Ladataan...
Vilma.P

Tätä olen odottannut -ja kyselyiden perusteella tekin. Nyt kaikki blogini seuraustoiminnot päivittyvät uuteen omaan blogiini http://vilmap.com/ . Eli uusista postauksista saatte ilmoituksen entiseen tapaan. :)

Jos olet uusi lukijani, voit halutessasi seurata blogiani/minua..

BLOGLOVINISTA

BLOGILISTALTA

PINTERESTISTÄ

INSTAGRAMMISTA

FACEBOOKISTA

Bloggerin lukulistalle blogini uusi osote on lisättävä itse, mutta sen jälkeen senkin kautta voi halutessaan seurata.

Uusimpana loin myös Flickr-palveluun tilin ja aion pitää sitä sellaisena omien kuvieni "portfoliona". En osaa kyllä vielä käyttää sivustoa kunnolla, mutta kuvankaappauksella sieltä nämä tämänkin postauksen kollaasit kuitenkin otin.

Toivottavasti nähdään uudella sivustolla rakkaat lilyläiset. Ja jos ei, niin minä ainakin vierailen tiuhaan täällä teidän parissa! :)

<3:Vilma

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Terkut täältä Helsinki Fashionweekendin juhlatunnelmasta. Vihdoin uusi blogini on auki!!! Tästä lähtien blogiani voi seurata osoitteessa: http://vilmap.com Tervetuloa! :)

 

(Bloglovinin ja blogilistan päivitys on itselläni vielä kesken, mutta tulevat mahdollisimman pian voimaan). Nyt uusia postauksia voi käydä kärkkymässä uudessa blogissani tai Facebookin kautta. Tässä Facebook-tilini linkki: Vilma.P.

Tämä jää viimeiseksi postaukseksi tänne. Iso kiitos Lily! Ja teidän lukijoiden kanssa toivottavasti mikään ei muutu. ;)

xxxVilma

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Iik, huomenna blogillani alkaa uusi elämä. Huomenna MyCosmo lanseerataan ja siitä lähtien blogiani voi seurata uudessa osoitteessa. Nämä päivät ovatkin nyt täynnä puuhaa ja tapahtumia. Jos haluaa pysyä reaaliajassa mukana, niin kannattaa seurata minua instagrammissa, yritän päivittää sitä nyt tiuhaan. Minut löytää sieltä vilmape nimellä. :)

Eniten odotan innolla (ja jännityksellä) huomista näytös- ja juhlailtaa. Töölönlahden kansalaistorille tuonne Helsinki Fashion Weekendin aloituspäivän juhliin pääsee myös kolme teistä ihanista lukijoista aveceineen. Puuhaa ollut tosiaan siinä määrin, että valitettavasti vasta nyt julkaisen blogissa myös huomisen Cosmopolitan Urban fashion day -lippujen arvonnan voittajat. Toivottavasti kaikki voittajat saitte jo eilen sähköpostin perille. Voittajat ovat siis Vierailija 23.8.2013 17:40 (stylistalina),Blue_Sky ja Dalmi. Onnea voittajille! Tulkaa kaikki huomenna paikalle saapuvat moikkaamaan, jos törmätään! :)

Jotkut ovat myös kyselleet blogini kohtalosta, nyt kun se muuttaa. Lyhyesti sanottuna, sisältö tulee pysymään samanlaisena (tai parempana). ;) Todennäköisesti painotan vielä entistäkin enemmän hyvinvointia, ravintoa ja liikuntaa. Vanhat postaukset löytyvät myös uudesta blogipohjasta. Siitä, kuinka blogiani voi seurata, huomenna lisää, mutta sekin onnistuu helposti.

