Ladataan...
Väriterapiaa

ei tule kovin lumista talvea.

Puut kun näetsen eivät jaksa kantaa kahta taakkaa, sekä marjoja että lunta. Uskotteko näihin vanhan kansan sanontoihin? Minä uskon että niissä on ainakin jokin totuuden siemen, luontoa on tarkkailtu maaseudulla asuessa vuosi toisensa perään ja tehty ehkä muistiinpanojakin. Sieltä kumpuavat nämä sanonnat.

Toivon että väite on totta. Toki lapset ja muutkin hiihdosta pitävät ovat kanssani eri mieltä, mutta minä en pidä lumitöistä. Tarkemmin sanottuna auton kaivamista lumihangesta. Luminen talvi ja eritoten öiset lumisateet tietävät minulle entistä aikaisempia herätyksiä, jotta kerkiän bussin kyytiin. 

Nämä pihlajanmarjat löytyivät läheltä peltoa josta keräsimme auringonkukat.

Samasta paikasta löysimme myös nämä marja-aroniat. Tiesitkö että marja-aronia on hyvin terveellinen marja? Yksinään ehkä hiukan kirpeä tai kitkerä, mutta yhdistettynä johonkin muuhun marjaan esim. mehu on varsinainen c-vitamiinipommi.

Nämä marja-aroniat kasvoivat kaupungin kasvattamana, joten emme ryhtyneet niitä keräämään, mutta asuessamme omakotitalossa meillä oli marja-aronia-aita. Teimme muutaman kerran mehua näistä marjoista.

Share

Ladataan...
Väriterapiaa

Tänään lauantaina oli touhukas päivä. Ensin aamupäivällä minulla oli kampaaja. Tytär jäi kotiin valmistautumaan koeviikon kokeisiin. Kampaajalta tultuani lähdimme ensimmäiselle osiolle asioita. Kävimme lankakaupassa, TexVexissä ja Tokmannissa. Sen jälkeen kotiin ruoanlaittoon ja sitten asioille vol 2.

Kävimme apteekissa ja ruokakaupassa. Sitten päivän kohokohta, pellolle:

Viikolla kotiin tullessa huomasin saatumalta matkan varrella tämän auringonkukkapellon lähes keskellä kaupunkia. Näitä peltoja on aiemminkin ollut, toisesta paikasta olemme aikaisempina vuosina keränneet, mutta nyt suuntasimme tänne. Pelto oli hieman märkä muutamasta kohdasta ja saimme kenkämme mutaisiksi, mutta ei haitannut. Pellolla oli polkuja eli sieltä on muutkin käyneet kukkia keräämässä. Ihan kauhean monta ei tarvitse kerätä ja saa jo näyttävän kimpun. Paljon oli kukkia vielä vasta aukeamassa ja ihan nupullakin että ilman pakkasöitä saamme nauttia näistä vielä pitkään.

Kukat valaisevat koko keittiömme keltaisuudellaan, nämä ovat niin kauniita. :)

Share

Ladataan...
Väriterapiaa

Meillä on töissä Dermosil porukka. Perehdyttäjäni on siinä vastuuhenkilö ja kuvasto kiertää muutamalla henkilöllä, hän tekee netin kautta tilauksen ja lasku tulee hänelle. Me tuotteita tilanneet maksamme osuutemme hänen tililleen. Minä saan periä tuon yhteyshenkilöhomman jos haluan, en ole vielä päättänyt.

Kataloogi siis saapui tuossa pari viikkoa sitten. Itse suhtauduin ensin hieman epäilevästi, minä kun en juuri kosmetiikkaa käytä, mutta tuyökaverit kyselivät eikö tytär innostuisi. Ja innostuihan hän, kuten arvelinkin. Sain siis luettelon heti ensimmäisenä viikonlopuksi mukaan kotiin ja sitä selailtiin ja tilaus tehtiin. Sen jälkeen siihen tuli töissä muitakin tilauksia ja tuotteet saapuivat tänään.

Tytär kiinnostui meikeistä ja monestakin asiasta, mutta koko kataloogia ei toki voi ostaa. Tässä hänen valintansa:

Kulmaväri, helmipuuteri, concealer (mitä ikinä se onkaan), finnejä hoitava peitepuikko ja huulipuna.

Minä taasen valitsin hieman toisenlaisia tuotteita:

Jalkojen kuorintavoidetta ja jalkavoidetta sekä aivan ihanan kaunis suihkugeelipullo. Ostin tuon oikeastaan ihan tuon pullon takia, mutta ehkä siinä on myös kiva tuoksu kun siinä on kukkia.

Tuotteita ei ole vielä kokeiltu, mutta kerron kokemuksia kunhan kerkiän.

Share

Pages