Ladataan...
Villa Saga

Marraskuussa on totuttu rämpimään pimeydessä ja korkeintaan loskassa, joten tämä yllättävän varhain saapunut lumisuus on ollut hämmentävää. Lapsille tietenkin kivaa kun on tekemistä, ja kyllä oma mielikin on valkoisessa maastossa kirkkaampi.

Piti käydä kurkkaamassa pikkumökin kuulumisia, ja ihanaltahan siellä näytti. Paitsi että ollaan saatu uusi mökkivahti, hiukan pelottavan näköinen tonttu. Alkuperä ei ole vielä tiedossa.

Kun kamiinaan laittaa pari pesällistä puita ja samalla kahviveden kiehumaan, tulee mökkiin mukavan lämmin. Aika viihtyisää kyllä. Viime talvena hyödynnettiin Villaa talvella tosi vähän, tänä vuonna toivottavasti enemmän.

 

Share

Ladataan...
Villa Saga

Käynnit mökillä ovat harventuneet päivittäisistä viikottaisiin, edelleen lämpimällä säällä on kuitenkin varsin kesäistä ja mukavaa. Tänään pakattiin eväät mukaan ja käveltiin Länsiulapanniemelle. 

Rannoilla tuuli kovaa, mökkipihalla oli tuttuun tapaan suojaisaa. Kuopuksemme leikki innoissaan jälleen uusilta tuntuvilla leluillaan mökissä ja me vanhemmat joimme kahvit terassilla.

Kynttilöitä ei tarvinnut polttaa, villasukille sen sijaan on jo tarvetta.

Mökkikeittiö on nyt valmis, ikkunakin paikoilaan.

Share

Ladataan...
Villa Saga

Olipas viikonloppu! Lauantaina juhlittiin kaksivuotiasta kuopusta. Sää oli aivan kaamea, vettä tuli saavista kaatamalla ja juhlavieraat joutuivat ahtautumaan pikkumökkiin. Sankari itse hätääntyi huomiosta ja kansanpaljoudesta, huutaen äänensä käheäksi. Noh, oli meillä lopulta hauskaa ja nämä synttärit muistetaan varmasti.

Teemana meillä oli löyhästi englantilaiset teekutsut. Teetä ei tosin ehditty edes keittää, kun mies joutui lähtemään kesken juhlien keskimmäisemme kanssa korvalääkäriin. Onneksi oli kahvia termarissa. Ja kuppikakut hyviä! (Tilattu Brooklyn Bakerystä)

 

Juhlien päätyttyä vietiin lapset mummin ja vaarin hoiviin, ja tultiin yöksi mökille kahdestaan miehen kanssa. Oikeastaan oli tosi romanttista laittaa kamiinaan tuli, sytyttää kynttilät ja kuunnella sadetta sisällä lämpimässä. 

Share
Ladataan...

Pages