Joku myös kysyi, miten minä hyödyn siirtymisestä, että miksi teen sen. Olen sitä mieltä, että kaikkeen eteen tulevaan on tartuttava. En siis edes tiedä vielä, mitä kaikkea hyvää MyCosmo tuo tullessaan, mutta minulle oli itsestäänselvää, että lähden mukaan. Vuoden bloganneelle tämä on kuin lottovoitto. Jo nyt olen saanut paljon uusia lukijoita ja se taas mahdollistaa blogini kehityksen ja viemisen eteenpäin. MyCosmossa myös te pystytte osallistumaan hyvin aktiivisesti juttuihin ja pääsen siten lähemmäs teitä. On myös mahtavaa kuulua osaksi tällästä tiivistä aktiivista yhteisöä, minkä me Cosmopolitanin bloggaajat ja toimitus nyt muodostamme.
Tähän asti tämä on ollut harrastus (johon olen suhtautunut kuin työhön), mutta kuten aikaisemmin sanoin nyt tämä on oikeasti työni. Eli saan myös luonnollisesti työstäni korvausta. Olen varma, että blogini kehityssuunta on vain ylöspäin, joten lukijana en olisi huolissani, mitä blogille tapahtuu. :) 

Mukavaa keskiviikkoa!!

xVilma

Ps. TÄÄLTÄ voi lukea uutisissa olleen artikkelin MyCosmosta.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Ruoka maistuu ulkona aina paremmalta. Koska eväsretket ja piknikit ovat arjen luksusta, olen muutamina aamuina kantanut aamiaiseni ulos. Yleensä pyöräytän smoothien mukaan Starbucksin muoviseen, kannelliseen ja pillillä varustettuun pirtelökuppiin. Eilen se oli kuitenkin pesukoneessa, joten päätin tehdä smoothieni tavallista kiinteämpään muotoon ja lusikoida sen tyhjästä CocoVin kookosöljypurkista. Purkit ovat kansineen käteviä puurojen (etenkin kylmien tuorepuurojen) kuljettamiseen.

Jos jotain kiinnostaa, niin muistaakseni eilen heitin blenderiin pienen päärynän, mustaherukoita, vähän kookosmaitoa, acai-marjajauhetta, psylliumia, kvinoa-hiutaleita, manteleita sekä kiivin ja pienen banaanin (joista molemmista osa päätyi purkin reunoille koristeeksi). Kaadoin suurimman osan purkkiin, mutta lisäsin vielä loppuun seokseen mustikoita ja vettä. Näin sain vähän tummemman värin, kerroksellisuutta ja hienomman näköisen lopputuloksen. ;) Päällä kookoshiutaleita ja seesaminsiemeniä. Oli hyvää, vähän kuin vauvanruokaa! :D

Tänään alkoikin sitten koulu (tai orientoiva viikko) ja aamuherätys huonosti nukutun yön jälkeen tuli niin puskista, että aamupala jäi kokonaan syömättä. Olisi kätevää, jos tällaisen purkin voisi tehdä illalla jääkaappiin valmiiksi ja napata aamulla. Pitää kyllä testata, maistuuko tämä enää seuraavana päivänä hyvältä... Jos tämä kyseinen kombo ei maistu, niin ainakin yöksi voi laittaa siemeniä, pähkinöitä ja (kvinoa-, tattari-, kaura-.. )hiutaleita purkkiin likoamaan veteen ja lisätä aamulla vaan hedelmäpaloja tai marjoja joukkoon.. :)

xVilma

ps. Arvonnan voittajat ilmoitan vielä tämän päivän aikana, joten pysykää kuulolla!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Halusin jakaa vielä muutamia kuvia Ps. I love fashion -blogin Lindasta. Kuvasin kesäkuussa Lindasta asukuvia ja nyt kun voin myöntää, että tämä ihana nuori nainen on uusi kollegani, ajattelin laittaa vielä koko asun näytille. Täältä voi nähdä kasvo- ja detskukuvia, jotka aikaisemmin julkaisin.

Olen monesti miettinyt, ihan jo mallintöideni vuoksi, että mikä tekee valokuvaajasta hyvän. Tai erityisen hyvän.

Nämä asukuvat on otettu muutamissa minuuteissa, joten nämä eivät siis liity tähän pohdintaani tai oikeastaan muutenkaan omaan valokuvaukseeni. Tai liittyy, koska tiedän mihin pyrin.

