoksen.

Jäävuorisalaattia pohjalle. Sitten pilkon kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Usein on myös oranssia paprikaa, nyt ei ollut kuin keltaista.

Tulee kiva ja värikäs annos. Pieni tonnikalapurkillinen sekaan sekä

salaatinkastiketta ja kruunuksi krutonkeja. Minkälaisia iltapaloja te teette?

Share

Pages