Kana-quinoa-feta-aprikoosisalaatti

Ladataan...
Vilma.P

Viikonloppuna hyvä ystäväni täytti vuosia ja sen kunniaksi päätin tehdä ylläriksi pienen illallisen ennen ulos lähtöä. Minussa ei ole vähääkään kotikokkia ja ruokaa en tee koskaan reseptejen mukaan. Mitä nopeampaa ruoka valmistuu, sen todennäköisemmin, sitä teen (eineksiä ei lasketa).

Olen huomannut, että jos ihminen on pikkutarkka, se pätee usein niin ruuanlaittoon, tyyliin kuin piirtämiseenkin.  Ja kun ihminen on suurpiirteinen, niin kuin minä, sitä sitten on.
Niin vaatteissa kuin ruuanlaitossa, usein sorrun laittamaan kaikkea vähän liikaa ja yhdistämään asioita, jotka eivät kuulu samaan maailmaan. Maalatessani sudin pensselillä isoa viivaa sinne tänne, samoin kun heitän mausteita soppaan ilman mitään logiikkaa.

Tässä kuvien salaatissa ei ollut mitään päätä eikä häntää (paahdettujen pinjan siemenien kohdalla ja yhdentoista raaka-aineen jälkeen tajusin, että liika on liikaa ehkä mauissakin), mutta maukasta siitä tuli!

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa,

xVilma

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...