Mutta olen tullut tulokseen, että hyvästä valokuvaajasta tulee erinomainen silloin, kun valaisun lisäksi hallitsee muutakin.

Loistava valokuvaaja on kuin hyvä kumppani:

  • Se tuo parhaat puolet esiin, saa kohteen pitämään itsestään, häivyttää huonot piirteet, pysäyttää olennaisen ja saa aikaan itsevarmuutta.
  • Sen tehtävä on saada kuvattavan olo mukavaksi, rentoutuneeksi ja vapautuneeksi.
  • Kehut ja kannustus ovat tärkeitä.
  • Huumoria tarvitaan: malli joutuu esimerkiksi välillä olemaan puolialasti kuvattavana -vaikka lopputuloksessa ei paljastuisi mitään ihoa ihmeellisempää, näkee kuvaaja kuitenkin paljon enemmän.
  • Hyvä kuvaaja saa mallin ihastumaan lopputulokseen ja näkemään itsensä uusin silmin.
  • Tarvitaan tilannetajua, tarkkoja havaintoja ja yllättäviä perspektiivejä.
  • Hyvä kuvaaja, saa mallin tekemään asioita joita hän ei muuten tekisi, irrottautumaan maneereista. (Hyvä kumppani täydentää, laajentaa.)
  • Pidän kuvaajista, jotka haastavat, pistävät laittamaan parasta, vaativat, eivät tyydy ensimmäiseen.
  • Hyvä kuvaaja, kuten puolisokin, on tiimin jäsen. Hyvä kuva tehdään yhdessä.
  • Jos olosuhteet ovat haastavat (huono sää/vaikea elämäntilanne), on nähtävä sen yli. Asiat on selvitettävä, nähtävä kokonaisuus ja mietittävä, miten saisi tilanteesta parhaan mahdollisen.

Hih, kuulostaa aika hullulta, mutta mun mielestä hyvä valokuvaaja on niin paljon enemmän kuin hyvä valaistus ja kuvan rajaus.. ;)

Tässä linkki aikaisempaan aihetta sivuavaan postaukseeni: Poseeraamisen/mallinohjaamisen A ja O.

xVilma

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Nukuin viime yönä paremmin kuin ehkä koko kesänä. Minulla ei ole ihan parhaat unenlahjat ja silti laiminlyön ihan liikaa hyviä yöunia. Tiedän, että ravinnolla ja liikkumisella ei pitkälle pötkitä, jos lepo ei ole kunnossa. Tänään sen taas aamulla tajusin hyvin nukutun yön jälkeen, miten huonosti olenkaan nukkunut. Olo oli aivan toinen! Levännyt, pirteä, raikas ja iloinen. Uni on kyllä ihan liian aliarvostettua hyvinvoinnin kannalta (ainakin omassa mittapuussani). Minulla on lähes aina, myös viikonloppuisin ja kesäisin herätyskello soimassa ja silti en malta mennä ajoissa nukkumaan. Tähän on pakko yrittää tehdä muutos.

Aamuinen rentoutunut hyvä oloni sai päätäämään, että tänään annan aikaa itselleni ja rentoutumiselle. Olin sopivasti yksin kotona ja ajattelinkin, että nyt teen yhden päivän ajan vain niitä juttuja, jotka oikeasti huvittavat. Ensi viikolla alkaa koulu ja MyCosmo lanseerataan, joten tuntui että pitää hetken hengähtää. Myönnetään, että olo ei ole ollut kauhean levännyt kesälomasta huolimatta. Itseäni saan syyttää kun olen niin kova järjestämään kalenterini täyteen ja muutenkin stressaamaan turhasta. Rakastan bloggaamista (ja lehteen toimittamista), mutta jokainen joka tekee tietokoneella kotoa päin työtä, tietää että työaikaa ei ole, ajatukset raksuttavat kokoajan ja sosiaaliseen mediaan jää kiinni. Aamulla siis päätin, että tänään en avaa tietokonetta.

