Ladataan...
Vinkkipankki

L3-makasiinit (Tyynenmerenkatu 6) ovat ihana sunnuntaikohde, sillä niistä löytyy ihmeteltävää useamman näyttelyn verran. Tällä hetkellä perus-gallerioiden lisäksi L3 Makasiinien tiloista löytää myös Hej Hylje -tempauksen hylkeet, joita kymmenet taiteilijat ovat nyt tällä viikolla Itämeren hyväksi maalanneet. Hylkeet ovat kaupan ja tuotot lahjoitetaan luonnonsuojeluun Itämerellä. Ihana idea! Hauska myös nähdä eri tulkinnat samalle pohjalle, Stefan Lindforsin suunnittelemalle Hej Hylje! -patsaalle. Taitelijoiden joukosta löytyy paljon isoja ja nousevia nimiä. Kaikkinensa nämä 40 saavat hylkeen tehtäväkseen: Ville Andersson, Jasmin Anoschkin & Laura Pehkonen, Erik Creutziger, Concreatives, EGS, Eeva-Riitta Eerola, Eeva-Leena Eklund, Lotta Esko, Matti Hagelberg, Aura Hakuri & Linda Granfors, Valtteri Halmetoja, Paavo Halonen, Ilari Hautamäki, Helsingin Kuvataidekoulu, Einari Hyvönen, Inka-Maaria Jurvanen, Jari Järnström, Emmi Kallio &Anna Pekkala, Sakari Kannosto, Teemu Keisteri, Marikka Kiirikoff, Laura Kotro, Milla Kuisma, Petteri Luoto, Jaakko Mattila, Anu Miettinen, Maaria Märkälä, Mikko Paakkonen, Pekka Paikkari, Tiitus Petäjäniemi, Maria Punkkinen, Jenni Rope, Ville Räty, Hans-Peter Schütt & Janne Siltanen & Antti Männynväli, Kim Somervuori, Kasper Strömman, Fanny Tavastila, Katja Tukiainen, Kirsti Tuokko ja Jenni Tuominen.

Wow! Aika hieno juttu! Itse voisin mielelläni ottaa omakotitaloni pihalle (jos minulla olisi sellainen) esimerkiksi EGS:n hylkeen tai vaikka tämän mahtavan Petteri Luodon hylkeen, jonka turkki on syönyt sahramirisottoa ja mieli fiilistellyt Kusamaa, Kenzoa ja Sex Pistolsia. Käy katsomaassa sunnuntaina mikä on sinun lempparisi. Saatat päästä myös morjenstamaan taitelijoita. Workshop-tila auki klo 12-17.

Kuva: Petteri Luoto

 Hej Hylje! -kampanjasta lisää facebookissa. Tsekkaa sieltä myös ajat milloin myöhemmin pääset hylkeitä ihastelemaan, jos nyt huomenna ei natsaa.

Share

Ladataan...
Vinkkipankki

Minkälaista on olla tunnetun muotitalon näytöksen taiteellinen johtaja ja luoda uutta, mutta samalla kunnioittaa vanhaa? Vivienne Westwoodin muotitalosta kertova the Interview magazinen tekemä minidokumentti on hyvä ja tehokas 7-minuuttinen luovan työn koukeroista. Mielenkiintoista seurata miten Westwood antaa tilaa toiselle suunnittelijalle seuraten itse vierestä. Katsos video täältä ja viritä melesi illan Vogue ball-kilpailuun, joka järjestetään Kaiku-klubilla klo 19 alk. April in Paris-teemainen kisa huipentuu pariisilaisen coolion Teki Latexin showhun! Tapahtumasta enemmän täällä.

Kuvat: Interview magazinen videolta

 

Share

Ladataan...
Vinkkipankki

Työt loppu nyt ja viikonloppu alkakoon! Sen kunniaksi uusi vinkki-sarja nimeltään "Viikonloppuvideo"! Sarjan ideana nostattaa hymyä ja viikonloppu tunnelmaa samalla tarjoillen ajankohtaista audiovisuaalista sisältöä aisteillesi!

Tämän viikonlopun tunnelmaan pääset Guccin kevät-kesä 2017 malliston ihanalla retrohenkisellä Wild  Days and Nights in Rome-videolla. Videon on ohjannut tunnettu muotikuvaaja Glen Luchford. Jonka maailmaan pääset seuraamalla miestä instassa.

Guccin SS17 editorial-kuvat ovat samaa henkeä ja näyttävyyttä, persoonaa, it-boy/girl vibaa ja strassia ei näistä puutu! Ihan mieletön mallisto, josta haluan itselleni ainakin nämä:

-Postauksen aloittavassa kuvassa nähty: Modern Future -reppu <3

-Nämä aasia-henkiset paksupohjat ;)

...ja aurinkolaseja nyt ei koskaan ole liikaa, AH!!!

Kuvat: Gucci SS17/kuvaaja Glen Luchford

 

Share

Pages