Ladataan...
Vihreitä unelmia

Piha on vielä umpijäässä, mutta mieli tekisi jo kovasti kuopsuttelemaan. Talveksi jätetyt perennanvarret ovat kevätauringossa kauniita eikä vesi pääse talven aikana tekemään tuhojaan onttojen varsien kautta. Siemenistä voi olla myös iloa linnuille. Kunhan kevät etenee silppuan varret penkkiin ja laitan päälle vähän uutta multaa. Paitsi niihin kohtiin, joihin kylvin syksyllä siemeniä. Toivottavasti muistin merkitä ne, yleensä muistan kylvöpaikat juuri siinä kohtaa, kun olen ehtinyt myllätä maahan uusia taimia tai kipata kärryllisen kompostia.

 

Share

Ladataan...
Vihreitä unelmia

Syksyllä tuli ostettua aika paljon kukkasipuleita vielä maan jäätymisen jälkeenkin,  kun halvalla sai. Istutin ne kellariin ruukkuihin vähän turhan aikaisin, kun talvesta tuli näin lauha ja niinpä meillä on ollut kukkivia sipuliruukkuja jo helmikuusta alkaen. Yhden ruukun laitoin uskaliaasti uloskin, mutta sehän jäätyi lähes välittömästi. Niinpä loput ovat ilahduttaneet sisällä. Jokainen aukeava kukka on yhtä suuri yllätys ja nämä viimeisimmät ovat olleet kaikkein erikoisimmat. Ne ostin ihan vihoviimeisinä Stockalta.

 

Share

Ladataan...
Vihreitä unelmia

 

Hiihtoloma Thaimaassa ja Suomenkin pidentyneet päivät ovat antaneet niin paljon energiaa ja valokuvausintoa, että on aika kaivaa blogi naftaliinista :) Ajattelin heti kärkeen ottaa täyden vapauden aiheiden suhteen, vaikka enimmäkseen silti kuvaan varmaan edelleenkin suurinta intohimoani, eli puutarhaa ja kukkia. Ihanaa, jos joku muukin tänne välillä eksyy <3

Tänään oli jo auringossa omalla terassilla ihanan lämmin, ainakin kun sylissä oli kuppi teetä ja alla lampaantalja. Reissussa tajusi taas, kuinka paljon valo ja lämpö vaikuttaa ihmiseen niin henkisesti kuin fyysisestikin, onneksi sitä on pian luvassa tänne meillekin pohjoiseen. Tervetuloa K E V Ä T !

 

Share

Pages