Kävelin herättyäni kauppaan ja ostin kasan kasviksia, juureksia ja hedelmiä. Pyöräytin smoothien ja keitin teetä mukaan ja painelin lähipuistoon viltin ja kahden hesarin kanssa. Oli harvinaisen ihana aamupäivä. Muutaman tunnin lukemisen jälkeen asiat olivat taas päässäni oikeassa mittakaavassa. Tykkään lukea Helsingin Sanomia (myös tietysti hyvän journalisminsa takia), mutta ennen kaikkea siksi, että siitä saa perspektiiviä. Omat murheet tuntuvat pieniltä. Olin esimerkiksi eilen kirjoittamassa blogiini siitä, kuinka e-pillereiden lopettamisen seurauksena ihoni on vajaassa muutamassa kuukaudessa huonontunut rutkasti ja siitä seuranneesta ihokriisistäni. Mutta sen jälkeen kun on lukenut juttua siitä, kuinka Suomen sairaimpia lapsia hoidetaan sisäilmaongelmaisissa ja ahtaissa tiloissa Meilahdessa, tulin toisiin ajatuksiin. Nyt asia tuntuu hyvin pinnalliselta ja vähäpätöiseltä, vaikka vielä eilen tuntui, etten halua olla ihmisten ilmoilla ulkoiluttamassa näppynaamaani.

"Hyvän olon" -päiväni jatkui kokkaamalla lounaaksi pitkästä aikaa kasvissosekeittoa ja juoksulenkillä. Suuntasin kunnolla luonnonhelmaan juoksemaan, keskelle pusikkoja.. Sekin teki hyvää. Kun olin nähnyt vielä ystävääni, avasin tänään tietokoneen ensimmäistä kertaa kahdeksalta ja nyt oikein tuntui, että haluan kirjoittaa blogia.

Välillä tekee todellakin hyvää olla poissa sosiaalisesta mediasta ja blogimaailmasta ja elää vain elämää. Tai jossei internet ole se johon päivässä jumittaa, vaan vaikka televisio, on ehkä hyvä pitää siitä taukoa. Omat akkuni eivät valitettavasti lataudu sosiaalisissa tilanteissa, joten välillä niistäkin on luistettava. Monet saavat energiaa muista ihmisistä ja usein olenkin toivonut, että olisin sellainen ihminen. Mutta kai se on hyväksyttävä, että minä olen ihminen jonka on päästävä yksin ajatustensa kanssa jonnekin luontoon, omaan rauhaan, hiljaisuuteen ja kiireettömyyten. Oli se keino mikä tahansa, muistakaa rentoutua. <3

xVilma

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Ensi viikon torstaina 29.8, MyCosmon lanseerauspäivänä, alkaa myös Helsinki Fahion Weekend. Kuten ehkä olette noteeranneet, kyseessä on aika ainutlaatuinen muotitapahtuma Suomessa! Torstaina on Cosmopolitanin Urban fashion day, perjantaina Me Naisten Trend fashion day, lauantaina Glorian High fashion day ja sunnuntaina vielä Fashion Sale day. Kannattaa lukea lisää Helsinki Fashion Weekendin sivuilta täältä.

Cosmopolitan ja 30 vuotta täyttävä mallitoimisto Paparazzi tosiaan aloittaa tapahtuman muotibileillä, jonka kaltaisia en usko hirveästi Suomessa olleen. Catwalkilla nähdään paitsi katumuodin kuumimmat trendit, myös kaikkien aikojen tunnetuimmat Paparazzin mallitähdet Angelika Kallio, Vera Jordanova, Ninja Sarasalo ja Kim Herold. Odotan kovasti!

Myös me kaikki viisi MyCosmon bloggaria ollaan lavalla.. ;)

Huiput bileet siis varmasti tiedossa, joten kannattaa ostaa lippu, jos sellaista ei vielä ole. Lippupalvelusta lipun hinta on 11,5 e toimituskuluineen. Ikäraja on tapahtumassa 18 vuotta.

Puhuinkin eilen jo arvonnasta.Tässä se nyt tulee vähän myöhemmin, kun lupailin. Saan arpoa 3 kahden lipun pakettia torstain näytökseen ja bileisiin. Osallistua voitte kommentoimalla tätä postausta. Sana on vapaa! Huomioithan, että osallistua voi valitettavasti vain yli 18-vuotiaat! Liittäkää sähköpostinne mukaan kommenttiin. :)

Hyvää arpaonnea ja toivottavasti nähdään ensi viikon torstaina!

xVilma

Ps. Kuvat postauksen alussa ovat behind the scene -materiaalia MyCosmoon liittyvistä kuvauksista... :)
 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Tänään ilmestyi syyskuun Cosmopolitan-lehti. Nyt jos koskaan aion sitä mainostaa! ;) Lehdestä löytyy nimittäin kolme mun tekemää palstaa ja kaiken kukkuraksi MEET the GIRLS -kirjoitus. Eli kolme aukeamaa juttua meistä MyCosmon bloggareista ja siitä, mistä kaikki lähti. Lukemalla sen, tiedätte esimerkiksi miten minua pyydettiin mukaan. Pääsette suoraan sanoen stalkkaamaan aika suoraankin meidän sähköposti- ja facebook-keskustelujamme keväästä lähtien sekä katsomaan kuvia kulisseista. Lehdestä saat myös tietää, mitä minä ajattelen muista bloggareista ja kaikkea muuta jännää!! (Tää viikko tulee olemaan aika MyCosmo täyteisiä postauksia, mutta vanhaan rytmiin palataan viimeistään uudella alustalla. :))

Kävin ottamassa nämä kuvat tänään kauppareissulla. Päätin yrittää hyödyntää enemmän ihanaa valoa ja luontoa kuvaamisessa, nyt kun kesää on vielä jäljellä. Ostin kaupasta lakkoja, yhtiä lempimarjojani, joten ne päätyivät tietty heti kuvausrekvisiitaksi!

Yksi lapsuuteni suosikkiherkuista oli lämmitettty kotijuusto (leipäjuusto) itse tehdyllä lakkahilloilla. Lakka on loppukesän marja, joten suosittelen nauttimaan juuri nyt tuota terveyspommia! Monet tietävät, että lakkaa sanotaan suomalaiseksi superfoodiksi, koska se sisältää niin paljon hyviä ravintoaineita. Itse en kuitenkaankaan tiennyt aikaisemmin, että se sisältää ellagihappoa, jolla arvellaan olevan hyödyllisiä vaikutteita suoliston bakteerikannalle. Lisäksi marjan c-vitamiinipitoisuus on siis 3-4 kertainen appelsiinin verrattuna ja se sisältää runsaasti myös A-, B- ja E-vitamiineja, flavonoideja, kivennäisaineita sekä kuituja. Namnam.

Ostin kaupasta myös ihanan herkullisen näköisen luomuomenan (kuva yllä). Oikein himoitsin sitä matkalla..

... kunnes kuvaustiimellyksessä kävi näin:


No tekevälle sattuu. Onneksi minulla oli vielä marjani. Mussutin ne kalliolla istuskellessa ja miettiessäni: asun lähellä merta, miksen käy useammin ihailemassa sitä??!

Palaan vielä tänään arvonnan merkeissä!! :)

xVilma

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Vilma.P

Kiitos paljon jo edelliseen postaukseen, facebookiin ja instagrammiin tulleista kommenteista, onnitteluista ja kannustuksesta!

Tässä teille vielä vähän esimakua tulevasta tv-mainoksesta. Se on kokonaisuudessaan tosi hieno!! (Täytyy myöntää, että vaikka tv-mainoksia ja liikkuvaa kuvaa olen ennenkin mallintöiden takia tehnyt, on jotenkin paljon hassumpaa (hirveämpää) nähdä videossa itsensä omana itsenä, eikä jossain roolissa. Varsinkin kun on tullut kuvatuksi myös salaa. :D)

xVilma

Share
Ladataan...

Pages